Така ме хакна и ми повреди хардуера ... в кухнята имах един касетофон с касетки (Хитачи), и ми изгоря от вируса... сега няма каде да си пускам касетките на N'Sync ...
хаха
Това е доста умно - в момента на който кликнещ на картинка и то, вирусът зарежда и скайп те пита дали да ползваш, ама това няма значение... вече си прецакан деба....Братче на Вратче написа:Тва е доста невъзвожно. Все пак скайпа иска одобрение за всичко.
ManOwar винаги са били изключително гей.
Вирусите в днешно време имат ъпгрейди н стъфф...чукове, ала-бала.Disturbеd написа:AVAra ascendant написа:Оня ден ми пратиха съобщение за някъв СЛАДУРА (или нещо такова), че бил скайп вирус който повреждал целия хардуер![]()
![]()
ВИРУС, койт поврежда ХАРДУЕРА ?Ама верно ли целия? :Р Ахахахаххахахаха !!!!!!!!
Ми то ако имаше вирус.който да поврежда целия хардуер,то тогава същия вирус ще може да убие и човек.Predator-S написа:Вирусите в днешно време имат ъпгрейди н стъфф...чукове, ала-бала.Disturbеd написа:AVAra ascendant написа:Оня ден ми пратиха съобщение за някъв СЛАДУРА (или нещо такова), че бил скайп вирус който повреждал целия хардуер![]()
![]()
Ееестеествено, те са длъжни да разбират от какво е направен компютъра, какви са съставните му части и как работят. Все пак е обща култура да можеш да сглобиш компютъра и да преинсталираш, както и да знаеш за всички видове вируси, също така да правиш основни поправки на канализацията, да можеш да замазваш и да бъркаш бетон, да готвиш сравнително вкусно (мусака и леко прегорели пържени картофи), абсолютно непростимо е да не можеш да правиш малки фигурки от дърво и да знаеш основно поне три езика. Иначе си просто един глупав средностатистически скайп юзър.Алминатора написа:Ми то ако имаше вирус.който да поврежда целия хардуер,то тогава същия вирус ще може да убие и човек.Predator-S написа:Вирусите в днешно време имат ъпгрейди н стъфф...чукове, ала-бала.Disturbеd написа:
Но това показва колко е мозъка на средностатистическия скайп юзър.Ето защо вече не ползвам скайп!:D