Автор |
Съобщение |
Dok'cho
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 00:29
Хм,успехи ?
Знам ли,онази вечер за първи път стигнахме The Curator във Каразан
и се усети,че трябва още малко да си подобрим екипировката,за да
можем да го победим.Най-добрият ни опит беше 52%.Предполагам,че
ако се понакупят няколко Flask-a за DPS класовете ще се справим.
Но времето ще покаже!
Героят ми може да се види ан този линк.
___________________________________ Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 08:47
А ве,не можах да намеря магазина за маунтовете в Айрънфордж.Предполагам,че и за джуджетата и за гномите е един и същ,но къде е!?!
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2007 12:45
GrubbyHouseDude™ написа: А ве,не можах да намеря магазина за маунтовете в Айрънфордж.Предполагам,че и за джуджетата и за гномите е един и същ,но къде е!?! Не са едни и същи и не са в айрънфордж.Гномските маунтове се продават в Steelgrill's Depot до Kharanos малко преди айрънфордж.Дуарфски маунтове можеш да си купиш от Amberstill Ranch малко след айрънфорд на пътя за Gol'Bolar Quarry...Надявам се да съм ти бил полезен.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 13:21
Бих искл да попитам мога ли сам да си правя Coarse Thread (тези които ми трябват заедно с Light Leather за да правя ботуши , армор и т.н. съвсем в началото кога науча Leatherworking)?
Ако мога какъв skill ми трябва и колко струва. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 13:34
Lonely ArchAngel написа: Бих искл да попитам мога ли сам да си правя Coarse Thread (тези които ми трябват заедно с Light Leather за да правя ботуши , армор и т.н. съвсем в началото кога науча Leatherworking)? Ако мога какъв skill ми трябва и колко струва. 
Аз го купувах от вендорите...
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 13:35
Shadow' написа: Lonely ArchAngel написа: Бих искл да попитам мога ли сам да си правя Coarse Thread (тези които ми трябват заедно с Light Leather за да правя ботуши , армор и т.н. съвсем в началото кога науча Leatherworking)? Ако мога какъв skill ми трябва и колко струва.  Аз го купувах от вендорите...
То ясно ама постоянно не ми се разкарва до Stormwind.
П.С - Е мога да си взема 50-60 , но все пак има ли начин сам да ги правя 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
roki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 19:08
Плс даите един хубав сурвар които нема скоро да го ресват а и да е фун и на версиа 1.12.1 добре сте е да има и спецялни магазини а и наи важното е главниа админ да е сериозен и да не спира не се отказва от сурвара сущо и да няма лаг
___________________________________ Memeto mory (lat) Някои хора са чудовища-http://www.pleasehelp.hit.bg/ -никое друго същество не би убило за удоволствие
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 20:00
http://koomaluola.wowstolemygirlfriend.com/
Тоя е за нуубове.XP-то е 6х Близард -високо,но не е фън сървър.
Сървара е перфектен иначе-нито лаг,нито дискънект. 
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 01:53
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря "Fine Thread" че ми трябва за една рецепта на Blacksmith-а.
:]
П.С - По възможност около Stormwind. :]
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 10:03
Продават го вендори Alxandra Bolero в Mage Quarter в SW, Edna Mullby в Trade District пак в SW и Jillian Tanner в Old Town. Всичките са в SW 
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
 |
Holy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 16:42
Магнаритон -деад.първо убииство-9март.2007година.
___________________________________ "LFG:Mechanar!!!! I am Fire Priest" WTF?
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 17:22
Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити 
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 19:50
Scar написа: Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити 
Хах, кой го е купил? 
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 19:54
Demonic написа: Scar написа: Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити  Хах, кой го е купил? 
И то уорир, дето най-лесно вдига левели... еми браво, направил си добра сделка.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 23:30
Shadow' написа: Demonic написа: Scar написа: Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити  Хах, кой го е купил?  И то уорир, дето най-лесно вдига левели... еми браво, направил си добра сделка. Не е много вярно тва че дига бързо левели.Се пак е герой който нема грам хиил,и между битките тряя да имаш поне 20-30 сек даунтайм...Можеше да му зема и 150 само тряяше да изфармя хонор за гранд маршал каската...
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 00:16
Scar написа: Shadow' написа: Demonic написа: Scar написа: Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити  Хах, кой го е купил?  И то уорир, дето най-лесно вдига левели... еми браво, направил си добра сделка. Не е много вярно тва че дига бързо левели.Се пак е герой който нема грам хиил,и между битките тряя да имаш поне 20-30 сек даунтайм...Можеше да му зема и 150 само тряяше да изфармя хонор за гранд маршал каската... кой лвл беше?
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 00:50
Pileto написа: Scar написа: Shadow' написа: Demonic написа: Scar написа: Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити  Хах, кой го е купил?  И то уорир, дето най-лесно вдига левели... еми браво, направил си добра сделка. Не е много вярно тва че дига бързо левели.Се пак е герой който нема грам хиил,и между битките тряя да имаш поне 20-30 сек даунтайм...Можеше да му зема и 150 само тряяше да изфармя хонор за гранд маршал каската... кой лвл беше? 66
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 01:12
Scar написа: Pileto написа: Scar написа: Shadow' написа: Demonic написа: Scar написа: Продадох си уориора за 125 кинта...Да са ми честити  Хах, кой го е купил?  И то уорир, дето най-лесно вдига левели... еми браво, направил си добра сделка. Не е много вярно тва че дига бързо левели.Се пак е герой който нема грам хиил,и между битките тряя да имаш поне 20-30 сек даунтайм...Можеше да му зема и 150 само тряяше да изфармя хонор за гранд маршал каската... кой лвл беше? 66 е добре е за ацц с тбц и 66ка.. 
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 23:05
Нещо поспадна темата, пък ми е кеф да ви слушам обсъжданията (има и нотка на носталгия по моя "терминиран" акаунт...дееба това безпаричие). Като и да е, ето ви една мисъл:
Siphon Life? 350 mana. Curse of Agony? 265 mana. Corruption? 370 mana. Soulstoning yourself a nanosecond before you get ganked? Priceless. For everything else, there's Fear.
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 10:52
Shadow' написа: Нещо поспадна темата, пък ми е кеф да ви слушам обсъжданията (има и нотка на носталгия по моя "терминиран" акаунт...дееба това безпаричие). Като и да е, ето ви една мисъл:
Siphon Life? 350 mana. Curse of Agony? 265 mana. Corruption? 370 mana. Soulstoning yourself a nanosecond before you get ganked? Priceless. For everything else, there's Fear.
Хах, хареса ми. Копнах го за подпис в Скайп. 
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|