Автор |
Съобщение |
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:43
Гаврата написа: LUCIFER's_ANGEL написа: WolfMan написа: WannaBe написа: Хах аз мога да готвя много малко неща и то от тея по лесните,но въпреки това обичам да си готвя.Експериментирам с подправки и глупости Хаха!!! А на вкус как е Aбе не е важен вкуса, а желанието Да бе първо опитаи после говори
А аз си знам, но с опит всичко се постига
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:45
Щот при мене нещо нещата не се получават
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:47
LUCIFER's_ANGEL написа: Гаврата написа: LUCIFER's_ANGEL написа: WolfMan написа: WannaBe написа: Хах аз мога да готвя много малко неща и то от тея по лесните,но въпреки това обичам да си готвя.Експериментирам с подправки и глупости Хаха!!! А на вкус как е Aбе не е важен вкуса, а желанието Да бе първо опитаи после говори А аз си знам, но с опит всичко се постига
Ако някои опита моите плачинки ще съм му роб (Ако оживее де)
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:49
Гаврата написа: LUCIFER's_ANGEL написа: Гаврата написа: LUCIFER's_ANGEL написа: WolfMan написа: WannaBe написа: Хах аз мога да готвя много малко неща и то от тея по лесните,но въпреки това обичам да си готвя.Експериментирам с подправки и глупости Хаха!!! А на вкус как е Aбе не е важен вкуса, а желанието Да бе първо опитаи после говори А аз си знам, но с опит всичко се постига Ако някои опита моите плачинки ще съм му роб (Ако оживее де)
Ооооо.... аз какъв бъркоч правя...
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:51
Ох, палачинки и аз немога да правя...ебаси занимавката е! Друго е да си фърлиш 3 яйца, а?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:52
Agnarr написа: Ох, палачинки и аз немога да правя...ебаси занимавката е! Друго е да си фърлиш 3 яйца, а?
Палачини да по тавана има ного!
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:55
Agnarr написа: Ох, палачинки и аз немога да правя...ебаси занимавката е! Друго е да си фърлиш 3 яйца, а?
Mани бе, половин час да направиш сместа и още около час - час и нещо за направата им. И кво - станат 15 палачинки, които се изяждат точно за 5 минути.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:57
LUCIFER's_ANGEL написа: Agnarr написа: Ох, палачинки и аз немога да правя...ебаси занимавката е! Друго е да си фърлиш 3 яйца, а? Mани бе, половин час да направиш сместа и още около час - час и нещо за направата им. И кво - станат 15 палачинки, които се изяждат точно за 5 минути.
5 ли много бавно ядеш!
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:59
Абе най-добре си е едни пържени картофи и тва си е
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:01
WolfMan написа: Абе най-добре си е едни пържени картофи и тва си е
Тебе те оважавъм!
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:03
Гаврата написа: WolfMan написа: Абе най-добре си е едни пържени картофи и тва си е Тебе те оважавъм!
И аз тебе После вземем се почерпим по едно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:04
WolfMan написа: Гаврата написа: WolfMan написа: Абе най-добре си е едни пържени картофи и тва си е Тебе те оважавъм! И аз тебе После вземем се почерпим по едно
Ще се натряскаме и ще пеем цаля нощт
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:05
Гаврата написа: WolfMan написа: Гаврата написа: WolfMan написа: Абе най-добре си е едни пържени картофи и тва си е Тебе те оважавъм! И аз тебе После вземем се почерпим по едно Ще се натряскаме и ще пеем цаля нощт
Даже ще хапнем малко палачинки и пържени картофи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:08
WolfMan написа: Гаврата написа: WolfMan написа: Гаврата написа: WolfMan написа: Абе най-добре си е едни пържени картофи и тва си е Тебе те оважавъм! И аз тебе После вземем се почерпим по едно Ще се натряскаме и ще пеем цаля нощт Даже ще хапнем малко палачинки и пържени картофи
Да пък може и аз да сготва палачинките.Мне не ми се умира малд съм още!
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:09
Най-добре картофи В палачинки...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:12
Agnarr написа: Най-добре картофи В палачинки...
Това е отакчено ама и кефско.Лудо!
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:12
Аз съм ял боб с течен шоколад и диня с кетчуп, ти ко знайш ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:14
Agnarr написа: Аз съм ял боб с течен шоколад и диня с кетчуп, ти ко знайш ?
Аз изваждъм направо яицата от кокошката и ги ям !
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:28
Гаврата написа: Agnarr написа: Аз съм ял боб с течен шоколад и диня с кетчуп, ти ко знайш ? Аз изваждъм направо яицата от кокошката и ги ям !
Значи щи викаме Салмонел
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 09:51
@ Agnarr:
Поздравления за готварските умения - изисква се доста търпение да направиш качествена торта или дори курабийки Аз не мога да правя такива рецепти (явно нямам достатъчно търпение), на мене ми дай манджи да забърквам (основни, предястия, следястия и тнт) - то затова и вкъщи сме се разпределили с моята бъдеща жена - тя е по сладките работи, аз съм по всичко останало По някое време ще започна да я уча да прави и останалите кулинарни истории, та малко да ме отмени Но иначе, браво за тортата, продължавай в същия дух !!! Best Chef's Regards !!!
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|