Такива най ги обичам.Fearless to fly написа:Може. Освен това съм гадна, когато не виждам изпълнени всички граматически правила, които знам.Rhoninn написа:Абе ти си като господина по Балгарски език опс Бившия господин хъхъхъхъFearless to fly написа: Да, а също така и искам е със "С" (: Като не си пил кафе, пий (:
Кокошата воина.
- Edwin Odesseiron
- Fearless to fly
- Обратна връзка:
@ AcTivE:
Теб не би ли те издразнило обръщението "сестро"? (; Иначе това, че съм момиче, няма никакво значение, поне във форумите (:
А колкото до грешките... Кажи ми къде имам такава и ще я поправя
Йъп.Shadow' написа:Съмнявам се, че се изтъква, по-скоро я издразни обръщението "БАТКА".
Теб не би ли те издразнило обръщението "сестро"? (; Иначе това, че съм момиче, няма никакво значение, поне във форумите (:
А колкото до грешките... Кажи ми къде имам такава и ще я поправя
@ Shadow', благодаря и да, видях грешката. (;Shadow' написа:Фииърлес2флай, ще ти доставя удоволствието да ми намериш и поправиш пунктиационната грешка
Призрачната сянка надолу полита,
пламъкът се стапя в нощта,
вълните поемат снагата извита
и остава само пепелта...
и остава само пепелта...
- Fearless to fly
- Обратна връзка:
Хах, както искаш, само не "батка"Smookey написа:Мацка става ли ?
@ Коджак., просто е дразнещо да виждаш пуснато "произведение" от пет реда със сто правописни грешки, а още по-дразнещо е мнение от два реда с петдесет такива. (:
Призрачната сянка надолу полита,
и остава само пепелта...
и остава само пепелта...
Disturbеd написа:Rhoninn написа:Баткъ що го праиш тва не съм пил кафе,спи ми се и маи сам напушен и пиян и изкаш да ти пиша запетаи?Fearless to fly написа: Момиче съм![]()
И преди "защото" също се пише запетая :Р
Пак се почна...Ронине,господине или пиши нещо хубаво или не ни занимавай с глупости.Ако неможеш да пишеш нещо по-добре вдигай гълъбите оттук.И ми е интересно как второкласник ще си пие кафето и ще пафка.(второкласник е доста голямо прозвище за твоя интелект ама се пак...)
- Dream`Girl