^EvilHead^ написа:тва не ми харесва HATE IN A VOID - VOID FULL OF HATE беше по сполучливо
То е ясно, присъствието и отсъствието на първожреца на BMIC винаги оказва важна роля.
Как да е - моя коментар го чухте съвсем най-първи.
No написа:Започвам да се притеснявам за русенската група..
П.П. Коментар за песните - Господи Боже мили..
Kublai Khagan написа:No написа:Започвам да се притеснявам за русенската група..
Защо се притесняваш за нещо, което не съществува? Русенска група няма отдавна - сегиз-тогиз ако запишем с колегите от Castrum Mortis някоя песен заедно, това ще е, но друго няма.
ПП
Струва ми се крайно време отново да запишем нещо заедно. ;р
Dissonance написа:Kublai Khagan написа:No написа:Започвам да се притеснявам за русенската група..
Защо се притесняваш за нещо, което не съществува? Русенска група няма отдавна - сегиз-тогиз ако запишем с колегите от Castrum Mortis някоя песен заедно, това ще е, но друго няма.
ПП
Струва ми се крайно време отново да запишем нещо заедно. ;р
Аз като казах да се пишат таблатурите, някои се услушваха. ;р
Nekropanzer написа:Kublai Khagan написа:Nekropanzer написа:То е ясно, че Гласът на Княза ще стои идеално, но идеята е вече да се ориентираме към не-програмирани изпълнения.
И моят глас какво общо има с програмираните изпълнения? ;р
Нали това казвам, че ако ще правим нещо всите заедно, искам да не е програмирано .
I_Hate_Noise написа:Много гаден звук, рийзъна може и по-добре... Идеи - безинтересни, но като цяло може да залъжете широката аудитория, хахахахах :P за около 500 блек метъл групички от последните 10 години се сещам дето правят същите неща... не слушате достатъчно качествена музика, нито пък я слушате достатъчно качествено, личи си :lol: хахахахх, ей заради такива "фенове" блек метъла стана ебаси фарса нещастен...