Guild Wars 4

Идеи за сайта и списанието
FOr da GaME

Guild Wars 4

Мнение от FOr da GaME »

Има ли някакъв шанс да видим Pc Mania в този списък? http://www.guildwars.com/press/mediapartners.php

Или май както винаги GW феновете ще останат незарадвани в България :/ ?

А в новия брой ще има ли статия за GW4?
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

виж пич , беше намекнато за тази игра. Тя е факт но няма конкретна информация за нея.
И няма такова нещо като Guild wars 4
Игрите който излизаха след първата част са експайжани и не се броят за самостоятелни игри така че не можеш да ги номерираш 1,2,3...
Guild Wars 2 ще излезе 2010 година.
Кирилица goes Jason
Изображение
FOr da GaME

Мнение от FOr da GaME »

Експейжъни ? Ще ти дам малка задачка ( надявам се да се справиш с нея ) ... Вземи 1 копие от WoW TBC инсталирай си го и почвай да цъкаш уоу (като направиш 70-ка ми се похвали. Имам предвид без оригиналния уоу ). И вземи сега 1 GW (без значение кое) и се пробвай да направиш герой 20 лвл... айде сега ми кажи кое ще успееш да подкараш според теб?

GW = Експейжън означава че не знаеш за какво иде реч. Това са Stand-alone игри. Така или иначе GW как да го нарека? GW Next?... се тая по тоз въпрос.

Иначе ... в PC gamer ще излиза информация (потвърдена ) за новия GW ... а и така или иначе въпроса ми беше съвсем различен . Дали пц маниа ще пердложат ключ за мини петовете които са обявени от АНет и Нц софт.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

в тоя списък са посочени всички елитни световни гейм списания и нито едно българско :?: :shock:
пак сме забравени от целия свят,но това почва да става вече много често :twisted: :twisted:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
FOr da GaME

Мнение от FOr da GaME »

http://www.guildwars.com/press/mediapartners.php

С радост останових днес това : D ! Браво PC mania ! : ) Този брой определено ще го купя.

Надявам се че не съм бил аз причината да го направите ноо и така да е ще съм поласкан : Р .

Минииии петтт <3 :)

ПП Мързи ме да се регна за туй пиша кат гост :Р
Tmac

Мнение от Tmac »

ПиСи мания както и бившите бг тракери става Световна сила :D
Go hard or go home.
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Apocalypsis написа:
Ghost Rider написа:виж пич , беше намекнато за тази игра. Тя е факт но няма конкретна информация за нея.
Игрите който излизаха след първата част са експайжани и не се броят за самостоятелни игри така че не можеш да ги номерираш 1,2,3...
2010 :shock: ще можем да и се кефим само 2 години еееее.... , щото това от подписа ми става реалност 2012
Але пич, намери ми мацка, че ш' умра на сухо !!!!11 :lol:
Insaneboy

Мнение от Insaneboy »

Браво, браво!!
Много се изненадах като разбрах, че ще пускате key-овете.
Сега ако успеете и в априлския да ги сръгате - цена няма да имате ;)
Така или иначе ще си взема 2-3 броя, за да забогатея, в UK ще излязат чак Юни :P
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

ГОСТ ПАУЪР! :19:
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Apocalypsе написа:
Ghost Rider написа:виж пич , беше намекнато за тази игра. Тя е факт но няма конкретна информация за нея.
2010 :shock: ще можем да и се кефим само 2 години еееее.... , щото това от подписа ми става реалност 2012
Може и да не се сбъдне,никой не знае. :roll:
Публикувай отговор