Явно го виждам защото знам че е там:
Пистолет.
Та историята е следната(преди малко я писах, но спря тока, че пак я пиша сега
) Като се прибирахме от университета реших по изключение да повървим един час пеша до студентски. След това решихме да минем през ловен парк отново по изключение. Както си вървяхме видях един мост и ми се прииска да мина по него. Тъкмо минахме и братовчеда се сети, че е минавал оттам и знае пътя през парка към студентски. Обаче аз исках да снимам дъното, защото много ми хареса. И тъкмо да тръгна и го видяхме. Малко по-надолу беше пълнителя. Като съвестни граждани решихме, че трябва да го занесем в полицията - все пак пистолет, метнат в река буди подозрения. С доста зор го придърпахме близко до оня дънер дето се вижда на единия бряг и точно там пък се оказа, че има камък. Скочих, взех го с пръчка за да не оставям отпечатъци, когато за мое най-голямо разочарование се оказа, че е газов. А и на всичкото отгоре горната част я нямаше. После качването беше малко по-трудно, защото тоя бряг е висок над метър и е отвесен и се свлича. Но ме изтеглиха. И се оказах с мокър ляв крак и дясна обувка пълна с пръст... и един неработещ газов пистолет
После направих справка в нета и излезе Voltran 88 за 44 лева.
Между другото ми е любопитно дали може да се купи само горната част, колкото да изглежда цял.
ПП. Идеята не беше само аз да разказвам