Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Рамбо 4:Завръщането на комунистите
Публикувано на: 27 Мар 2007 12:21

НАЧАЛНИ НАДПИСИ

СЦЕНА ПЪРВА
Дузина брадясали подпийнали руснаци говорят и обсъждат социализма и комунизма и марксистко-ленинските идеи и кроят пъклен план за преврат.Използват обръщение другарю.
ПЪРВИ РУСНАК
-И та'а.лъц, та'а,ний ша сложим край на загнилиъ ,хлъц,загнилиа капитализъм,Другари.
ГРУПА
(възсторжени викания съпроводени от оригни)
ПЪРВИ РУСНАК
-Заш'от силата,другари,силата,алоооооооо Ванюша охтие водка,силата хахто хазах е в с'етлото хумунистическо бъдеще,Другари!
ГРУПА
(възсторжени оригни съпроводени от подвиквания)

СЦЕНА ВТОРА
Фон-Белият дом и зелената градинка пред него.Полковник Траутман и Джон Рамбо стоят и люспят семки.
Траутман към Рамбо:
-Ае копеле,пфу(плюе люспи),тиа руснаци па я оплескаха нещо!Докладваха ми,копеуе,представяш ли си имало некава
мисия за теб!
-Сър аз вечене се бия!
-Ае е уе копеуе за последен път,меееен.Плиииииииииз!
-Защо точно аз?
-Ми,копеуе,представяш уи си,като глеали списака със възможните лица за изпълнение ,копеуе,суедиш ми мисаута науи,та уиндоуса забил и на екрана остана само твоето име.Та та'а.
-Не знам сър.Мина толкоз време.но щом трябва да се бия за страната си,за Америка,която толкова уважавам,за която бих умрял.Само сър ми се исках и тя да ни уважава толкова колкото и ние нея,Сър.Последна Мисия.Нищо повече.
-А та'а мадъ факъ бич,та'а та искам.

ПО СРЕДАТА НА ПЪРВА ЕКШЪН СЦЕНА
Рамбо е на червения площад въоражен с тежка картечница,отвсякъде извират руснациносещи калашници,червени знамена и портрети на Сталин.
РАМБО(КРЕЩИ ДОКАТО СТРЕЛЯ)
-ААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААА-ААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
КАРТЕЧНИЦА
-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААА-АААААААААААААААААА-АААААААААА-ААААААААААААААААААА-Аа-аааааааааааааааааАААААА
-ААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААА-ААААААААА
-АААААААААААААААААААААААААААААААА-А...
РАМБО
-Чеки малко туй е моя реплика
КАРТЕЧНИЦА(видимо смутена)
-ъъъ сори унесох се!Ква беше мойта реплика?
РАМБО
-Чеки да звънна до базата.
КАРТЕЧНИЦА
-ок
РАМБО(хваща един руснак с катюшка на гърба и вдига слушалката)
-Ало ,централа,дай един международен.Със Щатите,да.На Американското правителство на сметката,да,да.Доообре.А,полковник,здравейте,ей полковник,напрао ви казвам неа а повярвате,Сър,в момента съм на площада,на червения площад,да и зад мен е Кремъл.Аха и на Ленин Мавзолея видях.Добре ше ви зема картичка.А абе полковник аз за кво ви се обадих?Не знаете,ше пратите разузнаването,ок,но проблемо.Ае чао?А-а-а?Как е номера чеки малко,Сър?
(Слага ръка на слушалката,махва с ръка към освирепялата тълпа комунисти и пита онзи с катюшката)
-ЪЪ как е номера
РУСНАК С КАТЮШКА
-Ами на секретна честота сме.
РАМБО
-Добре де каква?Ае по бързо че навартях сума пари на правителството,па ше ме тикнат в некоя каменоломна кат са върна.
РУСНАК(СЛИСАНО ТЪРСИ ЧЕСТОТАТА В МАЛЪК МРЪСЕН ТЕФТЕР)
-А-а воала,908 килохерца дълги вълни,другаря
РАМБО
-Мерси.Полковник... ало ало,на правителството на сметката казах,мамка му,на Щатското,На кое друго?На Съединените Американски Щати!Да на тази гадна капиталистическа страна.Ало-о-о централа,централа а ... центр... а полковник ето а бах мааму забрйх я.тюх даму са невиди.Чеките да питам пак
(Рамбо към руснака с катюшката)
-Как беше честотата
РУСНАК
-908 килохерца средни вълни ,май,изтървах тефтера някъде е в тълпата.
РАМБО
-Ало,Полковник... а... центарала...пак ли бе... е майка му стара значи човек да не може да се обади на приятели...ае да ви фукна една...а...Полковник,а не на вас,не на вас,как още три месец а не ,казах не на вас,небе тука централата нещо проблеми прави,ахам.Слушайте внимателно,няма да повтарям 908 килохерца средни вълни,ахам добре,ае чало,и много поздрави та на сички и целувки на жорето.Буш бе,Буш да,да...да и на губернатора ае чао.Айде,дочуване.
Хайде другар мерси за помоща.
КАРТЕЧНИЦА
-Та каква ми е репликата?
РАМБО
-Ой верно че за тва треаше да питам,бах мааму забрайх.Ма нищо.Траутман каза че ше прати спец службите да разузнаят какво съм щял да го питам и ше ни звънне.
КАРТЕЧНИЦА
-ае аз ква да викам тогава?
РАМБО
-ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!ТИ ВИКАЙ аааааааааааааааааа,а пък аз ше викам нещо друго
КАРТЕЧНИЦА
-ок
РАМБО(към все още извиращите тълпи алкохолизирани комунисти )
-А другари докъде бехме стигнали
ДРУГАРИ
-ами вие викахте ааааааааааааа,вашта картечница също след тва звъняхте в америка и така.
РАМБО
-ОК,ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА ПРОДЪЛЖАВАМЕ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 12:29

:icq20:

Спести си напъните.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 17:41

Пич,един съвет,ПОЛЗВАЙ ЛОПЕДИУМПомага,повярвай.И все пак когато те споходи зора отново ползвай тоалетната а не форума на ПС Маниа!Иначе да си призная онва с централата биа горе долу,иначе боза като цяло.Стой далеч от форумите,и без теб спамери-много. :disbelief:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 23:45

Ок мина много време от както бях чел нещо толкова жалко . Предполагам би трябвало да е пародия ? Виж чадо - моя правопис е пародия - това което си написал ти е трагедия ! Трагедия на ограничената мисъл . Трагедия на закърнелият мОзЪк . Трагедия на една фамилия не успяла да възпита отрочето си . Трагедия на една нация . Всъщност май не е зле първо да питам за възраста ти ? От друга страна това няма много общо с умствения капацитет . Стигам до едно единственно заключение - страдаш от рядка неизличима болест която бавно стопява и малкото ти мухлясал интелект .

Моля те пощади старите ми изтръпнали очички и не трови и без това тежкото ми ежедневие със предучилищните си душевни терзания . И бтв тия изтръпнали пръсчета от маструбиране можеш да им намериш и по добро занимание - като например още една чикия .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 10:36

всъщност това че се държа като пълно ламе си е избор който съм направил сам.Мога да се държа сериозно ама кой ше ме забележи.А да съм "готиния" на форумите нещо не ме кефи не че не мога.Има разлика между "не мога" и "не искам".Виж,мразят ме,плюят ме,присмиват ми се ама поне ме знаят и то без да сам надраскал хиляди отговори като тебе ,драги ми, Зъл.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 10:55

Serious Sam написа:
всъщност това че се държа като пълно ламе си е избор който съм направил сам.Мога да се държа сериозно ама кой ше ме забележи.А да съм "готиния" на форумите нещо не ме кефи не че не мога.Има разлика между "не мога" и "не искам".Виж,мразят ме,плюят ме,присмиват ми се ама поне ме знаят и то без да сам надраскал хиляди отговори като тебе ,драги ми, Зъл.

Кой му пука за теб бе?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 11:16

на който и за тебе.сдухан сухар.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 11:34

Деца олигофрени... Няма спасение от тях. Въдят се като хлебарки.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 14:37

"Мога но не искам !" - ъхъм . Май бях прав . Младо чадо си ти . Толкова млад че собствената вселена и самозаблудата са единственното което виждаш . Избрал си да си лам за да те забелязват . Неоценен ли се чустваш ? Можеби отритнат от светът ? Не знам за теб но аз избрах да съм това което съм без да очаквам да ме забележат . Но си прав . Глупците лесно се забелязват човек няма нужда да се напъва за да ги различи от тълпата . И ти определено се открояваш .
И не не че не можеш да си готиният на форумите - а просто няма как да се случи . Хората не издигат слепците за водачи ако се сещаш за какво говоря . Даже откровенно се чудя защо се занимавам с теб . Предполагам изкренно ме забавляваш . И да радвам се че съм ти драг . И ти си ми много драг с откровенно децкият си афинитет към светът .
И мойте хиляди "отговори" както ги нарече далеч не са насочени към теб и твоите събратя ламугерите . Не и както на теб ти се иска . Тези хиляди "отговори" са насочени към населението което не се подчинява на желанието да бъде забелязано а към населението на форума което просто се откроява по един ненатрапчив начин . Разбира се не очаквам да ме разбереш и не си правя илюзии че ще успееш .
Почиваи в мир чадо и продължаваи да бъдеш лам - отива ти признавам .

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 14:48

Evil написа:
Цитат:
Трагедия на една нация .

Хи-хи, не се ли изхвърляш малко :lol:

Профил ICQ

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 14:54

Цитат:
Можеби отритнат от светът ?

Е как ти идват на ум, въобще, кажи ми само... Тотално можем да се абстрахираме от неволната механична грешка на "можеби", но от пълния член след предлог вече...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 15:15

William V. Wyatt написа:
Цитат:
Можеби отритнат от светът ?

Е как ти идват на ум, въобще, кажи ми само... Тотално можем да се абстрахираме от неволната механична грешка на "можеби", но от пълния член след предлог вече...

Лошо. :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 17:42

Саруман разочарован съм :) Бате можеш и по-добре .
Защо само толкова грешки извади от моя пост ? Някаква радушност ли забелязвам ? Или ме щадиш ? Моляте знаем се от цифра време - никва милост към мен .

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 17:52

EviL, одъртяваш и ставаш по-мил ми се струва.. (;

п.п. Не говоря за поста ти към Княза, ами към ламите! (;

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 18:00

The Chameleon написа:

Към тебе ли.ахаха

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 18:07

Том изяде Джери \":(\" написа:
The Chameleon написа:

Към тебе ли.ахаха

Не, към тебе. Аз, колко пъти да ти казвам на тебе, ако няма какво да кажеш поне тука да не осираш пейзажа с присъствието си? Вече сериозно почвам да се замислям за умственият ти багаж. Май бая са те изпускали по стълбите като малък, та толкова време ти трябва да стоплиш! Ще ти го кажа ясничко:
Нямаш масто в този раздел!

Аре, оставете буламача да потъне, белким нещо нормално се появи на негово място!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 18:16

IceQueen написа:
The Chameleon написа:

Към тебе ли.ахаха

Не, към тебе. Аз, колко пъти да ти казвам на тебе, ако няма какво да кажеш поне тука да не осираш пейзажа с присъствието си? Вече сериозно почвам да се замислям за умственият ти багаж. Май бая са те изпускали по стълбите като малък, та толкова време ти трябва да стоплиш! Ще ти го кажа ясничко:

Аре, оставете буламача да потъне, белким нещо нормално се появи на негово място!

Ах мене никои не ме е изпускал по стълбите бе б.....ич.Ако толко много си мислиш за мене,че чак си преценила колкос ми е умственият багаж (да не си влубена в мене) ?Та са няма да бегам щот тук се смея.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 18:19

IceQueen написа:
The Chameleon написа:

Към тебе ли.ахаха

Ах мене никои не ме е изпускал по стълбите бе б.....ич.Ако толко много си мислиш за мене,че чак си преценила колкос ми е умственият багаж (да не си влубена в мене) ?Та са няма да бегам щот тук се смея.

Чшш нема се баваш с кралицата.

Трябва да е много отчаяна ако ще се влУбва в теб.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 18:21

Край! Разкри ме! Сега какво ще правя - ох горката аз.
Ама как може да не съм влУбена в тебе? Как само можеш да си помислиш, че някой може да не е влУбен в теб - 7 годишно лапе с памперси и компютър пред него.
Ти просто как не забеляза, че целия форум е влУбен в теб? Аз даже дървена статуя съм ти издигнала в хола, и всеки ден по три пъти й се моля и поднасям дарове в знак на лУбовта ми към теб.

Ае у Лево!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 18:30

IceQueen написа:

Край! Разкри ме! Сега какво ще правя - ох горката аз.
Ама как може да не съм влУбена в тебе? Как само можеш да си помислиш, че някой може да не е влУбен в теб - 7 годишно лапе с памперси и компютър пред него.
Ти просто как не забеляза, че целия форум е влУбен в теб? Аз даже дървена статуя съм ти издигнала в хола, и всеки ден по три пъти й се моля и поднасям дарове в знак на лУбовта ми към теб.

Ае у Лево!

Ми са не сам 70годишен и не си парвата влУбена в мене.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com