Автор |
Съобщение |
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 20:36
Браво Маро
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 20:57
Ето я и моята визитка :
име : Миро
nick : Gonzo
възраст : 19
град : Plovdiv
предпочитан фифа отбор : England
любим български отбор : Levski Sofia
любим чужд отбор : Middlesbrough , Juventus , Barcelona ,Hamburger
любими футболисти : Гонзо , Дел Пиеро , Сисе , Ван дер Ваaрт ,
титли : 5 Copa Libertatoders[Botafogo](fifa-league),XVI ФFT - Gonzo \ Gonzo [England],Gold cup(fifa-mania),Euro 2008 Sweden , uefa cup Borussia Munchengladbach(Fifamaniacs)
други успехи :доста полуфинали и четвъртфинали
любопитно :Голям фен на Левски и Гонзо,Обича купоните жените и пиенето
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 19:59
Хора съжалявам,за следващите ми думи предварително.Имам предложение от друг клан да отида да играя при тях,но за момента се двуумя и не съм сигурен какво да предпочета,за това ви предупреждавам,за да не ви дойде като гръм от ясно небе,ако се преместя.Сри пак
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 21:26
То е ясно че така или иначе някой ще ни напуснат , за по добро уж , дано е така естествено , моето лично мнение че щом някои в случая никола , не се чувства комфортно и има желание да смени обстановката, нека го направи аз лично не му се сърдя разбирам го, макар че ми е енеприятно , но какво да се прави. Успех в новия клан
Опа аз избързах малко , ама все пак още не си решил , но като гледам мисля че решението е почти ясно
П.П Айде бе пилето и крис да играят че ще ни дисквалифицират
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 21:50
аз ще играя утре/другиден...или довечера което е МАЛКО вероятно
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 21:57
MaRiN_007 написа: То е ясно че така или иначе някой ще ни напуснат , за по добро уж , дано е така естествено , моето лично мнение че щом някои в случая никола , не се чувства комфортно и има желание да смени обстановката, нека го направи аз лично не му се сърдя разбирам го, макар че ми е енеприятно , но какво да се прави. Успех в новия клан Опа аз избързах малко , ама все пак още не си решил , но като гледам мисля че решението е почти ясно П.П Айде бе пилето и крис да играят че ще ни дисквалифицират
Ами вчера трябваше да играя но се разминахме за 10 минмути с моя човек и сега никакъв го няма а на мене ми се спи , утре ако още може ще играя (и ако се засечем)
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 00:12
† iMMortality † написа: Хора съжалявам,за следващите ми думи предварително.Имам предложение от друг клан да отида да играя при тях,но за момента се двуумя и не съм сигурен какво да предпочета,за това ви предупреждавам,за да не ви дойде като гръм от ясно небе,ако се преместя.Сри пак
Ние с Ники вървим в екип така че ако той се махне аз съм с него сори момчета
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 07:39
Е браво бе хора , щом щее така успех ви желая , ама дали Трой ще ви вземат и двамата гледам много хора са
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 09:18
gonzo-9 написа: † iMMortality † написа: Хора съжалявам,за следващите ми думи предварително.Имам предложение от друг клан да отида да играя при тях,но за момента се двуумя и не съм сигурен какво да предпочета,за това ви предупреждавам,за да не ви дойде като гръм от ясно небе,ако се преместя.Сри пак Ние с Ники вървим в екип така че ако той се махне аз съм с него сори момчета
Аахахахаха Няма такъв идиот
А иначе успех на Никола
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 09:22
gonzo-9 написа: † iMMortality † написа: Хора съжалявам,за следващите ми думи предварително.Имам предложение от друг клан да отида да играя при тях,но за момента се двуумя и не съм сигурен какво да предпочета,за това ви предупреждавам,за да не ви дойде като гръм от ясно небе,ако се преместя.Сри пак Ние с Ники вървим в екип така че ако той се махне аз съм с него сори момчета а до кенефа заедно ли ходите
Ники баце, успех и се така да мажеш на фифа
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 09:41
Мерси за пожеланията хора .Радвам се,че не се сърдите и предполагам се и радвате за мен .От друга страна винаги ще се знае,че благодарение на вас съм това,което съм сега и аз никога няма да го отричам или премълчавам .Вие също да газите ей .С или без мен вие пак сте доста добри
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 10:26
Нещо ма нареждате пичове а еми тва си е ваш проблем майна , аз малко или много се познавам само с Ники , и малко с Марин с другите съм си писал съвсем малко!Така че пишете си не ми пречите
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 11:19
Искам да сложите точка на спора и нападките,защото ми става доста неприятно като почнете така!Нямa смисъл от всичко това!Моля......
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 13:03
Тогава край
Все пак всеки имаправо да ходи където иска
Според мен който идва и да си отива ще си останем , онези който ... те знаят кой са
Упех на сандро и миро , в новия клан
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 13:53
Мерси много Маро само ти прояви разбиране май
А новия ни клан е Трой
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 14:12
Малее е тва беше най-голямата новина как може такъв рутиниран клан като вас така да се преебе е не аз лично не мога да го усмисля е не още не мога да повярвам и съм разочарован от гонзо донякаде щото ни заряза заради вас тва го приех и се радвах за вас но в трой е тва не го приемам
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 14:21
van написа: Малее е тва беше най-голямата новина как може такъв рутиниран клан като вас така да се преебе е не аз лично не мога да го усмисля е не още не мога да повярвам и съм разочарован от гонзо донякаде щото ни заряза заради вас тва го приех и се радвах за вас но в трой е тва не го приемам
За съжаление така се получават нещата , но не мисля че се "преебал" клана , смятам че нашия клан има нещо много повеч от другите кланове , който все ки ден сменят по 100 човека , има нещо много повече рутина и мисля че другите го знаят
И съм сигурен че сандро след време ще съжалява...
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 14:34
Предлагам клана да останат следните хора:
Марин
Крисан
Танаси
Феликс
Пилето(макар ,че имам към него противоречиви мисли)
Аз
И евентуално ,ако се завърнат Мартеси и Легенд Килър.Гоуст Мастъра явно се е отказал ,а Шак щом е студент ......
Трябва да се затворят вратите най-накрая ,защото 10 страници от тази тема отидоха за каране ,че "някой си" много иска да влезе в клана ,но едва 1 ден след това да каже ,че се маха понеже негов приятел сменял обстановката и да се държи така надменно.Съжалявам ,но за мен това е една п.д.р.ск.а постъпка.
Иморталите беше добър играч и доста ме тупаше на фифа ,но поне ставаха яки мачове помежду ни.
Като финално изречение бих добавил ,че е крайно време да подобрим клана и след напускането на Иморталити да започнем едно развитие на сегашните момчета ,а не да допускаме други хора в клана.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|