Всъщност, искал е да напише в Smarta, e.g. Konan Smarta..Countess Bathory написа:Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.D@®K-3LF™ написа:Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват новиИзвънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап)
![]()
Нема бог, а си христянин? Д`еба и вярата.
Поне се научи верно да си изписваш верата, д`еба.Черно фередже оле! написа:В какво вярвам аз ли?
Аз вярвам в смърта.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.
В какво вярвате?
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Ти кат не си виждал НЛО си трай там!Countess Bathory написа:Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.D@®K-3LF™ написа:Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват новиИзвънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап)
![]()
Поне се научи верно да си изписваш верата, д`еба.Черно фередже оле! написа:В какво вярвам аз ли?
Аз вярвам в смърта.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.
И има голяма разлика между христос и бог. Само да попитам, кой е казал, че не вярвам в бог???? Казах, че не вярвам, че той е разумно същество, а че всичко на тоя свят(общо казано) е бог! А христос(в който вярвам) си е син на бога, както и ние, но просто е надарен със свръх естествени способности за да избави света от мъката, но му е писано да си тръгне(като възкръсне). Сигурно повечето от вас няма да ме разберат, но...
PARKOUR 4EVER BROS!!! 
- martinkfreеman
Важното е дали ти сам ще се разбереш.D@®K-3LF™ написа:Ти кат не си виждал НЛО си трай там!Countess Bathory написа:Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.D@®K-3LF™ написа:Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват новиИзвънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап)
![]()
Аз вярвам в смърта.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.![]()
И има голяма разлика между христос и бог. Само да попитам, кой е казал, че не вярвам в бог???? Казах, че не вярвам, че той е разумно същество, а че всичко на тоя свят(общо казано) е бог! А христос(в който вярвам) си е син на бога, както и ние, но просто е надарен със свръх естествени способности за да избави света от мъката, но му е писано да си тръгне(като възкръсне). Сигурно повечето от вас няма да ме разберат, но...
"Всичко на тоя свят" се нарича Вселена.
- <GLaDiaToR>
Накарай ме да си трая.D@®K-3LF™ написа:Ти кат не си виждал НЛО си трай там!Countess Bathory написа:Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.D@®K-3LF™ написа:Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват новиИзвънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап)
![]()
Аз вярвам в смърта.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.![]()
Ако не верваш у бог, как тогава верваш у сина му?
И, д`еба, момиче съм. (от тук – виждала, може би?)
Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
- <GLaDiaToR>
Абе хора незнам как вярвате, че бог съществува.
Разберете, че древните хора са виждали много често НЛО, те не са можели да си го обяснят по друг начин това явление, освен, че това са боговете, които слизат на земята.
Няма богове. Разберете го най-после. Всичко е секта и това е. Макар, че много хора искат да вярват в някаква божествена сила... да търсят опора.
Религията винаги е създавала големи проблеми. Всеки знае за кръстоносните походи, за лова на "ВЕЩИЦИ", за военно настроените мисюлмани, за джихат и т.н. Религиите само ни противопоставят.
Разберете, че древните хора са виждали много често НЛО, те не са можели да си го обяснят по друг начин това явление, освен, че това са боговете, които слизат на земята.
Няма богове. Разберете го най-после. Всичко е секта и това е. Макар, че много хора искат да вярват в някаква божествена сила... да търсят опора.
Религията винаги е създавала големи проблеми. Всеки знае за кръстоносните походи, за лова на "ВЕЩИЦИ", за военно настроените мисюлмани, за джихат и т.н. Религиите само ни противопоставят.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Countess Bathory написа:Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.D@®K-3LF™ написа:Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват новиИзвънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап)
![]()
Аз вярвам в смърта.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.
Я си !@# мама`та да не ти покажа,защо вярвам в смърта!
Не ми се трие поста,но щом си момиче ти се извинявам!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Така ли, гражданино ? Обясни тогава на простите люде, пробвай тогава да кажеш "БОЖЕ ЯЖ МИ ХУЯ" и да видим дали няма да ти скочи пулса и дали няма да трепнеш ? Разберете че, никаква секта няма. Дреме ми на пишурата, дека вика диста, че някой измислил религиите. Щом няма бог, кой те кара да обичаш, кой ти подкосява краката ?<GLaDiaToR> написа:Абе хора незнам как вярвате, че бог съществува.
И, айде да видим, откъде идват ей тия неща - любопитство, страх, страхопочитание ? Аре обясни си ги с нормални, напълно човешки схващания.
Ти си затваряй плювалника, бе, смотльо. Не псувай когото ти скимне и внимавай как се държиш с дамата, поотделно ли трябва да ви уча, да ви еба у простаците да ви еба...Черно фередже оле! написа:Countess Bathory написа:Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.D@®K-3LF™ написа:Ако има БОГ, то той е извънземно, а едно извънземно, даже и да е в друго измерение не може да създаде цял свят. Аз не вярвам, че има бог, като същество, а че бог всъщност сме всички ние. Естествено съм християнин де, защото религията наистина събира хората. Вярвам и във преражданията, защото толкова години хората да се увеличават даже, а да не намаляват няма да стане ако не се прераждат и се появяват новиИзвънземни съм абсолютно сигурен, че има. Даже лично аз съм виждал летяща чиния(без майтап)
![]()
Аз вярвам в смърта.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Коровьев написа:Така ли, гражданино ? Обясни тогава на простите люде, пробвай тогава да кажеш "БОЖЕ ЯЖ МИ ХУЯ" и да видим дали няма да ти скочи пулса и дали няма да трепнеш ? Разберете че, никаква секта няма. Дреме ми на пишурата, дека вика диста, че някой измислил религиите. Щом няма бог, кой те кара да обичаш, кой ти подкосява краката ?<GLaDiaToR> написа:Абе хора незнам как вярвате, че бог съществува.
И, айде да видим, откъде идват ей тия неща - любопитство, страх, страхопочитание ? Аре обясни си ги с нормални, напълно човешки схващания.
Ти си затваряй плювалника, бе, смотльо. Не псувай когото ти скимне и внимавай как се държиш с дамата, поотделно ли трябва да ви уча, да ви еба у простаците да ви еба...Черно фередже оле! написа:Countess Bathory написа: Е, па и аз съм гледала летящи чинии. Метнеш чинията и тя лети. Чудо! Без майтап, бе.
Поне се научи верно да си изписваш верата, д`еба.
Смъртта. Не смърта, бе.
Д`еба.
Абе мухлууу,аз не бех видел,че е момиче е виж,че се извиних бе !@#$
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
D@®K-3LF™ написа:Ти да не си любовник на "дамата", че толкова я уважаваш бе келеме???Коровьев написа:Ти си затваряй плювалника, бе, смотльо. Не псувай когото ти скимне и внимавай как се държиш с дамата, поотделно ли трябва да ви уча, да ви еба у простаците да ви еба...![]()
![]()
От сега на татък ти си един от най-добрите ми прятели в тоя ..... форум!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Коровьев написа:Да, любовник съм на дамата. Проблем с пишката си ли имаш, че се хвана точно за тия думи, келеме ? Ебем те у чекиджията...
Аз вервам, че човеко е най-големата глупост, съществувала някога. :О
Ставаш сутрин рано,мяташ хуй на рамо,лапаш си ташаците и стрелаш чикиджистите!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
- <GLaDiaToR>
Ами не аз няма да го кажа, ти преувеличаваш приятелю. А относно това, кой те кара да обичаш, повярвай ми не е бог. За да обикнеш някого то ти първо изпитваш физическа привързаност към него. Изключваме роднините.Коровьев написа:Така ли, гражданино ? Обясни тогава на простите люде, пробвай тогава да кажеш "БОЖЕ ЯЖ МИ ХУЯ" и да видим дали няма да ти скочи пулса и дали няма да трепнеш ? Разберете че, никаква секта няма. Дреме ми на пишурата, дека вика диста, че някой измислил религиите. Щом няма бог, кой те кара да обичаш, кой ти подкосява краката ?<GLaDiaToR> написа:Абе хора незнам как вярвате, че бог съществува.
Още нещо: ти вярваш ли, че бог е създал света? Ти вярваш ли, че бог е създал хората?
Още нещо: според библията бог е създал света за 6 дни, а на 7-ден за почивка. Много добре знаем, че вселената, а и нашата планета съществува от преди милиарди години, когато хора не е имало.
Виж аз вярвам, че Исус е реална личност, но не вярвам, че той е възкръснал, че е божи син.
Християнството се заражда и най-важното се разпространява в един много труден момент за най-могъщата империя на античния свят. Нормално е бързо да набере последователи.
И нищо не каза по въпроса, че религиите само противопоставят света и са донесли само вреди на човечеството. Ако погледнеш реално на нещата ще видиш, че църквата е бавела много развитието на света. Исляма също е в такъв етап. Знаем за това, че в тези страни религията е основният движещ фактор.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

изтървали сме всичко.

Кат си толко отворен ела да си ги премерим беКоровьев написа:Да, любовник съм на дамата. Проблем с пишката си ли имаш, че се хвана точно за тия думи, келеме ? Ебем те у чекиджията...
Аз вервам, че човеко е най-големата глупост, съществувала някога. :О
П.С @Черно фередже оле!- и ти на мене
PARKOUR 4EVER BROS!!!