Stick: Предложете своята история за Half-Life 2 Mod...

Нещата от живота
Аватар
Angel
Обратна връзка:

Stick: Предложете своята история за Half-Life 2 Mod...

Мнение от Angel »

Опса ... Привет,

Време е да си размърдате мозъцитЪ, ако не са ръждясълИ веч.

Играя си тук или пък се заигравам, кой знае, със Source-чето и ми се иска да се заиграя с нещо целенасочено, започна да ми става скучно да правя несвързани неща, та на думата. Всеки, който иска, може да представи своята история за FPS SP игра, пък ако нещо ми грабне акълецЪ може да се превърне в реално съществуващ мод за hl2 ... нямам друго за казване, вие сте на ход.

... 8)
Винаги се цеуете в луната така и да не иа улуците пак ще сте суед сфесдите.
Аватар
rhonin

Re: Stick: Предложете своята история за Half-Life 2 Mod...

Мнение от rhonin »

Angel написа:Опса ... Привет,

Време е да си размърдате мозъцитЪ, ако не са ръждясълИ веч.

Играя си тук или пък се заигравам, кой знае, със Source-чето и ми се иска да се заиграя с нещо целенасочено, започна да ми става скучно да правя несвързани неща, та на думата. Всеки, който иска, може да представи своята история за FPS SP игра, пък ако нещо ми грабне акълецЪ може да се превърне в реално съществуващ мод за hl2 ... нямам друго за казване, вие сте на ход.

... 8)
Аз ще кажа просто...А...Мже би....Ми.... абе зарежи.
So rhoninn is from WARCRAFT you i....s
Аватар
Angel
Обратна връзка:

Re: Stick: Предложете своята история за Half-Life 2 Mod...

Мнение от Angel »

rhoninn написа:Аз ще кажа просто...А...Мже би....Ми.... абе зарежи.
Ех... сладур 8)
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Упоредна на ХЛ2 история в която се разказва за приключенията на Барни Клъхун или още по-алтернативна история с Ейдриан Шепърд (героя на Опозинг форсиз) в която той е пуснат под прикритие между Кобайн-ите
Предложение за заглавие - Комбайн шифт
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Не знам за история, но можеш ли да вкараш RPG елементи? До ся не съм попадал на FPS, при който се дигат левели и други подобни неща :oops: Ако има такава игра кажете :wink:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

She Loves Me Not написа:Не знам за история, но можеш ли да вкараш RPG елементи? До ся не съм попадал на FPS, при който се дигат левели и други подобни неща :oops: Ако има такава игра кажете :wink:
deus ex
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Angel
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

Omegа написа:
She Loves Me Not написа:Не знам за история, но можеш ли да вкараш RPG елементи? До ся не съм попадал на FPS, при който се дигат левели и други подобни неща :oops: Ако има такава игра кажете :wink:
deus ex
Може да се направи, мога да го направя, стига да си струва труда. ;)

@AlShu -> Идея тук, история - няма :(

Благодаря за мненията пичове. :)
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

E, ти, какво...цял сценарий ли очакваше? :lol:

Аз предложих...ако ти харесва, може и да се понапъна да измисля повече подробности (предишния пост го писах, в работно време, докато шефа ми ледаше през рамото :lol: )
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Angel
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

AlShu написа:E, ти, какво...цял сценарий ли очакваше? :lol:

Аз предложих...ако ти харесва, може и да се понапъна да измисля повече подробности (предишния пост го писах, в работно време, докато шефа ми ледаше през рамото :lol: )
Eee, гепихте ме на тясно. :lol:

Не, не търся сценарий, просто идей подплътени с малко разяснение.
Примерно:
Главоболие след пиянска нощ, героя го боли глава, забавени са му вдиженията, замъглен му е погледа, изпитва жажда.

Просто идей, който да се съберат в една там скалъпена историйка, така ще имам стимул и ръчкането по SDK-aто няма да е безмислено, пък ако се съберат достатъчно идейки или някой направо има идея за игра, може да направиме нещо по въпроса.

Ако пък на никой не му се занимава ... така да е. Да бяга да търси мацки, че след малко е остарял. :)
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Аз лично бих се накефил на продължение на историята на Шепард. Ако изчакаш ден- два мога да понахвърля някакъв сценарий :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Duke

Мнение от Duke »

Ами какво ще кажете за престрелки в комунистическа България? :) Нещо от рода на комунисти срещу гражданска организация, която води въоръжена борба срещу режима. Ще има боеве в София и на територията на други български градове. Така ще може да се избие гадната комунистическа сган.

Знам подходящи хора, които да помагат откъм модели, околна среда и т.н., стига да желаеш, разбира се.
Ледник

Мнение от Ледник »

Дюк, а защо да не е бунтове в днешна България? :) Ще е далеч по-интересно да обикаляш с автомат по жълтите павета или пред НДК в съвременна обстановка. Ако Ангел го кефи идеята, ще спиша една хубавка история. :)
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Ледник написа:Дюк, а защо да не е бунтове в днешна България? :) Ще е далеч по-интересно да обикаляш с автомат по жълтите павета или пред НДК в съвременна обстановка.
Да... и последното ниво- в Амор :D
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Duke

Мнение от Duke »

Ледник написа:Дюк, а защо да не е бунтове в днешна България? :) Ще е далеч по-интересно да обикаляш с автомат по жълтите павета или пред НДК в съвременна обстановка. Ако Ангел го кефи идеята, ще спиша една хубавка история. :)
Подкрепям с 2 ръце. Ако имате нужда от помощ - знам хора, които могат да помогнат с 3D моделиране, звукови ефекти и т.н.

Ще чакам сценария. :)
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

Ок, ок, годината е 2007, Турция и Сърбия нападат България, ЕС и НАТО се разцепват защото половината подкрепят нас, а другата половина - турците, завързва се як световен конфликт...

Започва с манифест, прочетен от турския премиер - нещо вдъхновяващо...

По същото време същия манифест прочита и сръбския премиер...

Кадри от сръбската граница...

По новините - "превзеха и Перник"...

Първа мисия, първа част - "Задръжте ги"...

Действието се развива в Княжево, малки групички от патриотично настроени младежи мятат коктейли "Молотов" по танковете от прозорците... "Избий възможно най-много преди да дойде подкреплението"... Подкрепление не идва...

Първа мисия, втора част - "Задръжте ги още"...
Кадър от новините - В европейския парламент депутатите си скубят перуките, плюят се... ЕС се разпада...
В това време турците минават границата и стигат до Ямбол... България бива изключена от НАТО по политически съображения... Сега всички гледат какво ще направят Русия и САЩ... Кадри с паника по улиците, мародерство... Сръбски танк завърта купола си и строшава статуята на Патриарх Евтимий...
Отново партизанска война, в Центъра се правят отбранителни линии, паркът на НДК бива миниран... Карате самолет и трябва да унищожите бронетехниката на сърбите... Свалят ви на рандом място в Центъра и трябва да стигнете до парламента в условия на бомбардировки...

Първа мисия, трета част - "Съединението прави силата"

Кадър с българското знаме върху парламента... Бива продупчено от куршуми...
Кадър от новините - " ООН реши да запази неутралитет по балканския конфликт"... Кадри от американски самолетоносач в Средиземно море - на пилотите се раздават турски, български и сръбски разговорници. Един от пилотите чете: "Балгарите са мой приятел"... Бомбардировките и от двете страни съсипват София...Играете ролята на артилерист който пази парламента - получавате цели по радиото и ги опуцвате с големия си "топ". Ако не уцелите, чувате "корекция" по радиото... После оръдието ви бива взривено от неприятеля, вие оцелявате по чудо, хващате калашник и почвате да раздавате правосъдие от джамовете на парламента... В крайна сметка парламентът остава цял, но Сърбия окупира цяла западна България, а турците стигат до Пловдив, където ситуацията е подобна...

лол втф :cry:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Защо не пресъздадем историята на "Кире Гръчата - the Game"
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Pantomime написа:Защо не пресъздадем историята на "Кире Гръчата - the Game"
:!: :!: :!:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Angel
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

Undead Dude написа:
Ледник написа:Дюк, а защо да не е бунтове в днешна България? :) Ще е далеч по-интересно да обикаляш с автомат по жълтите павета или пред НДК в съвременна обстановка.
Да... и последното ниво- в Амор :D
@Pantomime -> Бая весело звучи. Смях се от сърце, найстина.:)

@Ледник -> Давай, ако не те мързи, както казах аз съм сериозен, няма да е нещо Велико, но ще е наше си.

@Duke -> Стига да са заинтересовани. На мен не ми е проблем да направя почти всичко Сам от моделите през картите чак до програмирането, но ще е интересно да сме няколко човека, не съм работил в Екип от много време.
Ако хората, който познаваш и предлагаш, са заинтересовани, мога да покажа текущи/скорошни разработки свързани със Сорсчето за доказателство.

Хора кефите ме, не знам дали съм ви го казвал ама ме кефите ... :lol: :lol: :lol:

P.S. Иска ми се да е Single, но пък нещо в стил Атака vs. Всички в Мулти ще е яко ... А може би Волен може да бъде G-Man :o
Ледник

Мнение от Ледник »

Angel написа: P.S. Иска ми се да е Single, но пък нещо в стил Атака vs. Всички в Мулти ще е яко ... А може би Волен може да бъде G-Man :o
Кланям ти се!

Тая вечер очаквай ексклузивно включване.
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

@ [FFF]Flaming One

Nice Job :wink:
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Публикувай отговор