Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 15:36
Вчера я минах.Края на играта поне при мен беше супер тъп и неочакван! (четох някаде ,че играта свършвала по няколко различни начина).Дори не намерих Стрелок, от който уж трябваше да разбере героя ми за миналото си. Явно това е било нещо като второстепенна задача Видях само 1 футуристично оръжие (а уж трябваше да са няколко), така и не се сдобих със снайпер Драгунов и AK-47 (а толкова ги исках). Като цяло има моменти в който играта става доста интересна, но Чернобил не е един от тях(или поне не това очаквах).Накрая имах над 100 000 рубли и за какво ми бяха?!Само един път си купих една броня за 30 000 и толкоз.Надявам се при вас играта да не свърши като при мене(няма да казвам как да не ви разваля кефа), за да не се почувствате сериозно прецакани!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 16:04
Има 2 True endings и 5 False endings, ако не изпълняваш главните куестове свързани със Стрелок (който всъщност е ... а сеа де ) и имаш много пари, или си убивал приятелски или неутрални NPC-а, не получаваш никакви отговори в крайното филмче. Всичките филмчета ги има в YouTube, ако не се страхувате от спойлери
Btw, хубавите брони, оръжия, артефакти и т.н. не се появяват, ако не изпълняваш куестовете.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 16:12
Играта е супер яка...Едвали някога са създали такава игра свързана с Чернобил и с толкова силна и добра история...Аз я играя и съм много зле за ся не мога да стрелям като хората само с пистолет барам имам пушка имам и автомат ама да пестя патрони...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 17:35
Vermic написа: Играта е супер яка...Едвали някога са създали такава игра свързана с Чернобил и с толкова силна и добра история...Аз я играя и съм много зле за ся не мога да стрелям като хората само с пистолет барам имам пушка имам и автомат ама да пестя патрони...
Какво ще пестиш патрони?
На 3-тата мисия имах 800 патрона за пистолета.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 19:38
Егати якото Е аз за хубавите отъжия пестя...
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 20:40
Ах тея патрони. Тъкмо като излязох от х16 останах без куршум и само с ножа ръгах през тунела чак до бункера.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 22:23
lordivan написа: Ах тея патрони. Тъкмо като излязох от х16 останах без куршум и само с ножа ръгах през тунела чак до бункера.
И при мене така, в канала вече нямах грам патрони и ги клах там свине, зомбита ... к'вот доди
Вижте на какво попаднах
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 11:09
Хаха , Гордън Фриимън от Халфа . Впрочем трупът му как изглеждаше ?
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 11:34
Цайсатко 1 към 1 с Фриймън Надолу в ПДА-то пише, че му казали да стои в някакъв канал да трепе плъхове
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 12:19
Къде го намери тоя гъс ?
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 02:30
Превъртях я преди малко. Първо отидох до монолита и краят беше "Искам да съм богат", да ама се сетих, че имах куест за няква лаборатория и реших да се върна да поразгледам. Намерих я тая лаборатория, избих сумати народ и накрая стигнах до онзи дето ти разяснява нещата, които така и не разбрах напълно от кофти акцента му, но явно цялата работа няма нищо общо с Чернобил или нещо от типа. Отказах му на пича да влизам в ония зелени ковчези и ме пусна отвън Чернобил, вече в целия си блясък. Трепех сумати време през телепорти ония сектанти и стигнах до най-положителния true ending.
Това, което искам да кажа е, че ако свършите играта при монолита, всъщност не сте я превъртяли.
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 07:30
И аз го намерих Фрийман. Намира се в един канал в Wild territory там до разбития хеликомтер..
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 09:29
Аз пък докато я играх (не съм я превъртал) имах куест да избия една групичка Bloodsucker-и в една ферма.
Там намерих един артефакт +30 Impact и го сложех.
А след това там нали беше на хълм в подножието имаше един s.t.a.l.k.e.r който требваше да убия.
И гледам го стои до един варел в който има огън и труп.
Не кой да е труп ама тоя на Wolf - този дето ти дава първата мисия в първото укрепление.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 11:15
Dheart написа: И аз го намерих Фрийман. Намира се в един канал в Wild territory там до разбития хеликомтер..
А с тоя канал к'во ли имитираха, lowlife ?
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 17:02
Много е тежка Ф.Е.А.Р. ми върви супер с всички детайли и ефекти, а тази на медиум ме сече супер яко
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 21:36
Аве пичове имам проблем стигнах до изоставена станция гара нали и такава от там получих съобщение за помощ отидох и дадох ъптечка на един после нали ни нападат и стях се справих а после кво като изляза отзаде и има 20 бандита...имам автомат ама и да се крия и да не се крия все ме убиват имам си аптечи храни и теи подобни...
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 21:58
Кажи на кое ниво си поне, то изоставените сгради там на пръсти ли се броят ?!
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 22:05
Vermic написа: Аве пичове имам проблем стигнах до изоставена станция гара нали и такава от там получих съобщение за помощ отидох и дадох ъптечка на един после нали ни нападат и стях се справих а после кво като изляза отзаде и има 20 бандита...имам автомат ама и да се крия и да не се крия все ме убиват имам си аптечи храни и теи подобни...
Не трябваше да му даваш аптечка на оня.Направо един куршум в главата и си готов.Пуска милитъри аптечка и сума патрони
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 22:09
Аз пак зациклих - става дума за Red Forest, там където трябва да изключа големите антени и да вляза в някъв бункер. Да, ама не. 2 часа обикалях цялото ниво, изтрепах всяко едно NPC, прерових всеки един труп и не намирам нищо. На картата ми показва че бункера е отвъд гадната ограда и според радара там има 3 педераса. Намерих от един Monolith Soldier някакъв код за врата, която не помни. Имам нужда от малко напъдствия...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|