Хорар моля имам нужда от спешна помощ. Върнаха ми компютъра след преинсталация и един от Word документите ми е повреден, а е много важен за мене. На него имаше и графики. Другите документи са ОК, но този не се оваря. Изписва ми следното: Microsoft Word needs a converter to display this file correctly. This featire is not currently installed. Would you like it to install it now? Дотука добре давам му да се инсталира, но не тръгва и изписва следното: The feature you asre trying to use is on a CD ROM or other removable disk that is not available. Insert the Microsoft Office XP Professional with Fron Page, а аз това го нямам.
Моля ПОмогнете ми да си отвора превода. Много важен документ ми е
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
TheNightmare
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 17:41
Вариант 1 е да искаш диска от този който ти е качвал Word или да го дръпнеш от некъде. Другия вариант е да разбереш коя е програмата с която е правен файла(щото той явно не е на Word) и да дръпнеш нея.
Canis Lupus
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 19:00
Ако искаш ми го прати, ще го сейвам в друг формат и ще ти го изпратя, така може би ще стане.
А иначе без СД със MS Office няма да мине май.
mendi
Заглавие: Съгла&
Публикувано на: 22 Мар 2007 19:44
Само ми дай имейла си много те моля:)
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения