RedMan в София на 12 Май!

Нещата от живота
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

RedMan в София на 12 Май!

Мнение от In Too Deep »

Изображение
След невероятният успех на концерта MethodMan, SME организират още един също толкова грандиозен хипхоп спектакъл ссъс специален гост Redman. Генерален спонсор на събитието е LOOP, а билетите ще бъдат отново на цена от 20лв за предварителната продажба и 25лв в деня на концерта. Продажбата на билети започва от 10 Април в мрежата на Ticketpro и в билетния център на НДК. Началото на концерта е в 20:00 в зала Фестивална в София.

Новината - Линк
Мисля, че е излишно да разяснявам кой е RedMan.Важното е, че ще дойде скоро и отново
ще имаме шанса да видим на живо едно рап величие, само месец след като се размазахме на Method Man.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Винаги съм си мислел, че рапърите са яко ощетени откъм концерти... или просто аз не съм чувал да има ;) Сега покрай EU-то всички явно намазваме :) А честит да ви е концерта ;) Пожелавам ви ниски цени ;)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Нешу ми намирисва на голямо напушване (Метъд Мен,а сега и дружката му Ред Мен) :) ...
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Знаех си че ще идва! Още от концерта на Мет. Еми честито на всички рапери и тревомани.

How high? Sky high!
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Ае дано тоя път да сколасам да вида що е тва :)
Ако ли па не приятно на сите !

Тоя скейтъра поза земи млъкни насекъде се навъдихте да разпраате колко пушите и т.н. .. седи грей се. Мое те бъркам с некой ама напоследък мн станахте дет само обясняяте колко много и невероятно невероятно пушите и т.н. стфу гтфо блабла

Както каза сладкия горе , тфа се знаеше оше преди метут да дое така че не е нешо ново ама е гарантираната лудница ;)
остарехме
Аватар
CiscoKid

Мнение от CiscoKid »

Аа тая снимка на Redman даже съм си я сложил на Skype... 100% ще отида :P
If You ScareD MaDa Fa*a Go To ChurCh!!!! \\// PEACE! \\//
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

CiscoKid написа:Аа тая снимка на Redman даже съм си я сложил на Skype... 100% ще отида :P

Да, за сметка на това пък си сложил There Is No Beast Without Cruelty за аватар тук. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
CiscoKid

Мнение от CiscoKid »

Kublai Khagan написа:
CiscoKid написа:Аа тая снимка на Redman даже съм си я сложил на Skype... 100% ще отида :P

Да, за сметка на това пък си сложил There Is No Beast Without Cruelty за аватар тук. ;р
дам.. щот ме мързи да търся снимка която да отговаря на тъпите изисквания :D (150x150 15 пиксела)
If You ScareD MaDa Fa*a Go To ChurCh!!!! \\// PEACE! \\//
Публикувай отговор