Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 14:35

Резовски Карагьоз написа:
Immaterium написа:
Аз си се кефа ама идеята е ,че ти друго освен уроди не можеш да си намериш като гадже ако изобщо ти е.

Ми да!
Ти си най-добре с въображаемата си приятелка :wink:

Ми да кво си мислиш а така може да имам и по няколко. :lol:

Рико опитваш се да ме провокираш нещо ама не ти стига акъла. Страдаш от комплекси а момичетата които съм имал ти и в Италия и не в Италия да отидеш на луната да отидеш няма да видиш ;) Да не отваряме теми и малки дискусиики за кой на колко години и какво е видял и направил в живота си просто ще изпаднеш отзад. Айде сичко най-убаво а ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 14:38

Ех, бе, дееба, приеха те тебе студент и стана много мъдър изведнъж... Върви си чети старите постове, щото сега приличаш на гъз.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 17:21

Nattestid написа:
Ех, бе, дееба, приеха те тебе студент и стана много мъдър изведнъж... Върви си чети старите постове, щото сега приличаш на гъз.

НЕ те е срам с тая уста хляп ядеш бе. Впрочем е верно това което казваш :shock:
Занемаряването е много голямо дейба. Но при определна флора и фауна около мен трудно се задържат позиции.
Все пак не става само с ядене. :oops:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 18:18

Immaterium написа:
Резовски Карагьоз написа:
Immaterium написа:
Аз си се кефа ама идеята е ,че ти друго освен уроди не можеш да си намериш като гадже ако изобщо ти е.

Ми да!
Ти си най-добре с въображаемата си приятелка :wink:

Ми да кво си мислиш а така може да имам и по няколко. :lol:

Рико опитваш се да ме провокираш нещо ама не ти стига акъла. Страдаш от комплекси а момичетата които съм имал ти и в Италия и не в Италия да отидеш на луната да отидеш няма да видиш ;) Да не отваряме теми и малки дискусиики за кой на колко години и какво е видял и направил в живота си просто ще изпаднеш отзад. Айде сичко най-убаво а ?

Да те провокирам? Не, изказвам си позицията. А дали ми стига акъла други ще съдят, ти си последния за който ми пука. Страдам от комплекси? Не бих казал. Приказката за тези които обикновено приписват техни качества (или липсата им) върху другите мисля че вече ти я разказах. Достатъчно показателно е.

" момичетата които съм имал ти и в Италия и не в Италия да отидеш на луната да отидеш няма да видиш ;)" Предполагам не осъзнаваш колко празно това твърдение е. Няма и въобще да го коментирам.

"Да не отваряме теми и малки дискусиики за кой на колко години и какво е видял и направил в живота си просто ще изпаднеш отзад." Тръгнал той да се доказва в форума, единственото което имам да кажа е - смешник.

Повече няма да си отделям от времето за теб. Тъй че спести си коментарите, защото просто ще ги игнорирам.

А по темата Genghis Khagan кефи ме таз девойка доста :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 19:19

10 мин на Фотошоп

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 19:44

На фотошопа се едно е компютърна анимация :lol: и пак немам нишу против момичето просто не е мой тип всеки си има вкус и нема смисъл да се карате за глупости :lol:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 19:46

Ммм не мога ти го скивтам линка, датата не мога да я отварям от тук. Уплоудни го и некъде другаде плийз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:03

Johnny Rico написа:
Ммм не мога ти го скивтам линка, датата не мога да я отварям от тук. Уплоудни го и некъде другаде плийз.

В Заминда мисля че имаше добър сийд :roll:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:00

State of Mind написа:
На фотошопа се едно е компютърна анимация :lol: и пак немам нишу против момичето просто не е мой тип всеки си има вкус и нема смисъл да се карате за глупости :lol:
Е ок, не съм професионалист по photoshop makeover - това ми е един от първите опити, повече ме бива по web deisgn, а пък и ме мързеше :wink: Ако се постарая със сенки по кожата, това онова...Утре ще опитам.Mисълта ми беше, че всяка снимка на известна актриса, манекенка или каквато и да е минава 100 пъти през фотошоп, и някои хора се заблуждават, че е такава наистина...Преди време бях гледал една реклама на Dove - http://youtube.com/watch?v=cGqhKdTuXC0 .Също нагледни примери са - http://youtube.com/watch?v=OX2TQr-BpOY , http://youtube.com/watch?v=6QSZ4Y55io0 , http://youtube.com/watch?v=r42lKZtECyY& ... ed&search= и т.н

Rico, намери ми хубава снимка на мацката, поне 1024х768, с горе-долу хубаво качество, и ако имам време ще ти покажа магия :wink:

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:16

Immaterium написа:
Nattestid написа:

НЕ те е срам с тая уста хляп ядеш бе. Впрочем е верно това което казваш :shock:
Занемаряването е много голямо дейба. Но при определна флора и фауна около мен трудно се задържат позиции.
Все пак не става само с ядене. :oops:

Пушиш и ти големите масури, усещам аз...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:26

Buddy утре ще ти постна една с точната резолюция :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:48

Иначе Rico щом не ти се отваря - ето, това дето направих набързо този следобед...Изглежда като рисунка, но снимката не ми позволяваше кой знае какви промени :wink: Все пак мисля, че стана добре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:50

Кефско :) но лицето и е нереално изчистено (или такъв трябва да е ефектът?)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com