Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Искате ли следващия турнир да бъде първенство ?

Да    37%  37%  [ 16 ]
 Да, но само веднъж за проба    42%  42%  [ 18 ]
 Не, искам турнир    21%  21%  [ 9 ]
Общо гласове : 43
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 23:18

Ако някой иска да ударим един мач на новата фифа да ме тьрси на скайп Champion_89 :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 02:26

Братлета "мерси много,че ме записахте" да верно,че никой не е длъжен ама Крис еби му майката братле 100 поста бех пуснал на миналия турнир,че кат почне новия пак направо да ме запишете да му се невиди заеби
аре приятни мачове ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 02:39

Алминатора написа:
няма къде да го бутна отзад.Някой знае ли някаква алтернатива?

Ми пробвай отпред белкем влАзЯ :lol: :lol: :lol:
ПП: офтопик знам.но ми хрумна една идея докато ви четях споровете за и против геймпадове та мисълта ми е направете АНКЕТА- "ЗА и ПРОТИВ ГЕЙМПАДА" аз лично съм "ПРОТИВ" по-лесно си е братче 1но,че финтовете са 100 пъти по-лесно 2-ро,че движенията са по-бързи и можеш по-лесно да се обръщаш и въртиш а ве както и да е вие си преценете,но за този Piggsy съм чувал,че е най-големия лудак на ФИФА 07 или 06 беше тъй че ако ще и с вълшебна пръчица да играе щом е най-добрия тогава нека има право да играе с квото иска :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 02:57

Лелее до са чета коментари и кво да видя един не му работела фифата.друг мулти тула му се ебавал,трети не можел да стане мрежа с него,четвърти преинсталирали уиндоуси немали фифа не знам ти кво
еби му майката как да не се нерва толко немаше кой да ме запише всеки ден гледах скапаната тема преди и 2000000 години се играха некой 1/8 финали некой 1/4 финали некой 1/2 финали ,че накрая ми писна и не гледах и кво то почнал и турнир и всичко заеби заеби на квадрат просто...тука братче човек трее да спи че да може да се запише па и половината записват свои хора и така курец у дупенце ;) гот ве гот отсекъде

а па най-големия смех ебати хем тва е UEFA CHAMPIONS LEAGUE и го направихте за 16 човека...а бе просто no comment а иначе ви оправдавам като се има предвид колко се точат ама па не беше много честно... другия път го направете за 10 човека и секи пич да си запише по 2ма "колеги" и така другите да СПЕКТРАТ постовете друго няма кво да направят...
едно големо СОРИ за тия нерви и офтопици...ма така е има ги и тия моменти...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 09:05

Турнирът е с 20 човека,а аз предлагам,щом на Левски не му става мрежата,па заместете го с Снуупи и всичко ще си е ок.Той бързо ще си изграе мачовете ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 10:33

† iMMortality † написа:
Турнирът е с 20 човека,а аз предлагам,щом на Левски не му става мрежата,па заместете го с Снуупи и всичко ще си е ок.Той бързо ще си изграе мачовете ;)

и аз така викам :roll: ,btw аз ако не се лъжа записах Снуупи преди Ван да се запише...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 10:55

Така добавих Snoopy на мястото на Дадди , но малко по полека братле , не мога да запиша всички които ми казват в началото се записват само постоянните играчи които са играли на много турнири и за които съм сигурен че ще се запишат не мога просто така да зпиша който ми каже :? отборите са само 20 защото нямам време да се занимавам с по- голям турнир.Има много други турнири с по 32 отбора.

Това което казваш за пада е абсолютно вярно и точно това се опитвам и аз да кажа , но от друга страна като се замисля до сега е нямало шампион с пад или който играе с бъгове така че тия "играчи" според мен сами си се прецакват така , но това си е лично мнение :wink:

А и искам да питам отново Pileto нали щеше да е и той ъпдейтър какво става :?: Ще ми помага ли в ъпдейта или да си взема някой от другите хора "на опашката" :? Мен ми стига само един човек.

За следващия турнир както върви ще е първенство и добре съм измислил всичко така че хем на мене да ми е лесен ъпдейта хем вие да имате стимул да си играете мачовете и мисля че ще се получи добре. :wink: Само да предупредя от сега че мисля в първенството всеки да си е с отделен отбор и никой отбор да не се повтаря, така че съжалявам но най-вероятно няма да може да се запишете с Интер и Манчестър тъй като Марин и аз ще ги вземем (това са двамата които записвам директно с отбори , аз защото се записвам първи и Марин защото е капитан на клана на ПЦ Мания).

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 11:06

успех на последния ,който сигурно ще играе с Рилски Спортист.Идеята да не се повтарят ми харесва ,но в такъв случай според мен Барселона не трябва да участва :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 12:33

Абе стрийм чети и по напред не се заяждай що ме е записал първо пигси ме е записал кога кога така че стига

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 12:51

Krissan 4:7 Myxata

Абе жалко че отпадам още в групите ама случва се :P

поведох го в 1вата минута с 1 на 0 и после 1 на 5 за него :oops:
към края на мача се сетих че трябва да играя и вкарах 3 гола ама келфайда :lol: .

Ае успех на всички (добре че следващия турнир не мога да отпадна :lol: )

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:39

Krissan написа:
Така добавих Snoopy на мястото на Дадди (това са двамата които записвам директно с отбори , аз защото се записвам първи и Марин защото е капитан на клана на ПЦ Мания).

Чакайте сега мерси много,че съм записан ма сори,за тъпия въпрос а този са Дадди имал ли е изиграни мачове? и ако е имал ми се броят ли какво? ??? всичките мачове ли да си играя или има някои изиграни вече?

а относно Първенството еее брате 38 мача откачили ? и кое ще е първенството? internacional-но или примерно PREMIER LEAGUE - най-доброто? шото може и една "Г-14" само най-силните и богати отбори да са в нея? е добре щото къв ще е стимула на некой дето трябва да играе примерно с "wigan,charlton,wotford." некви балъшки отбори дето едвам тичат играчите и дето се знае преди да започне турнира,че ще са последните :roll: :?:

много кофти,че Юнайтед са предварително заети :evil: любимците ми :) само с тех праскам ама нишо та въпроса ми е какво ще е първенството от всички първенства отбори или само от точно определено?

Сега видях,че отбора ми е с " :?: " та значи да си избера отбор нали? ама кажете ми кой са свободни лимита по 3 отбора ли бяха? са ще проверя кой е свободен и ще ви кажа...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:44

Доколкото разбрах е от 16 човека с каквито си искаш отбори. :!: Също така как реши ,че Премиършип е най-доброто първенство. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:50

Еми аз съм на мнение за премиершип понеже има най-много равностойни отбора вярни тия които са с Уотфорд са прецакани но нали ще моиже да се повтарят отбори :P например да се повтарят по два пъти отборите и готово докато в испания има 3 отбора и другите овяхват за франция да не говорим за германия ситуацията е подобна 8)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:50

Darth Revan написа:
Доколкото разбрах е от 16 човека с каквито си искаш отбори. :!: Също така как реши ,че Премиършип е най-доброто първенство. :wink:

Е прав си всеки си има вкус,мене лично то най-ме радва :) са тебе сигурно Испанското най-те радва тва са 2-те най-добри първенства... спор няма :)

Знам,че Барса са НЕРЕАЛНО НАПОМПАН отбор тук и се извинявам,че пак се пускам с тях,но видях,че са заети 2 броя от 3те възможни аа как така с който си искам отбор бе пич??? еее ако може се пускам ДИРЕКТНО с МАН ЮНАЙТЕД но видях,че има 3 ман юнайтед и за тва предполагам не може с тех??? ако може съм с Юнайтед ако не може съм с Барса (2ма с нея) та знам,че повечето от вас считате тия дето играят с барса,че само с тех могат и си е един голям + щото са ебати отбора ама гледам са свободни що да не се възползвам :roll: :twisted:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:57

van написа:
Еми аз съм на мнение за премиершип понеже има най-много равностойни отбора вярни тия които са с Уотфорд са прецакани но нали ще моиже да се повтарят отбори :P например да се повтарят по два пъти отборите и готово докато в испания има 3 отбора и другите овяхват за франция да не говорим за германия ситуацията е подобна 8)

Еми не съм много съгласен ... значи във всяко първенство си има по една "голама 4-ка" да го наречем така...
В Англия това са-Ман Юнайтед,Челси,Арсенал,Ливърпул...
Пич Krissan каза,че няма да се повтарят отборите на първенството,така че няма как да гледаш по 2 ман юнайтед 2 барса 2 челси и т.н.... пък и верно си е тъпо представи си "и сега битката е между двата големи отбора Ман Юнайтед ииии Ман Юнайтееед съответно с по 60 точки и 58 точки..." :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 17:06

Krissan написа:
Това което казваш за пада е абсолютно вярно и точно това се опитвам и аз да кажа , но от друга страна като се замисля до сега е нямало шампион с пад или който играе с бъгове така че тия "играчи" според мен сами си се прецакват така , но това си е лично мнение :wink:

Нямало шампион с пад?Ха , че то кой друг играе с пад , освен мен :lol: Може да няма шампион , ама съм стигал 3 пъти на финал , което пак е мн добре за мене :wink: А пък ако играя с клавиатура........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:11

Първенството ще е със какъвто и да е отбор от последната игра като отборите няма да се повтарят , мисля че всеки ще си намери свестен отбор. :wink:

Групата ще е от 20 или 16 човека като всеки ще играе срещу всеки , по 19 или 15 мача на човек се пада (ще се проточи малко дълго но мисля че ще го свършим .

Така че гответе се.Разписание в темата няма да правя смао ще направя групите и от там вече всеки ще си играе срещу всеки от групата когато сметне за добре, тоест няма да има кръгове.И просто който си изиграе ще му бъде внесен резултата. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:18

Krissan написа:
Първенството ще е със какъвто и да е отбор от последната игра като отборите няма да се повтарят , мисля че всеки ще си намери свестен отбор. :wink:

Групата ще е от 20 или 16 човека като всеки ще играе срещу всеки , по 19 или 15 мача на човек се пада (ще се проточи малко дълго но мисля че ще го свършим .

Така че гответе се.Разписание в темата няма да правя смао ще направя групите и от там вече всеки ще си играе срещу всеки от групата когато сметне за добре, тоест няма да има кръгове.И просто който си изиграе ще му бъде внесен резултата. :wink:

Ееее Крис аз си мислех,че ще бъдат 20 човека и ще си има кръгове и ще се падат по 2 мача тоест есенен полусезон после зимен полусезон,... и за тва си виках,че бая работа ще ти падне да теглиш цялата програма напрао не ти завиждах ама значи без кръгове и по 1 мач така ли? значи ако сме 20 човека няма да са 38 мача а 19 еми ок моляте направи го за 20 човека :)
ПП: Последно приема ли се да играя с МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД или с барса??? Крис кажи ми де?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:19

Гонзо 3:4 Мастър

Хубав мач.Аз съм доволен и за жалост не продължавам ,но ще видиме първенството.

Относно него(Първенството)-Мисля ,че ще има някой който ще се запише с Арсенал например и после някой друг ,който не е видел темата по-рано и той е искал с Арсенал и той ще недоволства.Затова предлагам хората ,които искат един и същ отбор да играят мачове и който спечели ,той взима отбора.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:21

the master написа:
Гонзо 3:4 Мастър

Хубав мач.Аз съм доволен и за жалост не продължавам ,но ще видиме първенството.

Относно него(Първенството)-Мисля ,че ще има някой който ще се запише с Арсенал например и после някой друг ,който не е видел темата по-рано и той е искал с Арсенал и той ще недоволства.Затова предлагам хората ,които искат един и същ отбор да играят мачове и който спечели ,той взима отбора.

Хувам мач брао на Мастъра :P , но за жалост не успя да се класира напред :?

от 4 мача имам 9 точки и чакам следващата фаза :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com