Най-грозната група
- <GLaDiaToR>
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Защото не харесват грозни жени? Честно казано, познавам момичета на които съм им много по - навит отколкото на тея мърши. За мен, някой да казва че би ги опънал и незнам си к'во, е проява на лош вкус.<GLaDiaToR> написа:П.С. Сериозно почват да ме съмняват някои хора, че гребът към левия бряг...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- Predator-S
-
start.a.war
- martinkfreеman
- <GLaDiaToR>
Е според тебе момичетата от pussycat dolls грозни ли са?Memphis написа:Защото не харесват грозни жени? Честно казано, познавам момичета на които съм им много по - навит отколкото на тея мърши. За мен, някой да казва че би ги опънал и незнам си к'во, е проява на лош вкус.<GLaDiaToR> написа:П.С. Сериозно почват да ме съмняват някои хора, че гребът към левия бряг...
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

No.martinkfreеman написа:now THAT'S EMO
Tokio Hotel is a highly successful German pop/rock band, formed in 2001 in Magdeburg, Germany.
По темата - общо взето само две ми харесаха в лице.
Come, my raven, it could be a lark.
Ами... да. Не всяка жена, която си слага фон дьо тен, е хубава. Тея моми, да ти кажа, имат доста грим и нямам голямо желание да ги видя без. Забелязвал ли си изобщо, каква е разликата в едно момиче, когато е гримирано и когато не е? Ако не си, крайно време е да се загледаш и да проумееш, че хубавите моми не са по телевизията, а са ти под носа.<GLaDiaToR> написа:Е според тебе момичетата от pussycat dolls грозни ли са?Memphis написа:Защото не харесват грозни жени? Честно казано, познавам момичета на които съм им много по - навит отколкото на тея мърши. За мен, някой да казва че би ги опънал и незнам си к'во, е проява на лош вкус.<GLaDiaToR> написа:П.С. Сериозно почват да ме съмняват някои хора, че гребът към левия бряг...
LOVE & PEACE!!!
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- martinkfreеman
but they are still ghay...Firzen написа:No.martinkfreеman написа:now THAT'S EMO
Tokio Hotel is a highly successful German pop/rock band, formed in 2001 in Magdeburg, Germany.
- White Emperor
- Обратна връзка:
Според тебе грима ли ги прави красивиРансинг написа:Сега си ги представи без грим и ще видим дали още се мислиш за разбирачNoName написа:Абе ти луд ли си .... много са си добре даже, пък Никол направо е бонбон, да ва еба в разбирачите дето сте се събрали тука.Още повече, че и така са достатъчно грозни
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
They're pretty awful, yeah.martinkfreеman написа:but they are still ghay...Firzen написа:No.martinkfreеman написа:now THAT'S EMO
P.S. Gay Is Not A Synonym For Shitty ;]
Come, my raven, it could be a lark.
- <GLaDiaToR>
Не забравяй, че ако едно момиче няма чар и излъчване, колкото и грим и други глупости да си слага, то пак няма да стане красиво и привлекателно.Memphis написа:Ами... да. Не всяка жена, която си слага фон дьо тен, е хубава. Тея моми, да ти кажа, имат доста грим и нямам голямо желание да ги видя без. Забелязвал ли си изобщо, каква е разликата в едно момиче, когато е гримирано и когато не е? Ако не си, крайно време е да се загледаш и да проумееш, че хубавите моми не са по телевизията, а са ти под носа.<GLaDiaToR> написа:Е според тебе момичетата от pussycat dolls грозни ли са?Memphis написа: Защото не харесват грозни жени? Честно казано, познавам момичета на които съм им много по - навит отколкото на тея мърши. За мен, някой да казва че би ги опънал и незнам си к'во, е проява на лош вкус.
Има много по-хубави моми от тези, но и тези не са лоши все пак.
П.С. Иначе съм съглсен с теб.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

изтървали сме всичко.