Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Весело ми е и че направим тема!
Публикувано на: 17 Мар 2007 23:32

Видим че напоследък много негативни емоции у форумо покрай гдбопц, нсбопци, лайна, путки майни и рекох, че е време човек сам да вземе нещата у свои ръце

Идеята е, чеда на новото време, като толкоз не ни аресва положението па нека на следващите избори да гласувате като ората бе

турчалята че ни вземат лебо, а ние седим и пцуеме
ДЕКА ГИ ВИДИТЕ ТИЯ НЕЩА ?

Южна България сака се отцепи, а Доган гледа доволно секаш е оня ЮРИ с голата глава дека сучеше на ората мозъко с кух косъм :o

не ви ли писна бе, мама му српска
едно на ръка сите чифути дека дръжат и златните зъби на деда ви, от друга страна резанио напира у секи двор, от ЕС че ни превърнат у една провинция дека ше си строят дорде ние им бришем спръжата от гъзо

И секи седи и пцуе дръжавата, пцуе политиката, А НИКОЙ НЕ ДЕЙСТВА
от едно време сме тръгнали надоле с куца политика , ама е време лека-полека се промени

няма нищо да стане хац и от един замах да се оправи, требе постепенно и с много леко пипане , докато се усети че хем на средностатистическио гражданин му е арно, хем и на управляващите им е арно да действат у наша полза

за тия дека пцуат и само знаат да удрят по масата - ДА ОДАТ У ПАРЛАМЕНТО , барем ги чули

Нема да го бъде, момци, дорде всеки един от нас не осъзнае местото си , мераците си, амбициите си ...

Не знам оти пишем всичко тва, може би щото сом пиян баш сеги и рекох си покаем простотията , ама оно напиня и нема крием мислите си

айде, наздраве и се замислете ( оти я не моем сега :o )

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 00:15

Селянията нито е интерестна, нито е смешна.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 00:24

Zero-Blade написа:

Жалко че не виждаш подтекста на написаното.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 00:29

Johnny Rico написа:
Zero-Blade написа:

Жалко че не виждаш подтекста на написаното.

Къде точно съм казал, че не разбирам за какво става дума или че не виждам подтекста?

Просто е адски отблъскващо и неприятно да четеш нещо написано по такъв начин, без значиение смислено или не.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 00:36

Лично за мен този стил на писане дава разчупеност и различност за разлика от общата бълвоч изливаща се както мръсната градска вода от устата на някой юзъри. Па ако има смисъл, мисъл в написаното има ли значение как е написано. Гореспоменатото написано ли предпочиташ или бълвоча на некой черволяци.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 09:35

Прекалено голяма важност придавате на един фактор, който се отличава с особена незначителност. Какво значение има по какъв начин е написано написаното, след като не е лъжа - а дори напротив. Почти чистата истина е. Казвам почти, защото в самото писание има противоречие - описано е, че нещата не стават от веднъж, а самия Кире не си дава сметка, че и нещата с ЕС не би следвало да станат от веднъж. Те ще се изграждат с течение на времето и в полза на България, като страна-членка. Истинският проблем е в лицето на чифутите и турците, дърпащи страната към Близкия Изток, а не оставящи я тук където й е мястото - в Европа, сред цивилизованите народи.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 10:31

Поне да ни дърпаха към Далечния Изток, тяхната семка... :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 10:53

Кирчо, много си прав, дано по-твърдите глави го оценят... всеки седи и ИСКА нещо да бъде свършено, ама когато действително трябва да се размърда, че да бъде свършено, почва да се дърпа. Що? Щото го е шубе, щото още е с робски манталитет.

Ето и примера с протестите срещу акциите на ГДБОП. Такива протести без реални политически искания и без политическа подкрепа са си глас в пустиня. Във форума на вестник АТАКА обсъждахме дали Волен Сидеров или поне младежката организация да подкрепи протеста, за да има някаква реална тежест. Идеята се изостави, защото решихме че твърде много от "компютърджиите" ще викнат "Не ни политизирайте митинга". Нищо че този протест иска да се набърква в работата на антимафиотските служби и е политически до немай къде. Но нейсе, момчетата ще си протестират самички, ще повикат, ще поскачат, па ще се разотидат и ще им бъдат дръпнати кабелите.

Надявам се да разбираш за какво говоря. :roll: По абсолютно същия начин става и на избори. Всички се оплакват, всички реват колко антибългарска политика води правителството. Когато обаче се появи една опозиция и докаже, че е сериозна, хората почват да се дърпат с думите: "Аз откъде да съм сто процента сигурен, че тези ще ни оправят?".

Е няма такъв филм, баце. Апатия ги тресе яко сите.

Апатията

Бъди герой пословичен и чуден,
разбивай спънките в живота труден,
от камък имай воля в тоя час,
от стомана обятията,
но тебе пак ще те разбий у нас
апатията.

Клюкарства подли, интриги покрити,
псувни, коварний шопот на глупците
презирай ги: те немощни са змий,
не бой се от проклятията!
Но завистта с едно ще те убий:
с апатията!

Бъди велик ти гений на земята,
свят кат Христа, прав кат Сократа;
но да умреш не нужно е у нас
ни яд, нито разпятията:
по-зло от оръжье стои в нашта власт:
апатията!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 11:14

The Chameleon написа:
Поне да ни дърпаха към Далечния Изток, тяхната семка... :?

Japan FTW!!!! :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 15:11

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Весело ми е и че направим тема!
Публикувано на: 18 Мар 2007 15:43

Кире_Гръчата написа:
Видим че напоследък много негативни емоции у форумо покрай гдбопц, нсбопци, лайна, путки майни и рекох, че е време човек сам да вземе нещата у свои ръце

Идеята е, чеда на новото време, като толкоз не ни аресва положението па нека на следващите избори да гласувате като ората бе

турчалята че ни вземат лебо, а ние седим и пцуеме
ДЕКА ГИ ВИДИТЕ ТИЯ НЕЩА ?

Южна България сака се отцепи, а Доган гледа доволно секаш е оня ЮРИ с голата глава дека сучеше на ората мозъко с кух косъм :o

не ви ли писна бе, мама му српска
едно на ръка сите чифути дека дръжат и златните зъби на деда ви, от друга страна резанио напира у секи двор, от ЕС че ни превърнат у една провинция дека ше си строят дорде ние им бришем спръжата от гъзо

И секи седи и пцуе дръжавата, пцуе политиката, А НИКОЙ НЕ ДЕЙСТВА
от едно време сме тръгнали надоле с куца политика , ама е време лека-полека се промени

няма нищо да стане хац и от един замах да се оправи, требе постепенно и с много леко пипане , докато се усети че хем на средностатистическио гражданин му е арно, хем и на управляващите им е арно да действат у наша полза

за тия дека пцуат и само знаат да удрят по масата - ДА ОДАТ У ПАРЛАМЕНТО , барем ги чули

Нема да го бъде, момци, дорде всеки един от нас не осъзнае местото си , мераците си, амбициите си ...

Не знам оти пишем всичко тва, може би щото сом пиян баш сеги и рекох си покаем простотията , ама оно напиня и нема крием мислите си

айде, наздраве и се замислете ( оти я не моем сега :o )

ашколсун

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Весело ми е и че направим тема!
Публикувано на: 18 Мар 2007 17:21

Кире,бате,нали тражиш ора за преврат?
аре де,аз съм съгласен-да вадиме пушките и към парламента....защото всичко негативно почва от там!
и ГДБОП-нали всичко друго оправиха,та сега с пиратството се хванаха.....
иначе си прав,всеки псува и тропа по масата,но не се действа!
а като бездействаме ситуацията нема да се промени....а като не се промени има още доста време да тропаме и ваикаме,и пак ефект няма да има.
ясно е,че и ГДБОП нема да успее-пиратството ще пребъде,защото то е една неуловима нишка,която не може да бъде прекъсната.
а тя не може да се прекъсне,защото тръгва от най-високата част от пирамидата-а там нашите спецчасти няма как да противодействат!
да,може и да спрат замунда,бол и дата,но аз няма да дам 77лв за игра,при положение,че минималната работна заплата е 170лв.
и нека да си го кажем-пиратството е отговора към производители и разпространители на развлекателен софтуер,за цените които поставят на своите продукти...и то в страни с неравностойно икономическо състояние.
защото ако примерно нфс карбон струваше 25 лв,а не 77,изобщо нямаше да се занимавам с пиратски копия!
само,че финасовото ми положение ме принуждава да си тегля пиратката.
а лошото ни финансово състояние според вас на какво се дължи?
дължи се на политиката,която водят 240 маймуни,които всеки петък се събират в една сграда,в центъра на София,на която пише-`Съединението прави силата`!
нито съединение има,нито сила....и за това сме зле....
казах ли ви да взимаме пушките?.....

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 19:34

Киреееееее,Кире...култов си целия,батка! :wink: Да ти направят паметник пред парламента,да му се радват полиЦиците! :lol:

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 20:25

Ruiner написа:
...

|
V

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 23:00

Успех (;

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 15:02

В механата... :lol: :wink:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 15:03

^rulzzz

Профил WWW