Music Idol
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
Accidental Protege
I_Hate_Noise написа:хахахахахахах Миро Жабата е в Мюзик Айдъл, ахахахахахах, докъде стигна света... след това и вълната на блекметълчетата реколта '90 какво ли ни чака...
http://www.youtube.com/watch?v=nkdc6xYOB0c
(боядисал си е и ушите)
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Е ако турското робство го наричате по добро измерение (щото горе някои ми изреди само възрожденци жиляли по тва време или малко след него) не знам какво да кажа.Хубаво увековечи си името и живей като мишка.Тва всъщност е идеала за моралистите.Вие като не сте матерялисти,ви пожелавам един клошарски живот,пък нека ви помнят послеRuiner написа:Накратко: убеден съм, че някъде в едно друго и по-добро измерение пребогатия преславен Слави мие чинии в nigger-ско общежитие.
-
долу_админа
О не, аз съм един доста материален моралист. Както всеки добър реалист. Просто съм на мнение, че има много по-достойни начини да си изкарваш насъщния отколкото да ближеш гъза на цяла една отровена нация в продължение на час и нещо всяка вечер.
Мамка му, почнал съм да взимам интернет твърде насериозно.
Мамка му, почнал съм да взимам интернет твърде насериозно.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Spi9er написа:Песните, които изброих по - горе не са на Слави! Да, но пък ако не беше той, тези песни вече щяха да са ЗАБРАВЕНИ И ПОГРЕБАНИ!!!!!!!! Айде ОСПОРИ МИ ТОВА!?!?!
Гладиатора ти го каза.. как може да сравняваш хора, които живеят в различни епохи!? Просто, няма как да ги сравняваш! НЯМА!!!
И какво искате да кажете - материалисти сме били!? Кой не е поне малко матереалист!? Айде спрете да говорите глупости!!!
Забравени и погребани викаш
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
хахахах, по-добре един, отколкото много олигофрени...
точно заради Слафффчо и други такива селянчета повечето дяца сега си мислят че "македонски народни песни" и "македонски песни за маса" е едно и също... популяризация = профанизация, поне по нашите географски ширини, факт ;р
точно заради Слафффчо и други такива селянчета повечето дяца сега си мислят че "македонски народни песни" и "македонски песни за маса" е едно и също... популяризация = профанизация, поне по нашите географски ширини, факт ;р
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
долу_админа
Re: Music Idol
Нова тв са доказани турчаляци с филмови маратони вунящи на ислям