Immaterium написа:
Резовски Карагьоз написа:
Immaterium написа:
Аз си се кефа ама идеята е ,че ти друго освен уроди не можеш да си намериш като гадже ако изобщо ти е.
Ми да!
Ти си най-добре с въображаемата си приятелка
Ми да кво си мислиш а така може да имам и по няколко.
Рико опитваш се да ме провокираш нещо ама не ти стига акъла. Страдаш от комплекси а момичетата които съм имал ти и в Италия и не в Италия да отидеш на луната да отидеш няма да видиш
Да не отваряме теми и малки дискусиики за кой на колко години и какво е видял и направил в живота си просто ще изпаднеш отзад. Айде сичко най-убаво а ?
Да те провокирам? Не, изказвам си позицията. А дали ми стига акъла други ще съдят, ти си последния за който ми пука. Страдам от комплекси? Не бих казал. Приказката за тези които обикновено приписват техни качества (или липсата им) върху другите мисля че вече ти я разказах. Достатъчно показателно е.
" момичетата които съм имал ти и в Италия и не в Италия да отидеш на луната да отидеш няма да видиш
" Предполагам не осъзнаваш колко празно това твърдение е. Няма и въобще да го коментирам.
"Да не отваряме теми и малки дискусиики за кой на колко години и какво е видял и направил в живота си просто ще изпаднеш отзад." Тръгнал той да се доказва в форума, единственото което имам да кажа е - смешник.
Повече няма да си отделям от времето за теб. Тъй че спести си коментарите, защото просто ще ги игнорирам.
А по темата Genghis Khagan кефи ме таз девойка доста