Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 09:24
А някой ще ми каже ли как беше онова с вълка,овцата и овчаря
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 10:39
Leader. написа: А някой ще ми каже ли как беше онова с вълка,овцата и овчаря
Ако ми кажеш как беше точно "условието на задачата"
ПП bOtLik3 предавам се. Гърчих са много на задачато, много информация излезе и я оплесках яката
Я поне кажи отговора
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 14:18
Иеее..... най-после я реших, бая се мъчих, но накрая ми дойде прозрението и я реших
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 15:42
martinkfreеman написа: мини руло написа: WolfMan написа: мини руло написа: Е кажете как става тогава;п
//e tfa e.. едно момиче го мина преди мене.. аз се отказвам.. бал съм му макята.. прекарвам 5-ма и дотука съм.. Видях до къде си стигнал! Значи връщаш момичети с полицая, така че затворника да остане сам. След това се връщаш с полицая и вземаш затворника. Елементарно Тъкмо щях да кажа, 'ех деба колко съм зле', като видях, че всъщност няма как да върна сала.. //edit @ martinkfreеmanЗнам, ама нали това казвам - не мога да върна сала, без да има някой на него.. -.- [spoiler] Върни майката и едната дъщеря. Прекарай полицая+разбойника. Върни с бащата. Отиди с бащата и майката, върни майката и вземи едната дъщеря, така че да е останала само една дъщеря от началната страна... Върни полицая с разбойника, полицая с другата дъщеря (таткото, майката, двата сина и двете дъщери са от другата страна). Нататък си знаеш... .[/spoiler]
мерси, въпреки че не ми се занимава повече :Р
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 20:39
Някой може чи да ми каже как мога да си сваля това флашче
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 21:20
crisbeto написа: Някой може чи да ми каже как мога да си сваля това флашче
кое флашче
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:07
WolfMan написа: crisbeto написа: Някой може чи да ми каже как мога да си сваля това флашче кое флашче
С "играта"
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:08
crisbeto написа: WolfMan написа: crisbeto написа: Някой може чи да ми каже как мога да си сваля това флашче кое флашче С "играта"
Незнам, ама то въобще можели ?!
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 00:47
Това със сала е лесно . Първия път ме изнерви и го зарявах, но втория път го направих
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 01:21
bOtLik3 написа: Ей това нещо ми отне 1 час Код: Условие:
1. 5 къщи, всяка с различен цват. 2. Във всяка къща живее един човек. 3. Всеки от тях предпочита определено питие, пуши определен вид цигари и гледа едно домашно животно. 4. Никой от 5-те човека не пие същото питие, не пуши същите цигари и не гледа същото животно като някой друг.
Въпрос:
Кой гледа рибката?
Указания: 1. Англичанинът живее в червената къща. 2. Шведът гледа куче. 3. Датчанинът пие чай. 4. Зелената къща е отляво на бялата. 5. Норвежецът живее в първата къща. 6. Собственикът на зелената къща пие кафе. 7. Човекът, който пуши Pall Mall гледа птичка. 8. Мъжът в средната къща пие мляко. 9. Собственикът на жълтата къща пуши Dunhill 10. Пушачът на Marlboro живее до този, който гледа котка. 11. Мъжът, който гледа кон, живее до този, който пуши Dunhill. 12. Пушачът на Winfield пие бира. 13. Норвежецът живее до синята къща. 14. Немецът пуши Rothmans. 15. Пушачът на Malboro има съсед, който пие вода.
Успех
Верният отговор е Немецът гледа рибката. Поне аз това получих след половинчасови размисли.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 01:29
Това е много старо...прави се с няколко таблици...верният отговор беше Немеца или Норвежеца..ох толко' отдавна беше, вече не помня.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|