Автор |
Съобщение |
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 00:36
Наглед всичко е просто и всеки дава мнение
Един го прави ей така, друг за поощрение
Но дребният детайл е важен затова внимание
Да правиш култура ти трябва първо възпитание...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 06:49
Memphis написа: Наглед всичко е просто и всеки дава мнение Един го прави ей така, друг за поощрение Но дребният детайл е важен затова внимание Да правиш култура ти трябва първо възпитание...
Прости са нещата, но когато правят се по начин истински... истински.
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 21:14
Funeral Fog написа: Ех, Вальооо ... що стори'аме :?
Да работим отново задълбочено във вечерта на Петък срещу Събота, Некропанцер и Ноктурно! Да видим какво ще стане с Hate in a Void, ахахаха! BROTHERHOOD OF NOD!!!
И,
прости са нещата, но когато правят се по начин истински! Еееео!
Светът става по-красив... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 21:18
Genghis Khagan написа: Funeral Fog написа: Ех, Вальооо ... що стори'аме Да работим отново задълбочено във вечерта на Петък срещу Събота, Некропанцер и Ноктурно! Да видим какво ще стане с Hate in a Void, ахахаха! BROTHERHOOD OF NOD!!! И, прости са нещата, но когато правят се по начин истински! Еееео! Светът става по-красив... ;р
Нека, пък да видим...
Утре ( или някой друг ден от седмицата ) ще има репетиции и ще запишем кавър на Freezing Moon :р
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 22:27
Поздравяван сички метълисти с Mike Jones ,Slim Thug & Paull Wall - Still Tippin'
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 00:48
Forum написа: Поздравяван сички метълисти с Mike Jones ,Slim Thug & Paull Wall - Still Tippin'
Хъ, ако Слим Тъг и Пол Лол са ти представата за хип-хоп, ходи се задави някъде.
Sanseverino - Mal O Mains
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:51
За кво се разправя в тая тема щото не ми се чете
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:57
Lеader написа: За кво се разправя в тая тема щото не ми се чете
И аз не съм много в час Мисля, че е нещо свързано с флуд А пък може и да е спам, знае ли човек
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:58
Zeromancer написа: Lеader написа: За кво се разправя в тая тема щото не ми се чете И аз не съм много в час Мисля, че е нещо свързано с флуд А пък може и да е спам, знае ли човек
Ми айде навит съм и на двете
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 11:07
Lеader написа: Zeromancer написа: Lеader написа: За кво се разправя в тая тема щото не ми се чете И аз не съм много в час Мисля, че е нещо свързано с флуд А пък може и да е спам, знае ли човек Ми айде навит съм и на двете
Нема лошо, ама немам достатъчно мозъчни гънки, а и нивото ми интелектуална мисъл и доста под средното ниво за флудене Ама все пак ще се опитам
П.П. Който не рискува, не печели
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 15:17
йеп
___________________________________ Аз съм на 12,
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 16:28
Forum написа: Поздравяван сички метълисти с Mike Jones ,Slim Thug & Paull Wall - Still Tippin'
Задави ли се вече?
Поздрав за тебе ссс...
Hypocrisy - Impotent God
P.S.: Pantomime, вече си имаш цели две. ;Р Сега доволен ли си?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|