На какво да се запиша?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Личният ми съвет е да се опиташ да развиеш творческото в себе си - рисуване, писане на разкази, правене на музика... Каквото и да е, просто нещо, което ти доставя някакво удоволствие и творческо задоволство да кажеш "Ето това съм го създал аз". Това е всъщност и един вид второто нещо, което ще ти предложа - опитай се да откриеш по-нестандартните си интереси - например брат ми много се интересува от оръжия, самолети и т.н. Обича да гледа документални програми за бойни действия през някоя война и т.н. Аз лично пък се интересувам от изкуствен интелект и подобни неща и когато имам възможност разглеждам неща от тази област. Това са интереси, които понякога ти е необходимо време за да осъзнаеш, че ги имаш. Потърси ги в себе си и след като ги откриеш, ангажирай това си свободно време с тях.
Актив, не съм съгласен с теб относно бойните изкуства. Може би просто не си случил на добър клуб или пък може би просто те не са за теб. Във всеки случай ти гарантирам, че достатъчно добър отдушних на ежедневното напрежение, научават те на доста повече неща от тези, които изреди и т.н. позитивни неща. Да не говорим за просто прекрасното усещане, когато се ступате с някой приятел в кумите, понеже аз лично през живота си съм се бил 1-2 само май. А ако играеш и със сенсея си, просто е 6+!
Актив, не съм съгласен с теб относно бойните изкуства. Може би просто не си случил на добър клуб или пък може би просто те не са за теб. Във всеки случай ти гарантирам, че достатъчно добър отдушних на ежедневното напрежение, научават те на доста повече неща от тези, които изреди и т.н. позитивни неща. Да не говорим за просто прекрасното усещане, когато се ступате с някой приятел в кумите, понеже аз лично през живота си съм се бил 1-2 само май. А ако играеш и със сенсея си, просто е 6+!
Never save anything for the swim back!
-
-
- Обратна връзка:
-
-
- Обратна връзка:
Damage san написа:THE KING OF TIME написа:Damage san написа:Прави това което ти харесвастига да имаш възможност де (и аз искам да тренирам хокей ама там където живея няма такава възможност
)
То в България къде ли има.
София. Имам един приятел дето тренира
Аз ти предлагъм хокей,но под вода.Скоро гледах по рекордите на Гинес,как едни откачалки се вмуркът,по двама и играят хокей под вода.Мен лично ме кефи не знам за тебе

БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
- [FFF]Flaming One
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
мини руло написа:Плуване
Точно така!Яко е първите 2-3 месеца,ако те кефи и след това,се занимавай сериозно и можеш да успееш.

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
- Обратна връзка: