Много мисех върху това което предложи Daddy и много други преди него за лига от 16 отбора и съм на мнение че можем да пробваме един турнир така (например следващия) като за стимул предлагам първите 4 отбора в лигата на следващия (нормален) турнир да са поставени всеки първи в групата си , а от 4ти до 8 играчите да са втори в групите , като по този начин следващия турнир няма да се падат в групите един срещу друг много силни играчи и смятам че това до някъде е стимул за по горно място.Също така предлагам последните 2ма да не участват в следващия турнир което също ще е някакъв стимул да не си от тях и да не пропускаш следващия турнир.(знам че е малко гадно но така мисля че ще се организират всички да играят).
Ако сте съгласни с условията и има достатъчно гласове в анкетата следващия турнир ще бъде така .16 отбора всеки играе срещу всеки по един мач и на края който има най-много точки е шампион , като той 2-3 и 4 ще са поставени за следващия турнир като лидери в групите си , а 5-6-7 и 8 ще са поставени като втори фаворити за преминаване в следващия кръг , а последните двама отпадат за следващяи турнир.
пп: харесва ли ви новата гъзарийка в залата на славата по идея на Реван