Автор |
Съобщение |
XaXeRa
|
|
|
|
Заглавие: ГДБОП ще закриват и kolibka.com ?! :( Публикувано на: 17 Мар 2007 16:29
Цитат: По заповед на ГДБОП днес 17.03.07 беше извършена предупредителна акция на администраторите на сайта http://kolibka.com .Според ГДБОП там се намира сървър с пиратско съдържание в който са качени предимно документални ПИРАТСКИ филми ! ОТ ГДБОП съобщиха ще този сайт и сървърите на дата.бг също с пиратско съдържание ще бъдат спрени както и редица други сайтове.Администраторите на сайта kolibka.com отказаха коментар.
Е НЕ,ЧЕСТНО ПИСНА МИ ОТ ПРОКЛЕТИТЕ ГДБОП-ци !!! ОСТАВЯТ И ДА ЗАКРИЯТ ЕДИНСТВЕНИЯ САЙТ ОТ КОЙТО МОЖЕ ДА НАУЧИШ ТОЛКОВА ЦЕННИ НЕЩА !!! ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ?!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 16:34
Е тоя сайт не е P2P като замисъл, има толкова други неща! Абе не вярвам да им се позволи чак такива волностти, те остава и да закрият BG start Google, защото с него се намират пиратски файлове.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 16:36
Ах тези ПЕ**РАСИ. Трябва всички да се съберем на стачка
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 17:58
<GLaDiaToR> написа: Ах тези ПЕ**РАСИ. Трябва всички да се съберем на стачка
И какво ще направи тази стачка?
Все едно наркоманите да направят стачка за легализиране на хероина.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 17:59
и като се съберем кво?
всяко чудо за три дни момци,след седмица-две всичко ще си дойде по местата
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: ГДБОП ще закриват и kolibka.com ?! :( Публикувано на: 18 Мар 2007 11:03
XaXeRa написа: Цитат: По заповед на ГДБОП днес 17.03.07 беше извършена предупредителна акция на администраторите на сайта http://kolibka.com .Според ГДБОП там се намира сървър с пиратско съдържание в който са качени предимно документални ПИРАТСКИ филми ! ОТ ГДБОП съобщиха ще този сайт и сървърите на дата.бг също с пиратско съдържание ще бъдат спрени както и редица други сайтове.Администраторите на сайта kolibka.com отказаха коментар. Е НЕ,ЧЕСТНО ПИСНА МИ ОТ ПРОКЛЕТИТЕ ГДБОП-ци !!! ОСТАВЯТ И ДА ЗАКРИЯТ ЕДИНСТВЕНИЯ САЙТ ОТ КОЙТО МОЖЕ ДА НАУЧИШ ТОЛКОВА ЦЕННИ НЕЩА !!! ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ?!
Теглим докато можем и това е. После пак ще минем на 5 лв. играта и еди си колко програмата. Айде да видим как ще махнат всичкото пиратство. Няма. Piracy Will Never Die!!!
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 11:06
Им ебем пичката лелина.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 11:12
Бa, като го закрият, кво? Не остава ли isohunt.com? piratebay? Глупости.
Няма да е задълго. Арена си работи. Ще се появят и други сайтове.
Жалкото е, че управниците са си виновни за пиратсвото. Ако игрите бяха по 5 лева (легалните) а заплатите бяха по 600-700 лева средната, мислите ли, че щяхме да теглим? Лично аз не. Понеже TMNT:Official Game вече излезна, а докато я кракнат...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Явора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 11:55
О не защо?
___________________________________ mes que un club
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 12:45
Еми да закриват никога няма да могат да изкоренят пиратството,защото просто както се казва"До като има добро ще има и зло".Колкото си изкат да закриват.Като закрият един то на негово място се появяват още 5 торента.Така че няма смисъл за мен тези операций,които провеждат са безсмислени все едно да гониш вятъра,но дали ще го стигнеш.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 14:54
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 15:34
Е то кои торент сайтове останаха изобщо?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 15:50
аз пък ще продължавам да си дърпам, ай сиктир, един албум на 50 е 20 лв, а аз си го дърпам за половин час фор фрий...игрите са по 70 лева, айде бе, после пак ми разправяй, че пиратството ограбвало
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 15:54
Естествено, че всеки, който може да сипозволи игри/филми/музика НЯМАШЕ да тегли ми да се разходи малко.
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 15:55
Еми ако отношението заплата:игра беше равностойно, можеше и да си ги купувам, но...явно властта са ретардове и не осъзнават това...
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 16:18
еми да я затворят, аз ше си отворим една биричка, мене друго ми не требе
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 16:24
според мен акцията е поръчана от продаващите пиратски дискове. Те имат най-голям интерес.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 16:25
Ами ще изтегля цялата колибка, и при възможност ще я кача някъде...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 16:26
|Вuddy| написа: Ами ще изтегля цялата колибка, и при възможност ще я кача някъде...
качи я горе, горе, горе на черешатааа
|
|
|
|
|
Ланс Сторм
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 16:50
Мамицата им мръсна, и колибата ли ше затварат тия педали недоебани...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|