Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:37

WannaBe написа:
Хаха облекла знамето?И кво от тва?

Точно това е. Какъв ви е шибания проблем на всички? Всички ли си загубихте трезвия разсъдък, като се прехласнахте по някакъв примитивен и глуповат родолюбив тренд, посочващ единствено, че тялом сте в 21. век, но духом още сте под турското владичество, по времето на което за българина е било от съществена важност да отдава искреното си уважение към всичко българско и дори да попрекалява в това си начинание.

Четейки и препрочитайки писанията ви, аз продължавам да съм в тъмното по въпроса за това кого, в действителност, се опитвате да заблудите със своеобразната си поза - себе си или всички останали?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:41

bOtLik3 написа:
Няма лошо да си криеш циците със българското знаме. така ли? Същото знаме, за което за загинали хиляди българи, сега "краси" изкуствените гърди на жена без никакви ценности и национално самосъзнание. За теб не знам, но за мен това е позор!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:49

Абе като си говорим за използването на националните символи за евтина пропаганда,аз се сещам и за по-грозни примери.Най вече от страна на фюрера на това дете-Ледник.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 22:22

William V. Legrand написа:
...

На мен ми беше забавен опита на дамата - извор на спора - да скокне на гореописаната мода.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 22:28

Сега се сетих за конкурентна изцепка:

На трети март тази година властта и няколко собственици на поръчкови медии се бяха усамотили в НИМ (Бояна), където се отдадоха на здраво ядене и пиене. Върховната гавра беше когато в опит да почетат паметта на загиналите за освобождението на България, властниците и журналята нарязаха торта с формата на паметника на Шипка и отхапваха главите на захарни фигури на опълченци.

Няколко дни по-късно във вестниците излезе... не, спокойно, не извинение от страна на Първанов-Гоце за тази изцепка. Излезе извинение на вестниците, че са описали случката, и така са оронили престижа на властта.

За следващия 19 февруари очакваме марципанена бесилка и кегли с формата на Левски, с които властниците да играят боулинг.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 22:43

За мене не е позор, че някоя жена използва българският флаг вместо облекло .... няма нищо толкова лошо според мене.

За мене е позор, че ни управляват политици турци. Позор е, че ограбват държавата. Позор е, че циганите и турците правят каквото си искат. Позор е, че никой българин не прави нищо по въпроса и почти на никого не му пука от това ! Това е позор ....

А не тука да ми говорите кой как се обличал, коя чалга певица си показвала циците ....

Аре стига говорете глупости. Разграничавайте истинските проблеми. Защо само хвърляте прах в очите ?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 22:45

Shadow' написа:
bOtLik3 написа:
Няма лошо да си криеш циците със българското знаме. така ли? Същото знаме, за което за загинали хиляди българи, сега "краси" изкуствените гърди на жена без никакви ценности и национално самосъзнание. За теб не знам, но за мен това е позор!
Ахахахах олеле... :doh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 22:46

А в 21-ви век може ли да се говори за нещо, което не е поза ?
'Дестилирана същност' няма, а 'позата' представлява позиция - да е в някакви стандарти би значело просто липса на мисловна дейност - примитивизмът на 21-ви век ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 22:58

Ледник бате ... Иска ми се да не коментирах , ама ...

Е брато държиш се като тоталното асоциално копеле. Да седиш и да обясняваш как държавниците ни яли главите на опълченци на трети март ... копеле това е най-жалкото нещо което съм виждал в интернет , а аз съм видял много ( включително и от себе си ;) ) . Човеко , адски си далеч от тези неща , пропиляваш си най-хубавите години в празни приказки . Чети Далчев и той като тебе е бил и после е съжалявал . Не е нормално да си губиш времето да коментираш подобни неща , а още повече да ги смяташ за нещо особено и изискващо коментар и обществено внимание.

А за чалгаджийката - еми проста е ... Днес ли го разбра ? Подиграла се с България ... Еми хубаво , нито първата , нито последната , нито ще я спреш на този етап от живота си .

Живей си живота ...

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 23:35

@slim_k:
Ами той си го живее. А ти май не обичаш инициативата. Вероятно си слаб на квартален мач. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 06:35

creator написа:
@slim_k:
Ами той си го живее. А ти май не обичаш инициативата. Вероятно си слаб на квартален мач. :wink:

Ха! :D

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 08:30

По темата: Вярно е че Камелия си е проста (както и всички псевдо певици от този жанр), и безвкусният начин на обличане на една безмозъчна изхабена опаковка, прикрита с много лъскав грим и напомпано самочувствие, не би трябвало да си струва полемиката - това би означавало да се принизим до нейното ниво и нивото на всички онези които се прехласват по фалшивите ценности, разпръсквани от тези "лица от екрана", към тълпата (а когато се превърне в стадо може да бъде лесно излъгана)...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 08:37

Ледник,не че тази която е сложила знамето не позор,но спри да гледаш Скат поне за 1-2 седмици :)

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 10:05

Това ли е проблема на България? Че някаква патка си е турила знамето на циците?Това ли е проблемът на България, ще се оправиме ли ако тя повече не го прави?Смешни сте.
Не е ли доста по-голям проблем войната по пътищата? Не е ли по-голям проблем това, че само за три месеца от началото на тази година при ПТП има повече жертви отколкото има в Ирак от година насам?Или е по-важно тъпата курветина да не ти слага знамето на циците?
Беззаконието ли е по-маловажен проблем от това?По-маловажно ли е, че на улицата се разхождат хора, които са престъпници, наркодилъри си пафкат трева с куки, 12 през нощта се разхождат пияни 14 годишни, които не знаят къде са, а на родителите им не им пука?Маловажно е сигурно и това, че само по краткият ми 25минутен път за училище поне 5 просяка ме молят за пари, също е маловажно и това, че...Ох, за кого ли се хабя, и дали променям нещо, като пиша това...Едва ли...Просто се ядосах...

И да, съгласен съм чалгарката да използва българското знаме и за дамска превръзка ако иска, стига баба ми и дядо ми да не ги е страх да се приберат след като стане сумрак, забавени толкова от поредната километрична опашка при поредният лекар, който не е достатъчно добре квалифициран, защото си е платил за дипломата...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 11:30

Цици + БГ Знаме = Национален Еротизъм.
Кефете се.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 12:44

Get a life plz форумни тролчета

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 12:50

Eй до това ни води чалгарската простотия пфф , как не ги е срам да сквернят знамето на България , за което са умрели толкова много хора ... :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 13:23

Волен е болест. А ти си мнооого болен...

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 14:01

Това се обсъждаше във форума на Замунда преди месец сигурно

http://www.zamunda.net/forums.php?actio ... icid=41009

Както казах и там:

Цитат:
Добре бе, като поруганието на националните символи е престъпление ония лешпери от ГДБОП защо не отидат да свият на пайнера перките вместо да се занимават с тракерите!? (малко миш-маш стана тука с темите ама карай да върви)

slavito007 написа:
Абе вие слепи ли сте,или много?!?Пуснах я тази тема,за да ви покажа,че някой некадърен журналист я е написал,и да и се посмеем(на статията).Самата Камелия на края на изпълнението си в зала1 на НДК каза ,че напълно подкрепя медиците в Либия,и впрочем,тя винаги ги е подкрпяла.Нито тя,нито Пайнер биха си позволили да я пуснат на сцената,ако това беше някаква гавра.Даже за невежите ще цитирам точно думите й:"""...Сега искам обаче,гледайки ни по целия свят,знаейки,че телевизия Планета се гледа по целия свят,всички вие(публиката)да дадете вашите аплодисменти,заедно с мен,и знака,който е на мен,да покажем на целия свят,че има българи,които не са сами там-в Либия..."".Даже съм го записал концерта и имам доказателство.

Да,чалгарче съм,не ми пука какво мислят другите за мен,и изобщо не гледам там (зърната),да се уточним.

Това,че вие не харесвате този вид музика,и че не сте гледали концерта,и изобщо си нямате пукната представа за какво говорим,не ви дава никакво право да обиждате,на какъвто и да било език.

От всички изпълнители по света изобщо,Камелия е единствената,която винаги е подкрпяла медиците по един,или друг начин.

И моля,не спорете с мен.

Не беше необходимо да ни казваш че си чалгарче
Ние и сами виждаме :wink:
Била казала... е не, няма да каже! Ще си каже направо че си прави калпава реклама на гърба на медиците!?

Впрочем като стана дума за реклами цялото безумие с лентички, стикери и прочее простотии също минава границите
На БТВ и другите големи медии които започнаха този кретенизъм малък ли им е рейтинга та прибягват до такива мизерии!?
И някакво шествие ми правили в София... кой ще ги види там бе!? На кой ще му пука!? Кадафи ще дойде да слуша творческите напъни на шайка компаньонки, ще се разчувства и ще освободи медиците!? Англичаните ще отстъпят и ще се съгласят да разменят свободата на българките за либийския терорист от Уокърби!? Сигурно...

Повдига ми се от цялата тая гадория която се изсипва отвсякъде

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2007 14:19

Колко прости са тез няма нужда да се казва. Но това е прекалено.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com