Кой е вашият филм?
- Dark Vader
- Обратна връзка:
Кой е вашият филм?
Искам да разбера какви филми гледате.Мойте са Междузвездни войни,Междзвездно пътешествие,Властелинът на пръстените,Троя,300, . . .
Dark Vader-Darki
Re: Кой е вашият филм?
Гледам абсолютно всякакви жанрове филми.А кои са любимите ми - прекалено много са: "Индиана Джоунс", "Междузвезни войни", "Форест Гъмп", "Обществото на мъртвите поети", "Мистър Харли Дейвидсън и Малборомен" и още много, много други....Dark Vader написа:Искам да разбера какви филми гледате.Мойте са Междузвездни войни,Междзвездно пътешествие,Властелинът на пръстените,Троя,300, . . .
Едит: Ако с ника си визираш ситите от StarWars - Darth, не Dark
- Fallschirmjager
- Обратна връзка:
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Абсолютно всякакви жанрове гледам, но може би като любими ми се водят военните екшъни и трилърите.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Dark Vader
- Обратна връзка:
- Dark Vader
- Обратна връзка:
Re: Кой е вашият филм?
d-r Jones написа:Гледам абсолютно всякакви жанрове филми.А кои са любимите ми - прекалено много са: "Индиана Джоунс", "Междузвезни войни", "Форест Гъмп", "Обществото на мъртвите поети", "Мистър Харли Дейвидсън и Малборомен" и още много, много други....Dark Vader написа:Искам да разбера какви филми гледате.Мойте са Междузвездни войни,Междзвездно пътешествие,Властелинът на пръстените,Троя,300, . . .
Едит: Ако с ника си визираш ситите от StarWars - Darth, не Dark....
Благодаря, защото забрвих да напиша и него когато изброих мойте любими филми. Форт се справи чудесно в първия филм ( както и в останалите ).Кой ти е любимия?
Dark Vader-Darki
- Dark Vader
- Обратна връзка:
- Dark Vader
- Обратна връзка:
Shadow' написа:Фантастиката и фентъзито ме изпълват, стига да са направени добре. Комедиики също гледа, тук качеството е с малко значение, само да има простащинки и "американски хумор" (пърдене и падане на тежки предмети върху хора).
Включваш ли М.В. ( Междузвездни войни ) , М.П. ( Междузвездно пътуване ) и В.н.П ( Властелинът на пръстените ) във Фантастиката и Фентъзито което те изпълва?
Dark Vader-Darki
- Dark Vader
- Обратна връзка:
Да, разбира се, това са титанични филми. Също Индиана Джоунс, незнам защо си го пропуснал.Dark Vader написа:Shadow' написа:Фантастиката и фентъзито ме изпълват, стига да са направени добре. Комедиики също гледа, тук качеството е с малко значение, само да има простащинки и "американски хумор" (пърдене и падане на тежки предмети върху хора).
Включваш ли М.В. ( Междузвездни войни ) , М.П. ( Междузвездно пътуване ) и В.н.П ( Властелинът на пръстените ) във Фантастиката и Фентъзито което те изпълва?
едит: Може би защото той е по-скоро приключенски, не толкова фентъзи. Но пък оставя същото чувство у гледащият го, така че за мен минава сред горе изброените.