Lineage 2 - всичко
- OnePageLife
- OnePageLife
OnePageLife написа:Дист можеш да събнеш Спелсингър. Доста е приятен за игра, на ПвП смазва доволно, в комбинация с Шилен елдър ще правиш много пари... ;]
За ПвП sorcerer-а повече ме кефи специално мен, но наистина е по-лесно да се играе със спелсингъра.
А като става дума за маг + бъфер според мен necro + sh е много добра комбинация, а пък, ако има и пропетче..медец

- martinkfreеman
Agnarr написа:OnePageLife написа:Дист можеш да събнеш Спелсингър. Доста е приятен за игра, на ПвП смазва доволно, в комбинация с Шилен елдър ще правиш много пари... ;]
За ПвП sorcerer-а повече ме кефи специално мен, но наистина е по-лесно да се играе със спелсингъра.
А като става дума за маг + бъфер според мен necro + sh е много добра комбинация, а пък, ако има и пропетче..медец
Sorcerer е НАЙ-СЛАБИЯТ пвп маг... ПвЕ също.
@Гипо, за какво ти е maj robe?

Аз играя с ЕЕ
.
Талума е перфектен за ПвП, за да мога да хийлвам бързо... +8% м деф ми идва много добре.
А маджестика си го направих за ПвЕ... дълги и спокойни партита, където не ми трябва толкова каст, колкото мана. Ще си ги менкам с макро
.
Сорсереса и на мен не ми харесва, но вортекса му е най-силният от всички магове

Талума е перфектен за ПвП, за да мога да хийлвам бързо... +8% м деф ми идва много добре.
А маджестика си го направих за ПвЕ... дълги и спокойни партита, където не ми трябва толкова каст, колкото мана. Ще си ги менкам с макро

Сорсереса и на мен не ми харесва, но вортекса му е най-силният от всички магове

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- OnePageLife
- OnePageLife
- martinkfreеman
Гипо написа:Сорсереса и на мен не ми харесва, но вортекса му е най-силният от всички магове
Срещу магове най-силният вортекс е на SH (-30% cast speed). Не виждам смисъл от -30% атак спийд (така ли беше на сорса?), освен в ПвП с малко бъфс...
Профета нищо не го убива... в олимпиадата сигурно. Извън арената... Меле героите го убиват, стрелците го убиват, маговете го убиват, орките магове го убиват, дагеристите го убиват...
И да, дагер > дуали за профет. По-голям ДПС и възможност за щит.
- OnePageLife
martinkfreеman написа:
Профета нищо не го убива... в олимпиадата сигурно. Извън арената... Меле героите го убиват, стрелците го убиват, маговете го убиват, орките магове го убиват, дагеристите го убиват...
И да, дагер > дуали за профет. По-голям ДПС и възможност за щит.
Офи > пиратка.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
- OnePageLife