чалгата и метъла са две много тъпи неща....
Pеnnywise написа:
Майка ти и баща ти също
АаххааххахахахахахахахаРоманс написа:Daddy написа:чалгата и метъла са две много тъпи неща....
Pеnnywise написа:
Майка ти и баща ти също
Hooff_ написа:УАААААХАХАХААХАХААААScar написа:Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата...
Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал.
LОTR ONLINE ще е велика
|
|
| 
Що да е глупост бе, дете?GrubbyHouseDude™ написа:Hooff_ написа:УАААААХАХАХААХАХААААScar написа:Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата...
Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал.
LОTR ONLINE ще е великаЕ тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......
![]()
![]()
Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децатаРезовски Карагьоз написа:Що да е глупост бе, дете?GrubbyHouseDude™ написа:Hooff_ написа: УАААААХАХАХААХАХАААА
LОTR ONLINE ще е великаЕ тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......
![]()
![]()
Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба
В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство
И пак не съвсем
А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна
Джуджетата например в немската митология (откъдето Толкин ги е заимствал доколкото помня... може и да не е оттам но това е без значение в случая... черпил е повечето си идеи от скандинавската и немската митология за т'ва съм сигурен) са много различни от това което Толкин е възпроизвел в книгата си в крайна сметкаExistence написа:Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децатаРезовски Карагьоз написа:Що да е глупост бе, дете?GrubbyHouseDude™ написа:Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......
![]()
![]()
Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба
В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство
И пак не съвсем
А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна
Прочее, орките в двата свята (Толкиновия и Близърдовския) се различават доста, все едно да лепнеш етикет за притежание на хората като раса използвана във фентъзито.
Ти тук сам опроверга мнението си, което бях цитирал в предишния си постРезовски Карагьоз написа:Джуджетата например в немската митология (откъдето Толкин ги е заимствал доколкото помня... може и да не е оттам но това е без значение в случая... черпил е повечето си идеи от скандинавската и немската митология за т'ва съм сигурен) са много различни от това което Толкин е възпроизвел в книгата си в крайна сметкаExistence написа:Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децатаРезовски Карагьоз написа: Що да е глупост бе, дете?
И пак не съвсем
Прочее, орките в двата свята (Толкиновия и Близърдовския) се различават доста, все едно да лепнеш етикет за притежание на хората като раса използвана във фентъзито.
Същото е и с другите раси
А във почти всяко фентъзи след това (включително и УоУ) е ползван базисният модел за тези същества изграден от Толкин (да има някои дребни променени детайли но като цяло в основата е Властелина), а не митологичните същества (разбира се има изключения но те не се радват на голяма популярност)
Първо никъде не казвам че Толкинг ги е СЪЗДАЛExistence написа:Ти тук сам опроверга мнението си, което бях цитирал в предишния си постРезовски Карагьоз написа:Джуджетата например в немската митология (откъдето Толкин ги е заимствал доколкото помня... може и да не е оттам но това е без значение в случая... черпил е повечето си идеи от скандинавската и немската митология за т'ва съм сигурен) са много различни от това което Толкин е възпроизвел в книгата си в крайна сметкаExistence написа: Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децата
Същото е и с другите раси
А във почти всяко фентъзи след това (включително и УоУ) е ползван базисният модел за тези същества изграден от Толкин (да има някои дребни променени детайли но като цяло в основата е Властелина), а не митологичните същества (разбира се има изключения но те не се радват на голяма популярност)
Как може Толкин да е "създал" една раса и другите да "крадат" неговите идеи, след като съществата, за които той пише, вече съществуват из митове и приказки. Все едно да ме съдиш по правилата за "кражба на интелектуална собственост", защото съм копирал някакъв филм от теб. Ами да, но филма дори не е твое производство<- Пример, да не го приемеш буквално.
Да вземем орките, обаче - нима имат каквото и да било общо с тези в УоУ? Грозни ex-елфи, създадени чрез магия (както е при Толкин) срещу Зелени и мускулести същества, създадени от демони и нямащи нищо общо с елфите?
А самите елфи в Толкин живеят в горите, във УоУ далеч не цялата раса харесва дърветата и природата. Да, на най-основно ниво си приличат, но на най-основно ниво Толкин е "откраднал" от легендите. Така че не можеш да твърдиш, че нещо си прилича с друго нещо, само защото се нарича по същия начин.
Vermic написа : Смърт на гейовете да ги еба тея и аз мислех че вокал е момиче ама бившата ми каза че е момче
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq