С кеф, ама съм обещал да не ми напуска папката на РСто...Снимките не са за широкото общество ще има инфарктиАросаlypse написа:Я покажи коя е тъз«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Най-красивата жена на света, която съм виждал е руса
Но като изключим нея, брюнетки рлз!
Черна или руса коса?
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Еее, какъв фотограф си ако криеш снимки от обществото«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:С кеф, ама съм обещал да не ми напуска папката на РСто...Снимките не са за широкото общество ще има инфарктиАросаlypse написа:Я покажи коя е тъз«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Най-красивата жена на света, която съм виждал е руса
Но като изключим нея, брюнетки рлз!Просто е съвършена...Описанието и ще намерите у творческия
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Не съм я снимал аз, а брадчетка и, ко да го правиш, срам...Ако аз бях снимал лесно щеше да бъдеShadow' написа:Еее, какъв фотограф си ако криеш снимки от обществото«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:С кеф, ама съм обещал да не ми напуска папката на РСто...Снимките не са за широкото общество ще има инфарктиАросаlypse написа: Я покажи коя е тъзПросто е съвършена...Описанието и ще намерите у творческия
Дай поне едно ЛС, на мене може да се разчита. Гарантирам, че ще си остане инкогнито.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
И аз такаBrian написа:На мен повече ми харесват брюнетките от известно време насам. Това може би е продиктувано от факта, че черния цвят ми е любимия.
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Направо се накъдрих като го прочетох...Гипо написа:Радваме се, че сподели какво те възбужда. От тук нататък всички ще сме къдрави.THE KING OF TIME написа:Жените с къдрава коса ме възбуждат.Както и с по-дълга,цвета няма значение.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Мноооого рядко съм виждал истински красива блондинка (учех с една такава в гимназията
... адски свестен човек между-другото, въобще не се държеше, "като блондинка" и не се лигавеше).
Изрусените брюнетки не ги харесвам хич. Независимо, дали са грозни или красиви, самият фак, че забелязвам тъмните им вежди или истиския цват на косата, изпод оцветената, ме отвръщава.
И до ден днешен има една гнусна мода - "фейк блонд", т.е. боядисват се така, че да изглежда, като лошо боядисана. Тръпки ме побиват от тази мода. Едно време само циганките се носеха така.
Брюнетките са моята страст, особено тези със съвсем тъмна коса.
Истинска червенокоса мадама не съм виждал в БГ-то.
Изрусените брюнетки не ги харесвам хич. Независимо, дали са грозни или красиви, самият фак, че забелязвам тъмните им вежди или истиския цват на косата, изпод оцветената, ме отвръщава.
И до ден днешен има една гнусна мода - "фейк блонд", т.е. боядисват се така, че да изглежда, като лошо боядисана. Тръпки ме побиват от тази мода. Едно време само циганките се носеха така.
Брюнетките са моята страст, особено тези със съвсем тъмна коса.
Истинска червенокоса мадама не съм виждал в БГ-то.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
Damage san
-
асдасдфасф
- Обратна връзка: