Ботове за Дота.

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Хикс написа:
Time's up написа:Една от причините,които спомогна да спра с играта е,че Жабата тотално се гаври с картата и това не е Дота,която беше преди години.
А ти кво очакваш? Да циклим 10 години на едно и също като ЦС-а ли?
"Гавра".Потърси смисъла на тази думичка в тълковния речник.Не искам да звучи тъпо и нескромно,но ако беше играл толкова,колкото аз,щеше да знаеш какво имам впредвид.Бтв,замисли се защо често се случва продължението на култов филм да е пълна боза?Защо това се случва и при игрите?Защо новият албум на дадена група е уникално глупав,в сравнение със стария?Е - същата работа.. И ние (вие) фактически ЦИКЛИМ на едно и също,защото цялостната концепция на Дота не е променяна на йота още от времето на старата RoC Dota.Единственото,което се променя са новите лъскави предметчета и небалансирани герои,които да замажат очите на нюбитата.Ужасно се разочаровах от последните няколко версии,които излезнаха.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

KNSpirit написа:
Жалкият играч с Pudge при 1:1, на когото му спира тока (уж) написа: :ImNoob:
6.50 е яка. Има 5 ленти, изобщо Жабата се е изгаврил тотално.
Онтопик за автора - човече, ботовете и да са ви на нивото, самите те НЕ СА на нивото на риъл играчите.
Не ти препоръчвам да се пернеш в Хоф, да направиш игра DotA 4v4 -arem Noobs only pls щото влизат разни лекета, които падат от по-добрите играчи, и си го изкарват на истинските новаци. Което е тъпо.
Влизай по залите, Мейтрикс, нещо такова. Играй в общи игри.
И най-важното: гледай как добрите развиват героите си. Предмети, прочее. Научи тактики за тиймплей. И така.. Един ден ще се усетиш, че си надобрял доста;)
Особено ако срещнеш правилните хора за тийм (тук поздрави за SAT - my people ^^).

И не се отчайвай, ако губиш. Всяко начало е трудно;)

п.п. И, да. Insane-ите вдигат двоен експ. Или нещо от сорта. Две вълни крипове, падат и двете, без deny. Аз - 3 lvl, компютъра - 5. На другата вълна при първият кил е шести. Небалансирано е. И тъпо ^^
You're noob. Ти не знаеш какво е да седиш през нощта половин час без ток без никва светлина и да мързелуваш :lol: Пък и с тфа Омни нямаше шанс!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Хаха вижте сега. Дота играя от скоро. Така си е. Ама не си мислете че съм някво лапе. На 18 години съм. Имам комп от 5 години. Сменил съм 2 компа до сега. Имам в архива си над 40 превъртяни игри - куестове, стратегии, ралита, екшъни( като се тръгне от Hitman и стигнем до Serious Sam ) , RPG-та. Изобщо не съм някакакъв новак :)
EnD34v0uR

Мнение от EnD34v0uR »

Хаха.
Аре 1vs1 турнирче?
Дота-та е много бъгава , немое6 да си мърда6 работниците
tt :shock: :shock: :shock:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Искам да намеря дотата преди да махнат Medivh! :lol: :cry:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

^Картоиграча :D Всичко или нищо :D Лесен голд или без голд :D Инстант килове :D Адски небалансиран :D Помна го, ама такава дота май никъде няма запазена. Порови се из epicwar.com, ама май е с друго име.
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Сегашните версии са ужасно тъпи, както се спомена по-горе... Пълна липса на баланс при някои предмети...
Dumbaldor написа:Аз играя за кеф, не да стана "добър"
Някои късно го разбират, или въобще не го разбират... !
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Klayton написа:Сегашните версии са ужасно тъпи, както се спомена по-горе... Пълна липса на баланс при някои предмети...
Говорите все едно едната фракция може да прави едни предмети, а другата - други. Ай стига бе, ами като е имба предмет, направи го и ти ;) Не е много редовно да ревеш защото другия играе по-добре от теб и го е събрал първи, пък после ти овнира задника когато те види.
И да си мрънкаш под носа "е да ама ако аз бях с тоя предмет, щях да съм по-добрия!" няма такива неща.

Ако си интел герой срещу strength ще гледаш играта да не се проточи дълго, защото си загубен, или о не - ще разчиташ и на тийммейтс. Ако ви се паднат по-слаби герои - има си репик за тази работа. Какво е небалансираното в крайна сметка? Всеки герой си има противодействие, дори да не можеш да вземеш една магина заради блинк-а, пак можеш да й изнесеш базата и да спечелиш.

Не играя ДотА от "завидните" 3 години и не знам какво е било тогава, но са ми разказвали за някои герои и смея да твърдя, че те са били доста по-небалансирани отколкото сегашните. От които между другото не мога да се оплача.

Пък ако работата е от ония "аз като хвана този герой нямам спирка" - ами евала, значи си достатъчно добър, енд ъф стори, героите ли са небалансирани, или ти самия ;)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Публикувай отговор