Всякакви обсъждания по World of Warcraft
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Някой който е играл Human Rogue (или Rogue) може ли да ми каже дали този билд е добър за Combat ориентиран Rogue специлиазирайки в One-Handed Swords и Dual Wield :
ASSASSINATION (17 Points):
3 Improved Eviscerate
5 Malice
3 Ruthlessness
1 Relentless Strikes
5 Lethality
COMBAT (33 Points):
2 Improved Sinister Strike
3 Lightning Reflexes
5 Deflection
5 Precision
1 Riposte
5 Dual Wield Specialization
1 Blade Flurry
5 Sword Specialization
2 Weapon Expertise
3 Aggression
1 Adrenaline Rush
Една точка остава излишна.
3 Improved Eviscerate
5 Malice
3 Ruthlessness
1 Relentless Strikes
5 Lethality
COMBAT (33 Points):
3 Lightning Reflexes
5 Deflection
5 Precision
1 Riposte
1 Blade Flurry
5 Sword Specialization
2 Weapon Expertise
3 Aggression
1 Adrenaline Rush
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Зависи дали предпочиташ ПвП или ПвЕLonely ArchAngel написа:Някой който е играл Human Rogue (или Rogue) може ли да ми каже дали този билд е добър за Combat ориентиран Rogue специлиазирайки в One-Handed Swords и Dual Wield :
3 Improved Eviscerate
5 Malice
3 Ruthlessness
1 Relentless Strikes
5 Lethality
COMBAT (33 Points):
3 Lightning Reflexes
5 Deflection
5 Precision
1 Riposte
1 Blade Flurry
5 Sword Specialization
2 Weapon Expertise
3 Aggression
1 Adrenaline Rush
Ако си ПвЕ ориентиран по-добре не слагай точка в Рипосте
-
start.a.war
Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
-
start.a.war
Мерси,мерси. Остава да ми паднат финанси и да оправя математиката. ;рScar написа:Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
Яко подписи...х
-
start.a.war
Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-дваPileto написа:Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край
не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спрешalphavarg написа:Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-дваPileto написа:Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край
Яко подписи...х
-
start.a.war
Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)Pileto написа:не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спрешalphavarg написа:Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-дваPileto написа:Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край
Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%alphavarg написа:Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)Pileto написа:не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спрешalphavarg написа: Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два
П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
-
Demonic
- Обратна връзка:
Амаро ми е героят, намери ме ингейм, Емерис (:Siedun написа:Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%alphavarg написа:Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)Pileto написа: не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш).
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
- † iMMortality †
Скар ти я изкара някаква безгрешна игра,която няма абсолютно никакви недостатъци и ще те помоля,ако не си играл GW не я споменавай в поста си защото незнаеш въобще за каква игра иде речScar написа:Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
† Harbinger of Death †
Имах lvl60 rogue на Emeriss ма го продадохSiedun написа:Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%alphavarg написа:Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)Pileto написа: не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш).
Яко подписи...х
...† iMMortality † написа:Скар ти я изкара някаква безгрешна игра,която няма абсолютно никакви недостатъци и ще те помоля,ако не си играл GW не я споменавай в поста си защото незнаеш въобще за каква игра иде речScar написа:Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Колко пари го продаде?Pileto написа:Имах lvl60 rogue на Emeriss ма го продадохSiedun написа:Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%alphavarg написа: Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)).
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade