Автор |
Съобщение |
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Нещо за забавление? Публикувано на: 27 Мар 2007 23:46
Та след 2 седмици заминавам за щатите и ала бала - много ми е гадно, имах приятели, любов...дрън-дрън Та искам нещо разведряващо дори за малко, че приятелите ми го изкараха драмата на века. Я филм, я някаква музика, може и навън да е нещо.. Оставям се във вашите ръце.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 00:26
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 00:34
Memphis написа: http://zaigravka.com/?start=gameplay§ion=gms_funny&g=9636&vote=89&page= Пауърд бай Шадоу. Ако още не си го гледал.
Владее.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 10:28
http://www.youtube.com/watch?v=wXswwStIQEI
Кофти, че отиваш към Щатите... Макар че и там ще си намериш птиятели, приятелка, забавления Хайде, поздрав за теб с тая песен. Една от любимите ми е
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:19
Disturbеd написа: http://www.youtube.com/watch?v=wXswwStIQEI Кофти, че отиваш към Щатите... Макар че и там ще си намериш птиятели, приятелка, забавления Хайде, поздрав за теб с тая песен. Една от любимите ми е Евалата , това и на мене ми е любимата песен.
А и кофти е че заминаваш за щатите,изоставяш всичко досега и е много кофти но ще го преживееш.Все пак хората по ги е страх от промяната отколкото самата промяна.Тъй че не се натъжавай толкова
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:23
Чалга
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:29
Същото се случи и при мен само дето респективно Италия. Най важното, не забравяй да кажеш на хората неща който винаги си искал да кажеш, но не си могъл. Не забравяй да поискаш прошка от тези които си наранил, не забравяй да покажеш колко обичаш тези близки до теб. Разбира се това си зависи и от колко време че стоиш там, защото ако е за 1 или 2 седмици , нищо не е. Ако е за дълго, не се притеснявай. В началото е трудно но после си идва от самосебе си. Приятели, гадже ще намериш, това е най малкото.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:43
Слушаи : hinder-lips of an angel.И аз като ме зарязаха слушах я и забравих (ама по-добре се натряскаи).
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:49
Том изяде Джери написа: Слушаи : hinder-lips of an angel.И аз като ме зарязаха слушах я и забравих (ама по-добре се натряскаи).
Да, много добра песен, перфектна за такива случаи.
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:52
Demonic написа: Том изяде Джери написа: Слушаи : hinder-lips of an angel.И аз като ме зарязаха слушах я и забравих (ама по-добре се натряскаи). Да, много добра песен, перфектна за такива случаи.
Аз я слушам постояно (понякога и докато спа(не сам)).СУПЕР ПЯНСА!
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:07
Том изяде Джери написа: Demonic написа: Том изяде Джери написа: Слушаи : hinder-lips of an angel.И аз като ме зарязаха слушах я и забравих (ама по-добре се натряскаи). Да, много добра песен, перфектна за такива случаи. ...(понякога и докато спа(не сам))...
Teddy Bear???
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:08
Pennywise_ написа: Том изяде Джери написа: Demonic написа: Том изяде Джери написа: Слушаи : hinder-lips of an angel.И аз като ме зарязаха слушах я и забравих (ама по-добре се натряскаи). Да, много добра песен, перфектна за такива случаи. ...(понякога и докато спа(не сам))... Teddy Bear???
Кву сакаш ти ве?
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:25
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:27
Само информативно :
В Америка няма кафете а само drive-by заведения.
От училище са от 7:30 (сутрин) до 4:30 (следобед).
Неможе да потупаш човек по рамото защото му нарушаваш "личното пространство".
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 14:36
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 18:41
За постоянно ли заминаваш?
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:48
Na ja, das ist was bedrückt alle, die ins Ausland gehen möchten. Es ist schwierig, aber du wirst die Schwierigkeiten überwinden, ich vertraue auf dich. ;p
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:14
За постоянно - да. Но все пак ще имам по-хубав комп и нет , та ще може освен скайп и някоя друга игрица да разцъкаме. Приятелка и тук си нямам, но там няма да ми е трудно да си намеря - ще съм ибахти и модела (сестра ми си купува дрехи от разделите за момченца , а е на 19) Благодаря за предложенията
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:21
Рансинг написа: За постоянно - да. Но все пак ще имам по-хубав комп и нет , та ще може освен скайп и някоя друга игрица да разцъкаме. Приятелка и тук си нямам, но там няма да ми е трудно да си намеря - ще съм ибахти и модела (сестра ми си купува дрехи от разделите за момченца , а е на 19) Благодаря за предложенията
Успех в Америка.Пожелавам ти всичко най.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|