Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 11:02

ааах, сичко хубаво, всичко точно, ма защо на 07 бе хооора :cry: :cry:

начи с квито си искаме отбори може... охо, елате ми са :twisted:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 19:16

Абе мамка му дайде да се стегнем ей :!:
Преди малко ми писаха че нашия клан се разпадал да ходя някъде другаде :?
Тва етествено , няма да стане докато дишам :) , ама дайте да отупаме ванката , и след това имам предложение от предаторс, ще бъдат добри мачове, аз с моя човек ще игая утре :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 19:33

хахах, нашия клан се разпаднал... направо да си подадеме оставките и кой от къде е!!!

абе кога са квалификациите за ВЦГ ?

искам да покажа някой неща! :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2007 11:35

Дано , ама нали значе кой ще е победител :twisted:
П.П Лятото май трябва да са....

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2007 02:47

MaRiN_007 написа:
Абе мамка му дайде да се стегнем ей :!:
Преди малко ми писаха че нашия клан се разпадал да ходя някъде другаде :?
Тва етествено , няма да стане докато дишам :) , ама дайте да отупаме ванката , и след това имам предложение от предаторс, ще бъдат добри мачове, аз с моя човек ще игая утре :wink:

И аз искам да покажа кво мога на тея игри

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2007 20:16

Цитат:
Стартира подготовката на националните квалификации за World Cyber Games

Съвсем скоро след края на Европейския турнир Samsung Euro Championship 2007 можем да отчетем фактите за развитието на електронния спорт и мястото на България в тази сфера. SEC 2007 счупи рекордите с най-висока посещаемост от самото си създаване досега. Националният ни отбор класира страната ни на 14-то място сред 26 нации. Сцената на е-спорта се разраства с всеки изминал ден и с надежда сме резервирали мястото на България сред най-добрите.
Предстои най-грандиозното събитие в сферата на гейминга, а именно World Cyber Games 2007 Seattle. Организацията по подготовката на националните квалификации е вече във вихъра си и всички играчи могат да започнат усилената си подготовка, ако искат да бъдат сред първенците на България, а защо не и в света. WCG обяви и новите си партньорства с гиганти като Philips, Microsoft и Circuit City Stores. Доверието, което тези имена гласуват на е-спорта още повече амбицира геймърите и прогнозира тазгодишния Гранд финал в Сиатъл да екзалтира интереса на публиката и геймърите.
Сред нововъведенията в World Cyber Games тази година е и обявяването на 12 официални състезателни дисциплини. Освен вече традиционните игри, в които България е доказала наличието на добри състезатели, е интересно завръщането на Age of Empires, както и наличието в списъка на съвсем нови игри като Command & Conquer 3 Tiberium Wars, Gears of War и конзолната Tony Hawk's Project 8.
Като национален партньор на WCG, Българска Федерация по Електронен Спорт обявява гласуване за определяне на дисциплините за националните квалификации за World Cyber Games 2007. На официалния сайт за провеждане на националните квалификации http://www.wcg.bfes.bg , е публикувана анкета, която дава възможност за избор на една от дванайсетте дисциплини. Изборът на дисциплините, които ще изпратят най-добрия си играч в Сиатъл е изцяло в ръцете на геймърите. БФЕС очаква гласовете ви!

http://www.linxfifateam.com/bg/news.php

Гответе се :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2007 20:40

Stifler написа:
Аз поддържам Пилето и както Марин каза по добре да иде в по-слаб клан да играе отколкото да е резерва!Но Пиле помисли пак че после може да не те вземат отново.Не тряя да изпускаш шанса си да си от ПСМ щото го знам от опит.Марин ми казваше изиграй си мача с Реван аз си викам нема смисъл щом Иморталити не ме иска няма да се натрапвам и сега ме е яд.Така че си помисли.Засега резерва,но после може би титуляр :wink:

Както казах преди, вече не съм в клана. А аз принципно държа на думата си. Не бях съгласен със статута на резерва, напуснах, това е. Разбира се казах, че който желае, от титулярите може да направи някой друг мач с мен за титулярно място, никой не се престраши, ок. На никой не се сърдя ваше право си е :wink:

А мисля да добавя още нещо и то е насочено най-вече към капитана Марин. То е следното: Ако потрябва човек за клана-насреща съм. Ако потрябва резерва, потърси друг.
Разбира се, ако трябва винаги ще помогна на клана, ако има нужда, има недостиг на хора или каквото и да е. Ако потрябвам...знаете къде да ме намерите :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 17:05

Към Реван: ся се подготвям за мача утре ще го играем да зн
Към Марин: марински нали знаете че ще ни биете само защото искаме да ви дигнем самочувствието както виждаш Пагане го няма в състава 8) надявам се да се пулчи сблъсък. Предаторс са мн зле според мен в златните им времена ние ги бихме Гонзо може да каже :D а ся май са слабички дано ги биете :)
Към Стифлър: Пич явно съм те пропуснал не че не съм искал да те пиша а и сам зн че не съм искал да си тръгваш ти сам си тръгна и почна да събираш уруфляци

П.П бай-нас го махнете не е от клана вече турбо несериозен излезе след малко ще дам скайп на новия който ще го замени

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 21:23

какво? И сега аз да не играя ли срещу Бай-нас?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 21:27

да на негово място [FMC] Knqza - skype:varin668 съжалявам но или него или пагане кого предпочитате :D кажете

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 10:20

абе чакай малко бе? Тука няма ли някакъв жребии... трябва да има само един от тия! Аз сега го добавих този княза и ако имам време днес ше играя с него

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 10:39

да обаче повечето твърдят че княза играе бъгаво и за това казах или княза или пагане който си изберете но ае играйте с княза 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 12:45

Ван 4-3 Реван
при 2-0 за мен много го подцених не че е по-добър от мен ама мн го подцених и стана обрат но стигнах залужено до победа
Реван 3-1 Ван
ми още повече го подцених а и вратаря му беше уникален бия горна греда вратаря е на земята бия добавка и вратаря спасява
Ван 4-5 Реван
е тук в 90 мин при 5-4 за него прая атака и пича излиза ебаси неспортсменството ако тва го считате за победа начи мн сте си зле но съм сигурен че в оставащите мачове ще вземем поне 2 победи :evil:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 12:56

Ван (Франция) 4-3 Реван(Испания)

Той започна по-добре от мен и ме поведе с вратарски гол след като Касияс си я изби във вратата.Малко се разиграх и в началото на второто отново след грешка на Касияс избивайки си я във вратата стана 2-0 за него.След това се разиграх и направих някой наистина шеметни атаки и обърнах до 3-2 след като 3 гол беше от дузпа.Тука кво стана нз ,но за 5 минути ме обърна до 4-3.В по-голямата част от мача владеех положението и Купе сигурно 3-4 пъти избива(хваща ) топката след като излизам сам с-у вратаря му и не мога да го прехвърля.

Реван(Испания) 3-1 Ван (Италия)

Тука започнах настървено и след шеметен каромбол ,като на Йовов гола вчера вия се озова сам с-у вратаря и вкарах за 1-0.Малко по -късно пак след карамбол Раул покачи на 2-0.Тука той малко се разигра ,но към 60 минута красиво вкарах за 3-0.Малко по-късно откъсвайки се сам с-у вратаря той ме спъна и получи червен.В последната минута направих глупава дузпа и намали на 3-1.Да спомена ,че за разлика от първият мач Касияс направи наистина много добри спасения.

Реван(Испания) 5-4 Ван(Англия)

Тука според мен този мач беше излишен понеже го бих с 2 гола ,а той само с 1 ,но за всеки случай играхме.Поведох с 2-0 ,като най ме е яд за положението ,което изтървах като Раул и Вия м-у 5 ма негови играчи с двоен пас ги елиминирах и Раул шемета изтърва сам с-у вратаря.При 2-0 той излезе сам с-у вратаря ,който излезе и му изби топката ,тя се отклони в страни и Касияс уж напарви движение ,че я улови и даже се свиваше па я забрави и нападателя му вкара на празна.В началото на второто ме изравни след добра акция.След това напарвих много красива акция и вкарах гол ,но самия гол стана след бъгаво изпълнение на вратаря.Малко след това Рейес покачи на 4-2.Тука нз кво стана ,той ми вкара гол и след това направих тъпа дузпа.Дойде 90 и буквално само с пасове го МАТИРАХ и стана много красив гол за 4-5.В ответната атака той направи безполдна атака ,тамън му взимах топката с Пабло и връзкката прекъсна ,за което обвини мен без причина.

Като цяло бях по-добър в тези мачове.Ван имаше и добри моменти ,но когато изостава в резултата спъва нарочно и подава напраде задържайки W.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:01

van написа:
е тук в 90 мин при 5-4 за него прая атака и пича излиза ебаси неспортсменството ако тва го считате за победа начи мн сте си зле но съм сигурен че в оставащите мачове ще вземем поне 2 победи :evil:

Добре падал съм със 6-0 или съм падал от уж по-слаби играчи и ги питай дали някога съм излизал нарочно и дори да съм излизал дали не съм изтъквал причината.Според мен по-вероятно е ,че ти излезе понеже беше 90 минута и ти визмах топката :wink: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:06

Гошкин аз тебе обвиних щото сам видя че праех атака тя беше в зародиш и прекъсна кого да обвиня Бог ли :shock: еначе че си ме превъзхождал бих поспорил по тая тема единствено в втория мач имаше превъзходство не отричам смаза си ме но мен не ме е яд че съм паднал а че така се случи в последната атака нищо не се знаеше а за мене си знам че съм по добър от теб не че се хваля или нещо друго ами просто зн че мога да те бия този мач за клана го приех в началото като мач м/у приятели на поляната :lol: а не като нещо по сериозно така че успех ви желая може скоро пак да напраим ако искате като свършим тоя но тоя път ще играем с звездите 8) УСПЕХ ВИ :!:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:11

van написа:
Гошкин аз тебе обвиних щото сам видя че праех атака тя беше в зародиш и прекъсна кого да обвиня Бог ли :shock: еначе че си ме превъзхождал бих поспорил по тая тема единствено в втория мач имаше превъзходство не отричам смаза си ме но мен не ме е яд че съм паднал а че така се случи в последната атака нищо не се знаеше а за мене си знам че съм по добър от теб не че се хваля или нещо друго ами просто зн че мога да те бия този мач за клана го приех в началото като мач м/у приятели на поляната :lol: а не като нещо по сериозно така че успех ви желая може скоро пак да напраим ако искате като свършим тоя но тоя път ще играем с звездите 8) УСПЕХ ВИ :!:

Еми лошо няма.Само ще те помоля да анализираш как аз си правех атаките и как ти твоите.Понеже за мен по- важно е стила на игра ,а не дали ще бия или ще падна.Признавам ,че като падна ме е яд ,но не искам и като бия да ме е яд от начина по ,който съм постигнал успеха.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 13:38

МИ твоите започваха след грешен мой пас в твойто поле и правиш контра а моите с обръщане на атаката от ляво в дясно и обратно и аз не играя за победа а за кеф всяка победа е добре дошла

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:15

Кво се карате без това 3тия мач е излишен :wink:
П.П Браво на реван :)
П.П Еми княза играе бъгаво да пагане той не знае къде да ходи сега у вашия клан ли е :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 16:53

е аз с кой да играя... Марине ти някаква идея имаш ли? 8)

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com