F6 - savelordivan написа:Абе наистина много добър въпрос. Така като гледам май няма или поне със F-овете не става.Nekropanzer написа:Абе тъп въпрос, ама quick save/load има ли ?
F7 - load
F6 - savelordivan написа:Абе наистина много добър въпрос. Така като гледам май няма или поне със F-овете не става.Nekropanzer написа:Абе тъп въпрос, ама quick save/load има ли ?
Karaliiski написа:Факт FPS на годината вие си разтягайте "компетентните" мнения. Когато я видите на дуал коре и 8800 и 2 гб рам ми говорета дали графиката е зле.
Cyrax написа:Karaliiski написа:Факт FPS на годината вие си разтягайте "компетентните" мнения. Когато я видите на дуал коре и 8800 и 2 гб рам ми говорета дали графиката е зле.
ок, разбрахме че си прахосал пари колкото за пъровначална вноска за нова кола на лизинг, за да си купиш ПС.
Хора ако някой е разбрал как се минава това ниво да драсне щото и аз зациклих на шибаната вратаFallschirmjagergewehr 42 написа:Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch?
Кода е 1243Fire Eagle написа:Хора ако някой е разбрал как се минава това ниво да драсне щото и аз зациклих на шибаната вратаFallschirmjagergewehr 42 написа:Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch?
Незнам как си се сетил ама ЕВАЛАТА БАТЕFrostWind написа:Кода е 1243Fire Eagle написа:Хора ако някой е разбрал как се минава това ниво да драсне щото и аз зациклих на шибаната вратаFallschirmjagergewehr 42 написа:Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch?
Значи както си е файла в Бит Комета стопираш го да не се сиййдва след това десен бутон и там ти излиза опция за хаш проверкаhellboy написа:Не мога да я разархивирам.Стига до 5 процента и дажа че фаилът е развален.В арената пишеше че треба да се направи ХАШ проверка ама не знам как става.ПЛССССССССССССССС кажете.