Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 14:52

Че и двамата ще влязат тва е ясно но ми е интересно дали ще играят още в турнирите тук щото ако не тва е мн тъпо. А относно реван човека е прав трябва да сте максимум 7 човека като ви препоръчвам Пигси но той сигурно няма да се навие и да си се обиграете тва е от мен Успех ви желая и дано се справите с кризата защото тва според мен си е криза УСПЕХ И НА САНДРО И ГОНЗО

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 15:19

Аз подкрепям реван,то състава е яснен , даже вече,найстина това е малко гадна постъпка от страна на гонзо .
Ако искате може да си организираме там някви тренировки , ама то си играеме помежду си доста често....
Реван е твореца той да даде някаква идея :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 19:24

Охоо...очаквайте след 2-3 седмици новия кандидат за клана - че и пак фен на Мюнхен!!! :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 19:53

Искренно ви пожелавам късмет и много успехи,защото вие завинаги ще останете в сърцето ми като първите играчи,които не ме "пренебрегнаха с лека ръка" и приятели :)
@Реван:Прав си,точно от това имате нужда и това,че отивам в друг клан не означава,че няма да играем фифа и би ми станало доста мъчно,ако зарежем дружбата си само заради 1 местене ;)
@Рансинг:На теб ти пожелавам късмет и дано да си достоен заместник,че даже и по-добър от предишната "немска машина" в клана PCMC! ;)

На всички успех момчета и на добър час на клана ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 20:01

Жалко за Иморталити но трябва да го приемем , все пак такива неща се случват и в истинския футбол .Просто се трансферира в друг отбор.Жалко само че Гонзо също няма да влезне , щеше да му е достоен заместник. :? Сега остава само да чакаме да се появи новата звезда която да влезне в клана ни.За тва съветвам всички от турнира да дават всичко от себе си и може и да се присъединят към нас :P

Според мен ни трябват още максимум 2ма , но и един класен играч ще ни свърши работа.

И Ван не сме в никаква криза , тва че ни е напуснал един от най-добрите ни играчи не е криза , колектива още си стои и съм сигурен че скоро ще се намери достоен негов заместник , все пак един си отива друг идва :P и въпреки лошата форма на доста от хората в клана (включвам и себе си) пак ще се оправим и то съвсем скоро все пак идва ваканция

Рансинг стискам палци наистина да си много добър и да влезнеш , ако искаш се запиши за следващия турнир :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 20:38

Мисля, че е редно и аз да добавя нещо.

1во ще коментирам мислите на Реван. Смятам, че е прав. Дотука. Също така, съм съгласен за противоречивите му мисли за мен и те са напълно подкрепени. Напоследък много малко Фифа играя и това явно се отразява на играта ми. Сега обаче мога да кажа, че след 28 Март ще отсъствам 1 седмица и след това ще имам МНОГО време за игра, което и ще подобри играта ми.

Личното ми мнение е, че повече играчи не са нужни, само поради една, единствена причина, а тя е, че когато в клана има повече играчи, някои не играят системно, после са заменени от други и по този начин в клана се появяват нападки, разногласия и проблеми. Примерно защо аз няма за играя, а еди кой си, който според мен не е по-добър и тн и тн. Това само създава едно допълнително напрежение между играчите.

Колкото до Ники и Гонзо, нека да пробват късмета си в новия си клан, дано там са по-доволни и условията по им харесват

Това е от мен :wink:

п.п по темата за мачовете ми за клана, вчера се разбрах с момчето(вчера неможеше) за тази вечер в 10 часа да си играем мачовете. още го няма...незнам вече
:roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 12:56

Момци какво става ? Okit0 каза , че довечера ще може ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 20:41

Аз мога тази вечер и евентуално утре вечер, след това заминавам най-вероятно

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 23:22

Ам...играх си мачовете. Резултатите не помня, бее нещо от сорта на 6:2 и 7:2 в полза на момчето. би си ме, игра по-добре, предимно с прехвърлящи пасове, но добре. Имаше разбирасе и малко късмет в първия мач при 1:1 и при 3:2...когато стана 6:2 вече се бях отказал дори втория мач последните 3 гола доста лесно му ги дадох...както и да е, загуба, въпроса е друг. Личи това, че не съм играл доста дълго време, в частност последния 1 месец въобще. Сега разбира се ще имам повече време този месец, но това надали има значение. Сам разбирам, че в тази форма неставам за клана, но няма да го предам и няма да го напусна, преди някой да ме помоли затова. Оттук натам стои само един въпрос и той е най-вече към Марин. Ако смята, че ще съм полезен и ще играя във всички мачове на калана оттук натам добре. Ако смята обратното и няма да играя в бъдещите мачове, да ми го каже, за да напусна клана, просто по този начин почиващ не съм полезен, а и нямам желание. Да помисли и да пише :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 09:16

Пиле малко ти е абсурден поста.В смисъл аз нямам вече много работа в тази тема,но все пак искам да си изкажа мнението.Така ти си загубил сега,ок нп,както викат нашите национали има и дурги кфалификации и турнирu :lol: ,но ако останеш в титулярния състав и си в лоша форма и загубиш(примерно) с какво си в полза на отбора,от колкото да играе друг в по-добра форма ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 11:18

Е искаш да кажеш, че ако просто присъствам в клана, но не играя съм по-полезен така ли? :lol:
Точно в това е въпроса, ако си усъвършенствам играта(което както казах ещ стане в този месец) и съм в достатъчно добра форма, за да играя, ок. Ако не, няма смисъл да съм в клана.. :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 16:47

Pileto написа:
Е искаш да кажеш, че ако просто присъствам в клана, но не играя съм по-полезен така ли? :lol:
Точно в това е въпроса, ако си усъвършенствам играта(което както казах ещ стане в този месец) и съм в достатъчно добра форма, за да играя, ок. Ако не, няма смисъл да съм в клана.. :wink:

Ето моя отговор :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 17:47

За известно време се оформя следният състав:

Титуляри

Реван,Марин,Танаси,Крисан,Феликс

Резерва

Пилето

В клана единствено може да влязат стари пушки върнали се към играта и други хора няма се приемат.Все пак нищо не се знае ,но 99 процента няма да има промяна.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 18:27

Резерва?

Мне не мисля да стане така. Не смятам, че заслужавам да съм резерва и при това условие напускам клана, ако ще е така :roll:
Може да играя в по-слаб клан, но да ИГРАЯ, така че ако си промените решението за резервата, ок, ако не направо ми делвайте визитката :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 18:40

Pileto написа:
ок, ако не направо ми делвайте визитката :wink:

Пожелавам ти успех за в бъдеще

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 18:52

Слушам и невярвам на очите си :lol: абе кви хора сте нпускате клана а това е добър клан трябва да се гордеее че сте в него а вие като съм резерва ме махнете ми тва си е ваш проблем. Ако бяхте ме взели по-рано преди да направя такъв клан какъвто имам ся нямаше да пискам че примерно съм резерва или нещо такос а щях да докажа че трябва да съм титуляр така трябва да направи и пилето ако иска да е титуляр трябва да се докаже а той не го прави 8)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 19:14

PCM FIFA написа:
Pileto написа:
ок, ако не направо ми делвайте визитката :wink:

Пожелавам ти успех за в бъдеще

Мерси

van написа:
ми тва си е ваш проблем

Да, мой проблем е и никой не те е питал плюс това, така че си пази мнението

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 19:44

van написа:
Слушам и невярвам на очите си :lol: абе кви хора сте нпускате клана а това е добър клан трябва да се гордеее че сте в него а вие като съм резерва ме махнете ми тва си е ваш проблем. Ако бяхте ме взели по-рано преди да направя такъв клан какъвто имам ся нямаше да пискам че примерно съм резерва или нещо такос а щях да докажа че трябва да съм титуляр така трябва да направи и пилето ако иска да е титуляр трябва да се докаже а той не го прави 8)

Естествено всеки иска да играе не да търка пейката,може в слаб отбор но да играе.
Поздравявам пилето , че вижда как стоят нещата и ги приема .Браво :wink:
А за клана състава вече се избистри и това е идеалния състав в момента :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 20:19

MaRiN_007 написа:
van написа:

Естествено всеки иска да играе не да търка пейката,може в слаб отбор но да играе.
Поздравявам пилето , че вижда как стоят нещата и ги приема .Браво :wink:
А за клана състава вече се избистри и това е идеалния състав в момента :wink:
Мерси,Марине,за разбирането, просто някак си не се чувствам пълноценен, като не играя и някак си нямам желание нито да се докажа, нито нищо. Предпочитам да съм в не толкова известен и силен клан, но поне да имам някакъв принос за него, да играя. Ако сметнете отново, че мога да бъда полезен, но същевременно не полезен, като присъствам с визитката си на 1ва стр, а да играя, също може. Дори, ако има желание съм съгласен да поиграя със който ме предизвика да направя една поредица 2от3 мача и по този начин, да заема титулярно място. ТОВА РАЗИБРА СЕ Е САМО, АКО НЯКОЙ ОТ ТИТУЛЯРИТЕ ИМА ЖЕЛАНИЕ!!!
Ако има такъв да ми драсне едно лично, ще се радвам да се тествам срещу него. Ако няма, здраве да е...ще имам време да помисля, как да се развия оттук натам в тази игра :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 20:40

абе кво става бе???

на мое място адаша Пиле да влиза че е доста по-силен за момента!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com