Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Апр 2007 22:32

Влез вътре в поляната до антените, там в посока индикатора има вагон през който се минава под земята към входа на бункера. Аз също много се лутах там и накрая като видях колко е просто :roll:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 08:13

Малко тъп въпрос, ама как да изляза от х18? След като взема документите за Barkeep някой залоства врата и не може да се излезе. Нито со появяват противници нито нищо! Как да изляза?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 08:25

Hitmancho написа:
Малко тъп въпрос, ама как да изляза от х18? След като взема документите за Barkeep някой залоства врата и не може да се излезе. Нито со появяват противници нито нищо! Как да изляза?

Стреляй по движещия се огън и вратата ще се отвори. То не е баш огън де ама нещо дето лети и пуска огън.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 19:24

TheGreenKRS написа:
Превъртях я преди малко. Първо отидох до монолита и краят беше "Искам да съм богат", да ама се сетих, че имах куест за няква лаборатория и реших да се върна да поразгледам. Намерих я тая лаборатория, избих сумати народ и накрая стигнах до онзи дето ти разяснява нещата, които така и не разбрах напълно от кофти акцента му, но явно цялата работа няма нищо общо с Чернобил или нещо от типа. Отказах му на пича да влизам в ония зелени ковчези и ме пусна отвън Чернобил, вече в целия си блясък. Трепех сумати време през телепорти ония сектанти и стигнах до най-положителния true ending.

Това, което искам да кажа е, че ако свършите играта при монолита, всъщност не сте я превъртяли.

И при мен е същото с разликата че не знам за тоя куест и не мога да поиграя малко за друг край. Помогни малко че така ми е супер тъпо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 19:59

Ами първо трябва да се срещнеш с Guide, после той те насочва да отидеш в катакомбите на Агропом. От там ще получиш куест за една хотелска стая в Припят, откъдето ще вземеш този декодер, с който се отключва вратата в саркофага. Трябва да се върнеш още от там.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 20:15

Кой е Guide ? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 20:39

Guide ... това е първия сталкър, който се е осмелил да плячкосва Зоната и всъщност заради него през 2009-та са започнали да бродят сталкъри навсякъде. Ако ме питаш кой е в играта ... след като дадеш документите от Х16 на бармана, мисля че тогава ти се отваря този куест. Самия Guide се намира в Cordon, малко преди военната барикада от към Garbage.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 22:41

Изглежда съм проспуснал нещо. Такъв куест нямам, а няма сейв от който да се върна на х16. Пък и да имах, не ми се минават тея глупости отново.

Като си направя равносметка, играта ме разочарова много. Многобройните бъгове някакси успях да ги игнорирам, но нещата които най-много ме подразниха бяха самите нива. В играта е наблегнато на бази, лаборатории и някакви лагери, липсва дивата природа. На всеки 200 местра има поне 1 лагер или база, а между тях е препълнето с ръждясали камиони и миниатюрни баирчета, които трябва да придадът някакво усещане на играта. За радиоктивана зона изоставена преди повече от 20г с дължина около 30км (от там където те пуска до АЕЦ-а) съотношението хора/животни е 10/1. Това е нелепо. Да имаше поне едно ниво само с гори и поляни където можеш да се полюбуваш на мутиралите свине и кльощавите вълци като хората. А в играта те ги сложили на некви полянки 20х20м и му викат реално. Аз очквах играта да е с повече диви нива, от колкото населени ама... И последното нещо което ме подразни беше Припят. Добре беше направен, но целта май беше да преминеш през него възможно най-бързо, а не да се полюбуваш на изоставеното местенце, което май е напълно ненужно.

Кво да се прави, игри...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 22:49

lordivan написа:
което ме подразни беше Припят. Добре беше направен, но целта май беше да преминеш през него възможно най-бързо, а не да се полюбуваш на изоставеното местенце, което май е напълно ненужно.

В по-ранната концепция, Припят трябваше да изпълнява функция като мястото на бармана. Аз също съм разочарован, че градът е използван като пътечка към NPP.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2007 15:13

Един експанжън може би ще оправи играта. Да сложат 2-3 диви зони и превозни средства. Така ще запълнят играта. и може би една по-смислена история също.

Я вижте тук какво има:
http://www.megagames.com/news/show.cgi? ... n=screens&

копелдаци гадни, изрязали са половината игра сигурно. а доколкото разбрах превозните средстава са махнити заедно със пълната 30км зона. това ще рече че играта е трябвало да бъде едно голямо ниво, пълно със бръкми и готини местенца.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2007 22:36

За хората, които искат да разберат повече. Ако не сте превъртяли играта, по-добре си го оставете за след това :wink:

Hello, Strelok. I see you have many questions for me. Well, ask them and then we can decide what to do with you.

Who are you?

We are the result of an experiment aimed at creating a superconsciousness called “C-Consciousness”. The consciousnesses of seven volunteers were connected during the experiment leading to the creation of the superconsciousness that is us. We immediately subordinated those who were conducting the experiment and assigned them to tasks we needed them to carry out. According to our calculations, Earth is surrounded by a special informational field, the so-called noosphere. It includes all the inhabitants of the planet with cognitive abilities. Our main goal was to make small adjustments to the noosphere, allowing us to remove things like anger, cruelty, greed and other negative factors from the planet. Individuals are unable to affect the noosphere but C-Consciousness could. Unfortunately we made a mistake and our interference spawned the Zone, which we have been trying to contain ever since

What are "death trucks"?
The transports we use to send our marked “agents” into the Zone. They infiltrate the stalker “community” and carry out our orders without realising it. Unfortunately, more than half of stalkers die during transportation, the Zone is very unstable. You are one of our agents sent to kill Strelok and we’re now trying to work out how we made that mistake.

What happened to me?
You're a bolt that fell out of the machine. Unfortunately, that did not come to our attention for a long time. From the moment the Zone was formed, many people have tried to get to its centre but we cannot let that happen. Humanity is not ready for the truth. That is why we recruited stalkers by promising them the fullfillment of their most coveted desires. Once recruited they would be sent to protect the Zone’s secret.

Is the explosion of '86 your work too?
No, we had nothing to do with that. Most of us were only starting out in science back then. The Chernobyl Zone was not used as a testing site for experiments until 1989.

What does the tattoo "S.T.A.L.K.E.R." mean?
S.T.A.L.K.E.R. is a coded acronym, which we use to mark agents programmed for particular missions. Your mission, as our agent, was to kill Strelok and his group. They got too close to finding out things they shouldn’t know. We created a network of psi-fields on the way to the Zone’s center in order to recruit agents. You know one of these fields by the name of Brain Scorcher. When a stalker attempts to reach the Zone’s center in order to fulfill some wish we acquire control over his consciousness and program him to a specific mission. A mistake was made and your mission was to kill yourself

What is the Zone? How did it come about?
What you see is the result of ill-considered intervention in the Earth's noosphere. Attempts to affect the noosphere brought about a local crack. The Zone is simply the visible manifestation of this crack. The underlying problem is far greater than you can imagine.

Why did it happen here?
It was the best place. After the explosion in 1986 there were very few people left in this area and we could work without fear of being found. Further, there were many powerful antennae here, which are extremely important for our cognitive optimisation experiments.

What next?
That depends on you. The Zone is growing. We're trying to restrain its expansion but humanity seems to be intent on hindering our work. Our resources are not limitless and bodies connected to C-Consciousness eventually die. If you join us, we can restrict the Zone's growth. If you decide otherwise we cannot make a credible prognosis of the outcome.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2007 10:29

Някой ще може ли обясни как се стига до всеки един от 7-те края? Понеже аз я превъртях само по един начин - като влязох в нещо като портал като изпълних куеста със саркофага.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2007 16:24

Hora malko zaciklih. Kude moga da namerq exoskeleta ( moshtnata bronq koqto mnozina nosqt no ne i az :) )

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2007 16:28

EviL написа:
Hora malko zaciklih. Kude moga da namerq exoskeleta ( moshtnata bronq koqto mnozina nosqt no ne i az :) )

В Чернобил съм намирал две, а иначе от базата на Freedom може да си купиш или да го получиш като награда след някой куест.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2007 19:01

Хора а пробахте ли новата версия лично на мен много ми допадна човек може да си купи няколко вида снайпери и най вече патрони за тях да не говорим за жилетките и другите оръжия който не го е пробал и разбира малкоо от малко Руски горещо му го препоръчвам

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:56

Ся да преминем към проблема.Стигнал съм до Бункера(трябва да изключа няква антена) и влизам вътре и нямам карта(тоест имам ,но е затъмнена не са отбелязани обекти,стени етц. само посока към целта)Намерих 2 врати с код като лаборатрийте Х-18 , Х-16.Имам няколко въпроса.
1)Откаде да намеря кодовете?(ако изобщо ми трябват)
2)Какво трябва да се направи в тоя бункер?
3)Ще ми трябват ли толкова муниций , колкото в Х-16?(защото си зех два снайпера-автоматичен и един по-тежък райфъл)
4)За какво служи Пси шлема ,който ми даде Доктора при приемане на мисията за Лаборатория Х-16?
5)За какво служи (нз как да го нарека в инвентара ми се появи нещо като второ ПДА-пише,че показва явления като радиация).Как се използва?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2007 23:06

Мой човек, има си дискрипшън за всеки айтъм. Чети. И за всеки куест си има дискрипшън. Чети. И върпоси 4 и 5 са еднакви. Чети.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 00:04

lordivan написа:
Мой човек, има си дискрипшън за всеки айтъм. Чети. И за всеки куест си има дискрипшън. Чети. И върпоси 4 и 5 са еднакви. Чети.

Хмм , интересно когато ти имаш проблем("как се излиза от Х-16")питаш , а когато аз имам да чета...
Някой ако може да ми отговори ще съм му благодарен.Поне се надявам да има 1-2 , който да се различават от масата Бейтъри в тоя форум.Кoито си мислят ,че за всеки 1000000 пост-а има расте П****** !

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 07:52

YourSepulture написа:
Ся да преминем към проблема.Стигнал съм до Бункера(трябва да изключа няква антена) и влизам вътре и нямам карта(тоест имам ,но е затъмнена не са отбелязани обекти,стени етц. само посока към целта)Намерих 2 врати с код като лаборатрийте Х-18 , Х-16.Имам няколко въпроса.
1)Откаде да намеря кодовете?(ако изобщо ми трябват)
2)Какво трябва да се направи в тоя бункер?
3)Ще ми трябват ли толкова муниций , колкото в Х-16?(защото си зех два снайпера-автоматичен и един по-тежък райфъл)
4)За какво служи Пси шлема ,който ми даде Доктора при приемане на мисията за Лаборатория Х-16?
5)За какво служи (нз как да го нарека в инвентара ми се появи нещо като второ ПДА-пише,че показва явления като радиация).Как се използва?

Татье ти Жони са ш'ти каже. Явно си стигнал до Brain Scorcher-а който трябва да изключиш, в него няма нужда да отваряш вратите с кодове, а да следваш стрелката на картата и така да стигнеш до мястото от където да го изключиш. Муниции при влизането няма да ти трябват много, защото има само няколко blood sucker-а, но на излизане (по същия път от който си дошъл се излиза) има военни и пичуе от Monolith, а някой от тях са с екзоскелети тъй, че ти си прецени колко муниции ще ти трябват. :roll: Пси шлема те пази от Psi Emission-ите които ако нямаш такъв шлем те убиват, а "второто ПДА" както ти го наричаш трябва да е детектора за аномалии който "пиука" когато се доближиш до аномалия. Мисля, че отговорих на въпросите ти, ако нещо не си разбрал питай. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 07:57

Тва просто задъжително трябва да се теглиииии

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: