Автор |
Съобщение |
FCPCM
|
|
|
|
Заглавие: FC PC Mania търси нови попълнения в редиците си! Публикувано на: 02 Апр 2007 17:50
Мисля че заглавието само говори за себе си. Ще поесня, че отбора търси още 2,3-ма играчи, тъй като някои от хората в момента заминават за чужбина. Ако има желаещи, предимно от София над 15 години и са почитатели на този хубав спорт Футбол, нека заповядат. Ще се радваме да играят с нас!
Пишете тук. Кажете на колко сте и горе долу къде живеете.
Поздрави "FC PC Mania".
___________________________________ FC PC Mania Since 2005
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 18:14
Над 15 съм, но не съм от София Проблем ли е, че съм от Търговище
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 18:26
Интересен въпрос Зеро .
Ако смяташ, че това, че си от Търговище няма да ти попречи да играеш всяка събота или неделя мач в София... Сега се затопли, ще правим и тренировки...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 18:51
Гипо написа: Интересен въпрос Зеро . Ако смяташ, че това, че си от Търговище няма да ти попречи да играеш всяка събота или неделя мач в София... Сега се затопли, ще правим и тренировки...
Кви тренировки? Мога и тук да си тренирам
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 18:52
Ами може да не си чувал, ама футбола е отборна игра. На тренировките се обиграват играчите, всеки научава какво може да очаква от всеки свой съотборник... такива тренировки
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 19:36
деееба как ми се искаше...
ама съм от чужбина...за сега
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 20:09
Ела направете едно мачле във Варна и мога да се включа
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 20:09
Гипо, вие събирате нови играчи, а ти дори няма да ми метнеш едно ЛС или по Кюто, напук на оня ни разговор наскоро!
Както и да е, кажете кога и къде ще се проведе някоя пробва тренировка, че имам мерак да се пробвам.
Иначе краткото инфо за мен (макар че Гипо горе-долу ме познава, макар и не лично) е, че съм на 19, от Сливен, но в момента уча в София. Даже имам нужната над 3-месечна регистрация във форума!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 20:14
MGR аз ти казах подробностите и ти май вдигна ръце, като чу колко се плаща за СС + съдия, лекар и съблекалня .
Иначе заповядай. Като правим тренировка ще ти кажа, или пък приятелски мач.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 20:55
Гипо написа: MGR аз ти казах подробностите и ти май вдигна ръце, като чу колко се плаща за СС + съдия, лекар и съблекалня . Иначе заповядай. Като правим тренировка ще ти кажа, или пък приятелски мач.
Колко се плаща?
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 20:56
WolfMan написа: Ела направете едно мачле във Варна и мога да се включа
или да има FC PcMania BapHa поне ме бива за вратар
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 22:21
MetalGearRex написа: Гипо, вие събирате нови играчи, а ти дори няма да ми метнеш едно ЛС или по Кюто, напук на оня ни разговор наскоро! Както и да е, кажете кога и къде ще се проведе някоя пробва тренировка, че имам мерак да се пробвам. Иначе краткото инфо за мен (макар че Гипо горе-долу ме познава, макар и не лично) е, че съм на 19, от Сливен, но в момента уча в София. Даже имам нужната над 3-месечна регистрация във форума!
Ако наистина имаш желанието и си сериозен, ще се радваме да заповядаш още на следващия ни мач от 10-ят кръг, да видиш за какво става дума. А преди това може и тренировка да направим (някаде след Велкиден).
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 22:23
Е, не съм казал, че е невъзможно.
Кога ще е мачът ви и се обадете за някоя тренировка!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 22:27
Алминатора написа: Колко се плаща?
Ами играем на първокласно игрище, с изкуствена трева. Плаща се по 45 на отбор за игрището + 10лв за съдия, +5лв за съблекалня и +5лв за организаторите = 65лв на отбор. Всеки плаща според това, колко е играл. Мачът се играе 8+1 играча
|
|
|
|
|
capri
|
|
В момента играе: Fifa 11
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 23:39
Актуална информация за отбора и мачовете можете да намерите на сайта на отбора:
http://www.pcmteam.data.bg
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:35
Я кажете какво стана с набирането на наборници? Нещо ще ви спират състезателните права за неявяване на пълен състав, та затова стартирахте кампанията, или ви разрешиха да пообновите стария състав, извън рамките на трите "трансфера", които ви се позволяват?
Кажете някой ден за тренировка да се съберем, да поиграем, та да си изберете от тоя-оня и т.н.
Просто очаквах малко повече информация в тази тема (че да не ми се налага да преглеждам постоянно другата), а пък тя взе, че изпадна. Спря ви интереса към нови играчи или какво?
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:39
MetalGearRex написа: Я кажете какво стана с набирането на наборници? Нещо ще ви спират състезателните права за неявяване на пълен състав, та затова стартирахте кампанията, или ви разрешиха да пообновите стария състав, извън рамките на трите "трансфера", които ви се позволяват? Кажете някой ден за тренировка да се съберем, да поиграем, та да си изберете от тоя-оня и т.н. Просто очаквах малко повече информация в тази тема (че да не ми се налага да преглеждам постоянно другата), а пък тя взе, че изпадна. Спря ви интереса към нови играчи или какво?
Не ни минал интереса и още търсим. Темата потъва не защото ние искаме, а защото явно няма много желаещи (освен теб). Тази събота или неделя имаме мач срещу "Ф1" и ако искаш заповядай - ще се радваме. Нямаме опастност от спиране на правата , но ни е иска един по силен и здрав колектив. Отново казвам който има желание и е над 15, нека заповяда да го видим как играе и що за човек е (в добрия смисъл на думата)
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:50
Радвам се, че интересът не е изчезнал.
Първо един въпрос - говорил съм си с Гипо и той ми каза, че в момента нямате възможност да правите промени по състава до края на сезона, а пък той е едва преполовен.
След това - за неделята какво имате предвид? Защото доколкото аз го разбирам, може да се появя/появим и само да ви гледаме и да си полафим след това.
А аз искам да направя една тренировка с вас преди това, да видим дали ще ме харесате, дали аз ще ви харесам (демек дали ще ми се занимава с това), та тогава евентуално да инвестирам пари в това занимание.
Та, идеята за неделя каква точно е?
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:54
Wanted... написа: MetalGearRex написа: Я кажете какво стана с набирането на наборници? Нещо ще ви спират състезателните права за неявяване на пълен състав, та затова стартирахте кампанията, или ви разрешиха да пообновите стария състав, извън рамките на трите "трансфера", които ви се позволяват? Кажете някой ден за тренировка да се съберем, да поиграем, та да си изберете от тоя-оня и т.н. Просто очаквах малко повече информация в тази тема (че да не ми се налага да преглеждам постоянно другата), а пък тя взе, че изпадна. Спря ви интереса към нови играчи или какво? Не ни минал интереса и още търсим. Темата потъва не защото ние искаме, а защото явно няма много желаещи (освен теб). Тази събота или неделя имаме мач срещу "Ф1" и ако искаш заповядай - ще се радваме. Нямаме опастност от спиране на правата , но ни е иска един по силен и здрав колектив. Отново казвам който има желание и е над 15, нека заповяда да го видим как играе и що за човек е (в добрия смисъл на думата)
И аз съм навит Мен що ме игнорвате?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 18:09
Zeromancer написа: Wanted... написа: MetalGearRex написа: Я кажете какво стана с набирането на наборници? Нещо ще ви спират състезателните права за неявяване на пълен състав, та затова стартирахте кампанията, или ви разрешиха да пообновите стария състав, извън рамките на трите "трансфера", които ви се позволяват? Кажете някой ден за тренировка да се съберем, да поиграем, та да си изберете от тоя-оня и т.н. Просто очаквах малко повече информация в тази тема (че да не ми се налага да преглеждам постоянно другата), а пък тя взе, че изпадна. Спря ви интереса към нови играчи или какво? Не ни минал интереса и още търсим. Темата потъва не защото ние искаме, а защото явно няма много желаещи (освен теб). Тази събота или неделя имаме мач срещу "Ф1" и ако искаш заповядай - ще се радваме. Нямаме опастност от спиране на правата , но ни е иска един по силен и здрав колектив. Отново казвам който има желание и е над 15, нека заповяда да го видим как играе и що за човек е (в добрия смисъл на думата) И аз съм навит Мен що ме игнорвате?
Ами доколкото предполагам, понеже не си от София (а всички срещи се играят там). Освен ако не ти е проблем всеки уикенд да идваш до столицата, просто май няма смисъл, съжалявам. Аз самият имах желание да се включа в отбора още преди две години, когато се създаде, но понеже по това време си бях в Сливен, просто нямаше начин.
Все пак някой от отбора да се аргументира де.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|