Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Как е ?

Превъзходно.    13%  13%  [ 4 ]
 Чудесно.    3%  3%  [ 1 ]
 Рушащо.    9%  9%  [ 3 ]
 Деструктивно.    9%  9%  [ 3 ]
 Black Metal Ist Krieg.    66%  66%  [ 21 ]
Общо гласове : 32
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 17:13

WE WANT MORE! :yeeeeeah:

:3monkeys: - NOOBS

- FANS

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 18:55

Мм, добри сте. (;

Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 19:12

Приятно е. :)

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:16

НИЩО НЕ СТРУВА БЕ... НЕ СИ ХАБЕТЕ ПРИКАЗКИТЕ... ПИЙТЕ ЕДНА РАКИЯ ОТ МЕНЕ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:39

Тенденцията всеки втори смотан фен да прави музика е някакво потресаващо недоразумение :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 22:03

ДА, ПРИЗНАВАМ, СТИГА СОЛИЛИ
ОСЪЗНАХМЕ
НЕ СОМ ПРОС ФЕН, НЕ СЪДЕТЕ ОТРАЗ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 22:21

Говорех чисто принципно.
Не си от Благоевградско, нали ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 23:08

НЕ ПРОСТО СЕ ОСВЕЖИХ С РАКИДЖОС..... ОНО ФАРС СМЕ СИ ЗНАМ
АМА КВО ДА НАПРАА, ОНО МЕ ТЕГЛИ КЪМ МУЗИКОПРАВЕНЕ, НЕ МОЕ ОТРЕЧЕТЕ ЧЕ СИ Е БАЛ МАМАТА БЛЕКО....(.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 23:18

Veeery niiice :) Ако искате дайте един мастъринг да му прасна, че вокала верно малко гадно седи върху мелодията ;)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 01:47

младежи, да се прави нещо в този стил освен за собствено удоволствие, за забавление в подходящия кръг от хора и при наличието на необходимите вещества е напълно безмислено... наличието на Darkthrone, Burzum, Satyricon, Mayhem, Emperor и още няколко като тях обезмисля съществуването на всички останали "блек метъл групи" и "блек метъл албуми". И ако Варг не беше убил Йеронимъс сега изобщо нямаше да е такъв ташак, нямаше да дават за блек метъла по новините, нямаше един куп олигофрени да се зарибят да свирят главно заради палежите на църкви, убийствата и имиджа, а не заради убежденията си и самата музика...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 06:03

Нека го кажем така.
Прибира се Ноктурно от даскало, сяда пред компа и решава да драсне нещо на Reason, примерно. Получава се добре ( за него , то инак би било тъпо ) и така вечер си ляга с мисълта, че е направил нещо, колкото и незначително за едни, но все пак стойностно за него, че и за някой друг като мен, примерно. Ей тези неща те карат в някои моменти да се чувстваш с една идея по-истински и по-пълноценен, отколкото ако само цъкаш с език и си казваш ''еех, де да можех и аз така...'' .
Пределно ми е ясно, че това пръдливо демо не е за никъде, нито ще тръгна завбъдеще да се хваля пред някой и да се изкарвам големия фен и творец, гордо пъчейки гърди зарад' някви три програмирани цвъкни. Но чувството, че си опитал и се е получило нещо що-годе поносимо за собственото ти ухо, е приятно, ебати.
Дреме ми на куро , инак.

Айде, че закъснях за школо.

edit : Така и така закъснях, ще добавя още нещо.
Стига с тая носталгия по Euronymous , времето с касетките, плочите, путки майни. Каква е гаранцията, че ако той беше жив сега нямаше да ги има разните смешници. Примерно, половината фенчета щяха да се мацат като него, а не като Абат, да речем.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 09:05

Nekropanzer написа:
edit : Така и така закъснях, ще добавя още нещо.
Стига с тая носталгия по Euronymous , времето с касетките, плочите, путки майни. Каква е гаранцията, че ако той беше жив сега нямаше да ги има разните смешници. Примерно, половината фенчета щяха да се мацат като него, а не като Абат, да речем.

Хахахах, нали това ти обяснявам бе... преди случките с тия работи са се занимавали 20ина човека, които са се събирали на една маса и като изключим магазина за музика на Йеронимъс и домашните лейбъли тази музика НЕ СЕ Е разпространявала... (Darkthrone, Burzum и още няколко правят изключение до някъде... но и тях са ги знаели до тогаз има-няма 100-200 човека...)

P.s. Каква е гаранцията, че ако Йеронимъс беше жив човечеството щеше все още да съществува, или поне такова, каквото е сега :lol:
А носталгия по онова време аз лично не изпитвам, и тогва и сега си слушам двайсетина групи дето много ме кефят (ама тогава главно траш слушах всъщност, хахахах, и Сатирикон) и пак съм чул повече музика от всичките сополи с по 300-400ГБ блек метъл (от Финландия, Германия, Австрия, Бразилия и т.н.) по харддисковете и 100 оригинални диска колекция ;р
P.p.s. хахахахах, говорихме наскоро с един приятел какво е за нас блека и стигнахме до извода че в България блековете сме 4 човека, хахахахах ;р всички останали просто слушат музиката и им капят лигите... хайде, и към вас отправям поканата да се съберем някой ден на дрога и ракия в някоя красива горичка и да обсъдим въпроса :P

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 11:07

За разлика от тия смешници, дето слушат, за да са зли, за да се изфукат колко музика имат и да кажат, че са ебахти ненормалните и зли метъли, аз слушам, щото ми доставя ебахти ненормалното и огромно удоволствие. Не ме бърка дали мязам на метъл, отрепка, рапър... Мразя тия тъпанарски заклеймени характери повече от всичко.

На мене блека ми бърка в мозъка, развиш ? Не знам на кого ще му прозвучи най-тъпо и смешно, а честно казано и не ми дреме изобщо, обаче на мене блека ми е живота. Аз отдавна дори не го наричам дори музика, щото за мен е много повече от музика. Да, отдавна, откакто почнах да го слушам, затова казвам отдавна, а за тебе съм сигурен, че никога няма да го признаеш това "отдавна".

Не ми дреме и дали някой ме смята за блек метъл, аз се смятам за човек, дето се кефи малоумно много на всичко, дето струи от блека (наречи го точене на лиги, ако искаш). От истинския блек - не от тъпанарските сатанински с яко обърнати кръстове и текстове като на secrets of the black arts и лайна и простотии, дето си правят веднага профил в гейспейса и разни готик курви там им се свалят, а те се чувстват като поредните звезди. Или пък тия със снимка с паднала коса пред лицето, на обложката убер сложното рисувано от еди си кой известен художник на блек метъл логота и адския шрифт, дето ползвам като рисувам нещо на пейнта... Или пък намерилите пари тъпи метъли, записващи в супер скъпото студио със супер скъпите инструменти иначе пеят за мизерията и за това как хората по света са материалисти и плиткоумни, а не се виждат самите те какви са... Изобщо, пълно е с тъпанари. Аз, естествено, на мига ще бъда причислен към тях сигурно, щото съм направил три песни... Ама аз нито съм тръгнал да ставам известен, да печеля публика, пари, внимание и т.н. Пуснах песните тука, щото исках да видя смешните дебили от тоя форум как ще кажат "АААА ТЪПИ МЕТАЛИ" "ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ" и прочие. Щото знам колко им разбира и на тях главата и знам какво ще кажат, не е ли логично ? Не е ли логично да им дам да направят това, което искат... след като знам какво ще е то.

Ето ти срещата в гората, аз ти отказвам на поканата с тоя си пост... жив и здрав

Furze - Necrosaint Black Metal.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 11:13

hahahah :) ще се види така ли е... няма как и ти сам да знаеш :P

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 11:54

И кои са тия четирима блекари ? :р

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 11:58

хахахахахах :lol: никога няма да разберете, отхвърлихте поканата :P
отивам сега да напуша единия...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 12:05

I_Hate_Noise написа:
хахахахахах :lol: никога няма да разберете, отхвърлихте поканата :P
отивам сега да напуша единия...

Не бе, аз нищо не съм отхвърлял.
Но така като кажеш, че са само 4-ма отричаш възможността някъде на майната си ( в България ) да има хора, които се занимават по същия начин както любимите ни Йеронимъс и компания. Без привличане на внимание и без знанието на останалите. :р

Както и да е, Nattestid каза точно това, което и аз бих казал.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 12:13

Джуронимъс е гей.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 12:13

хахахах, правилно ;р трябваше да кажа 4ма, от всички, за чието съществуване знаем ;р

Цитат:
Джуронимъс е гей.

хахахахах, тоз пък и той :P
айде, много емоции покрай музиката ви пожелавам, вече верно излизам.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 14:03

Четирима. Че каква е била ползата да стават повече от трима-четирима още в началото, в Норвегия, след като дори и след толкова години, най-великите са си все същите?

Дали желанието на куцо и сакато да твори, тоест да постигнр прогрес не е довело до регрес, при това тотален?

PS
Darkthrone - In the Shadow of the Horns

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: