Заглавие: Sw vs ST vs TLOTR vs IJ vs Troy vs 300 vs . . .
Публикувано на: 09 Апр 2007 19:55
Кой филм е по-добър от кой?Сложил съм многоточие, а това значи, че може да пишете всякакви заглавия.
___________________________________ Dark Vader-Darki
Алминатора
29 Юли 2006 10:17 Мнения: 881 Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 19:57
Какво е IJ?
11 Юли 2002 21:30 Мнения: 611 Местоположение: 666
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 19:57
Плз, спри с тия теми за филми. От всичките ти изказвания съм останал с впечатлението, че единствените филми, за които говориш са ефекти, ефекти и още ефекти..ефектите не правят филма..
П.п. Lotr и ST, Троя и 300 съкс.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
<GLaDiaToR>
22 Мар 2006 21:10 Мнения: 537 Местоположение: Земният рай- България
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 13:42
Dark Vader, спри с тези теми бе човек.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Jeanette
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 13:53
Умри?
___________________________________ Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios. Lembrar quem eu era nao consigo mais, antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada. Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения