Formula 1

Нещата от живота
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Тоя Хамилтън отде се взе незнам, ама имам добро предчувствие за него :wink:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

аз по принцип съм фен на Ферари но от както Шуми напусна спрях да гледам формулата някак си без него не е същото
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
Damage san

Мнение от Damage san »

Pantomime написа:
Brian написа:Аз си викам за Макларън още от времето, когато Мика Хакинен караше за тях. Той ми е любимия пилот.
Същото е и при мене. Аз всъщност не гледам пилотите - просто с които и да е пилоти винаги съм за Макларън! :Р

btw Аертон Сена е владеел, копелета!

И аз съм така. По принцип само за Макларън ама покрай Макларън Кими ми стана любимец (също както и Култард) и си му симпатизирам дори вече да не е в отбора. А и много жалко, че Макларън направиха конкурентноспособна кола точно когато Райконен си отиде :(
vesuvius

Мнение от vesuvius »

Аз от дълги години подкрепям Макларън-Мерцедес . Но най-неприятният,дори откровенно омразен , пилот ( даже вобще спортист ) е (г)Алфонсо . Сега когато дойде в Мерцедес , се развам когато печели точки за отбора , но си гася телевизора като излезе на стълвичката на победителите , за да не му гледам тъпата мутра . С това темпо , което показва Хамилтън , вярвам че ще си изгради позиции на първи пилот и Галфонсо ще си търси нов отбор ( предлагам Спайкър ). Тъпо е да го казвам , обаче ако Хамилтън не беше негър , щеще да е идеален пилот за Макларън . Целите които поставям , като фен на Макларън-Мерцедес , пред отбора за този сезон : N:1 - Спечелване на шампионата при пилотите от Луис Хамилтън , както и на титлата при конструктурите . N2 - Връщане на Кими в отбора и депортирането на Галфонсо в тима на Спайкър ( като тест пилот :twisted: ) N:3 - Привличането на Майкъл Джексън в отбора , поради незаменимият му опит в сферата на ... пластичните операции , с цел след поредица от хирургически намеси , под зокият погледна специалистите на Макларън , както и с незаменимите напътствия на Майкъл Джексън , който се явява един вид тест "пилот" , да превърнат с общи усилия Хамилтън от негър в порядъчно бял човек . Тук много важно е да не се допусне грубата грешка която направиха в миналото отбора хирурзи на Майкъл Джексън , за да не падне носа и на Луис Хамилтън , не че ще е грозен или нещо , просто ще е лошо за аеродинамиката !
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

O6im написа:аз по принцип съм фен на Ферари но от както Шуми напусна спрях да гледам формулата някак си без него не е същото

Същия перфектен екип са... Болидите на Ферари все едно са сраснати с пистата - перфектен баланс.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Spock
Обратна връзка:

Мнение от Spock »

O6im написа:аз по принцип съм фен на Ферари но от както Шуми напусна спрях да гледам формулата някак си без него не е същото

Тогава след смърта на незабравимия Айртон Сена също трябваше да забравя Ф1, но какво
стана тогава изгря звездата на Шумахер, така че не разсъждавайте по този начин. Според мен
голямата нова звезда, въпреки че съм от дете голям фен на Ферари е Люис Хамилтън.
What Really Matters...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Кими Райконен!
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Gastly написа:...на батко печката :)

:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
Аватар
Sparhawk
Обратна връзка:

Мнение от Sparhawk »

След отказването на Шумахер, Ф-1 изгуби част от чара си, но пък шаранчетата се надскачат - глейте сега трима човека водят, а още двама им дишат във врата.
Иначе мисля, че е време Кими да стане шампион :D
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Sparhawk написа:След отказването на Шумахер, Ф-1 изгуби част от чара си, но пък шаранчетата се надскачат - глейте сега трима човека водят, а още двама им дишат във врата.
Иначе мисля, че е време Кими да стане шампион :D

Agreed. ;p
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gugu

Мнение от Gugu »

АЗ съм голям фен на Ф1 :wink:
Публикувай отговор