Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 00:16
Именно , именно първо си минаваш мисиите на НОД и GDI за да те въведат във историята какво, що. И после какво сюрпраиз извънземни
А и най-важното ще се играе и в мулти с тях
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 08:59
Аз из разни сайтове намерих пълно инфо за единиците на Скриновете и съм доста доволен. Единиците са малко на брой но са много качествени. Супероръжието им доколкото разбрах ще създава черни дупки. Мале нямам търпение!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 15:05
Za sajalenie sled red alert 2 Yuri's reveng,drugite poreditci ot C&C ne davat vazmojnost za hubavi multyplayer igri
poradi svoqta iziskvatelnost .No ina4e igrata e jestoka sas mnogo dobar siujet i nastina zaslujava da e prodaljenie na C&C.
Sry za latinitcata
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 15:19
Абе хора я кажете от къде мога да прочета малко стори за юнитите че нещо гугала ме пребори .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 15:59
Всъщност имах предвид история на юнита а не какво може да прави . Нали се сещате - " Тези тежки войни бива констроирани след втората война за тиберии в отговор на танковата заплаха от страна на нод" - нещо от сорта сещате се .
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 13:13
Абе чак сега забелязвам колко СЛАБИ са кулите на ГДИ и на Нод срещу танкове (за лазерните и оръдейните става въпрос). Пълен боклук са и не си заслужават 1200-та кинта които струват. Дано да го оправят, защото сега няма смисъл от тях въобще!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 15:29
Ти какво искаш със 1 удар да ги сваля ли. Нали тогава всички ще търтат у базата. И ще чакат за супер и последни еденици. Кулите са си перфектни !
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 16:10
Stealth написа: @Xor Ами това са противопехотни кули, какво очакваш да правят на танковете?
Да, и определено си струва да имаш няколко->най-малкото да не позволяваш на врага да масира пешаци. Иначе дадеш ли му шанса става страшно....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 16:33
Вижте първо внимателно какво съм написал, а след това спорете. Говоря за Guardian Cannon(GDI) и Laser Turret(Nod)! Я набързо пусни играта и виж какво пише под имената им: STRONG VS. VEHICLES. Какви противопехотни кули те гонят? Тези кули имам предвид че са мизерно слаби (не слаби, а МИЗЕРНО слаби), а не първите.
П.С. - И тоя рейлгън ъпгрейд верно е прекалено мощен
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 23:07
Златоо! ЗЛАТО!!! ;р ;р ;р
http://www.pcmania.bg/article.php?sid=7758
аре чекам торент линк хяхя
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 13:29
Чак сега ли стана златна бе!!! Егаси кефа! Това означава, че това, което видяхме в демото не е бил финалният вариант и са дооправили бъговете! Мале, тази игра наистина ще е лудница! Вече се чудя дали и аз да не си я преордърна като Immaterium!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 14:14
Stealth брат това го видях и точно заради него питам за некви линкове . Предполагам в цялата игра със всяка изиграна мисия ще отключваш подобно инфо но в демото има съвсем малко . Та се чудех дали няма в некой саит по-подробно инфо
И все пак твърдя че съм малко разочарован от играта .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 15:55
Я вижте този добър скрийншот! На него се вижда как ще изглеждат синият тиберий, а също така и кашончетата, които се появяват от време на време на картата и съдържат разни екстри
http://www.cncden.com/news_pics01/cc3_bluetib.jpg
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 20:17
Някаква известна дата относно кога ще дойде по торентите защото има мноoooooго още време докато ми я докарат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 09:13
Karaliiski написа: Някаква известна дата относно кога ще дойде по торентите защото има мноoooooго още време докато ми я докарат.
Е баце ти закво ще я джиткаш пиратска, като си си я купил оригинална? Май и ти не можеш да чакаш, а?
Предполагам, че около 23-24 март ще се появи. Обикновено така става.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 12:34
Xor написа: Karaliiski написа: Някаква известна дата относно кога ще дойде по торентите защото има мноoooooго още време докато ми я докарат. Е баце ти закво ще я джиткаш пиратска, като си си я купил оригинална? Май и ти не можеш да чакаш, а? Предполагам, че около 23-24 март ще се появи. Обикновено така става.
Човек шегуваш ли се ще я играя пиратска по хамка докато ми я докарат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 15:07
Играта ще бъде по магазините на 28 март, пише си го на официалния сайт. ;]
В момента дърпам демото, и се надявам да е поне наполовина толкова добро колкото го описахте, иначе ще ви дърпам ушите(а и тези на EAstwood), че сте ме подвели за една от най-очакваните от мен игри. ;p
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 01:29
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfo ... &id=112445
Днеска гледах тоя сайт, ама не ми се вярва нещо, пък и датата е от 13 март (когато писах че е златна хаха)
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|