България - Албания
България - Албания
Може ли някой да ми каже по кокло ще са евентуално билетите за мача и от кокло часа беше
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Re: България - Албания
fenabg ® написа:Може ли някой да ми каже по кокло ще са евентуално билетите за мача и от кокло часа беше
22.03.2007г.
Утре 23 март в 12.00 ч. на касите на ст. "Васил Левски" ще бъдат пуснати в продажба билетите за срещата на националния отбор с Албания.Сектор А - 15 лв.,В - 10 лв.,Б и Г - 5 лв.
България - Албания 28.03.2007 18.00ч
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Аз пък се надявам да бием.Гипо написа:Надявам се да паднем, та най-после да си замине най-голямата изцепка в историята на футбола - треньор Ицето. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Отиде ли си той, вече ще можем да мислим за някакви успехи.
Това на аватара не съм аз :/
Гипо написа:Надявам се да паднем, та най-после да си замине най-голямата изцепка в историята на футбола - треньор Ицето. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Отиде ли си той, вече ще можем да мислим за някакви успехи.
И тогава да започне златната ера на БГ национален отбор по футбол с Гипо - новия треньор регистрирал във визитката си чутовни успехи на треньорското поприще начело на FCPCM - цъ .
Хип - хип УРА
за Гипо - тренера !!!
"Ако този сезон не вземем медали сериозно ще се замислим дали да не прекратим договорните ни взаимоотношения." Каза днес на специална пресконференция в клуб БГФутбол прес аташето на родния гранд FCPCMania по повод широко афиширани и несъобразени с клубната политика интервюта на треньора Гипо в печатни издания като ШОК, Чук-Чук, Трета Възраст, Блясък и Строго Секретно.Гипо написа:Не става, имам договор с ФъЦъПъЦъМъ до 2010та с клауза за продължаване
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
- Predator-S
|
|
|