Нямам думи...Имах около 3 пъти повече удари, ударих много греди, владеенето на топката в пъти повече за мене...Аве мапрао не знам...Таз игра ме нерви...И как са набутах с Лпоол, да ма пита някой...
Честно да ви кажа тая игрица не ме кефи.Някви ударите са некви неточни и защитниците са яко прости.
Ето и мача ми с Пигси:
Stifler(Real Md) 3:7 Piggsy(Arsenal).При 2:0 за мен някви страшни избивания от моите защитници след като той центрира моя тъп защитник си я вкара с глава.Абе изобщо тая фифа CL 2006-2007 ще носи вода на Фифа 07 поне за мен е така.Така като гледам май много фаворити ще отпаднат на "прокълнатата фифа"
хах, сега влизам в Скайп и що да видя-Скъпия Марто (Мартеси) има днес РД. Пожелавам му много здраве, щастие, късмет, обич и успехи в живота! И да се връщаш в турнирите ей!
Пробвахме много пъти да играем , но не стана и пича , каза че проблема е в него и затова ми дава служебна победа ... На другите играчи съм им поискал пълномощно в скайпа , но никой освен Марин (който го имам от преди това) не ми е приел ...
[8:40:59 PM] DaMn™ каза: are da igraem
[8:41:02 PM] DaMn™ каза: imame ma4 ot PCM
[8:41:04 PM] DaMn™ каза: mojesh li sega ?
[8:41:19 PM] Бижутера каза: бате пиши си служебна победа
[8:41:22 PM] Бижутера каза: имам проблем с играта
[8:41:27 PM] DaMn™ каза: ok
[8:41:27 PM] Бижутера каза: мултито нещо се ебава
[8:41:28 PM] DaMn™ каза: sry
[8:41:33 PM] Бижутера каза: и не мога да играя
[8:41:37 PM] DaMn™ каза: ok
[8:41:42 PM] Бижутера каза: успех нататък
[8:41:46 PM] DaMn™ каза: 10x
еми Daddy Yankee и на мене ми каза да си пиша служебна..има проблем с играта
Ronimesi-Stream 6:4.dobar ma4 igrahme 2 otelni poluvremena za6toto na men mi zabi kompa.1 poluvreme go bih 5:1 imah adski mnogo polozenia udarih i greda i parvoto zasluzeno go pobedih s mnogo.2 poluvreme ve4e mi se naru6i ritama no i toi igra po-dobre,i toi,i az nacepihme po 1 greda.ina4e stana hubav ma4.pozelavam mu uspeh.