Автор |
Съобщение |
andrei88
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 20:31
За петък мога да дойда
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 21:30
Аз в петък съм зает...
Ама то никога няма да се намери ден и час, който да устройва всички, така че вие от отбора си решавайте.
А... и обяснете като за провинциалисти къде ще бъде тренировката, ако има такава!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Явора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 22:42
Hitrusha написа: Time's up написа: [offtopic]Hitrusha отговаря за отбора на Bulfleet,ако не се лъжа.[/offtopic] Да, само дето още не сме в лигата, но и това ще стане
Може да спретнеме някоя контрола
ПП
За тренировката , ако направим такава ще е в английската гимназия само , ако е събота. Има си ученици през останалото време там , а и доколкото знам сега има турнир между класовете и игрищата са заети. Така , че решавайте.
___________________________________ mes que un club
|
|
|
|
|
Hitrusha
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 23:21
Явора написа: Hitrusha написа: Time's up написа: [offtopic]Hitrusha отговаря за отбора на Bulfleet,ако не се лъжа.[/offtopic] Да, само дето още не сме в лигата, но и това ще стане Може да спретнеме някоя контрола
Това няма да се случи в близката половин година
Ай, да биете в събота.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 23:10
Днеска си поговорихме малко с Гипо, Сашо, Даката и usa (сори, че не ти запомних името) и се спомена пак организирането на тренировка. При положение, че на нея имате желание да дойдат "евентуалните попълнения", да си кажа свободното време... Вторник, сряда и петък след 4-5 някъде ще съм свободен. Уикенда не знам кога, но и предполагам няма да ви се прави тренировка тогава.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 10:12
Не знам дали ще мога да дойда на тренировка, но от един удар с топката върху глезена ми
първото полувреме сега ми е подут и ме боли дори като не се движа.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 10:33
hk_vlady написа: Не знам дали ще мога да дойда на тренировка, но от един удар с топката върху глезена ми първото полувреме сега ми е подут и ме боли дори като не се движа.
Абе кви са тея балерини дет играят в нашия отбор. Кви са тея кристални глезени. Чупикитки . еееех навремето какви курави копелета играеха в защита в тоя отбор. Имаше един Митака дет влиза с двата крака. Къде са сега тези легенди . Е за тва отбора има три поредни мача без победа. Няма ги вече терминаторите които с един гениален ход решаваха срещата в полза на отбора на обора.
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 10:41
Demeer написа: Абе ...
Демек "Ходи се Пери Асс Фейс".
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 11:13
Demeer написа: hk_vlady написа: Не знам дали ще мога да дойда на тренировка, но от един удар с топката върху глезена ми първото полувреме сега ми е подут и ме боли дори като не се движа. Абе кви са тея балерини дет играят в нашия отбор. Кви са тея кристални глезени. Чупикитки . еееех навремето какви курави копелета играеха в защита в тоя отбор. Имаше един Митака дет влиза с двата крака. Къде са сега тези легенди . Е за тва отбора има три поредни мача без победа. Няма ги вече терминаторите които с един гениален ход решаваха срещата в полза на отбора на обора.
хахахха, епа ето го митака! Същински гатузо съм! Направо обръщам краката като фанем некой
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 12:49
Сори Феликс, Гатузо е твърде грозен за нашия изпъстрен с красота и нежност отбор
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 13:55
Не, ние сме женствени като К Роналдо
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
capri
|
|
В момента играе: Fifa 11
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 09:10
За новите попълнения, които имат желание да са в отбора.
Тренировка в събота 21.04. от 10:30 в Английската гимназия.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 18:48
capri написа: За новите попълнения, които имат желание да са в отбора. Тренировка в събота 21.04. от 10:30 в Английската гимназия.
Аз викам да е в Икономическата гимназия в Търговище, голям въргал ще пада Нашите са си супер и са много надарени, ще ви харесат
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|