Подяволите този сладур страшно много ме възбужда , изисквам темата да бъде премахната поради сексуалното превличане на този красавец защотот някои хоря няма да се здържат
Ахахахахахахаха, тея снимки цепят мрака с лопата!!!! Дай още
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Fallschirmjager
30 Дек 2005 19:02 Мнения: 46 Местоположение: where people inhale sarin
Тая последната ме разцепи от смях :Р Задавих се с дим, докато четох
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2007 09:59
Fallschirmjagergewehr 42, евала брато.. и аз бих постъпил по подобен начин ако някой нещо е говорил за сестра ми..
п.п. тея колажи са мноу добри :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Fallschirmjager
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2007 13:38
Лично бих му разбил тиквата, но просто не се занимавам с боклуци
ето нещо набързо, но вече почва да ми омръзва леко и да става баналнo... трябва да направя нови снимки
Ето го и Петко Сидеров на избори ... АТАКА!!!
Данте раздава правосъдие с приказния си глас ...
White Emperor
10 Дек 2004 17:51 Мнения: 517 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 20:43
Fallschirmjager
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 22:48
ON YOUR ATTENTION PLEASE! HIGH CLASSIFIED FILES ARE BEING EXPOSED IN THE NEXT POST! ALL THE TRUTH THAT STANDS BEHIND DAN7E "THE ALMIGHTY HAND"* WILL BE REVEALED! *he loves to jerk off, watching hentai.
Dan7e ist Hitler!
Dan7e and his almighty cannon ( 18 + ). Yep it is fake.
click to enlarge
and all the truth
Dan7e's early self-portraits:
*всички рисунки са на Dedo_Morkov, освен Чикибоец-5000 - моята.
*също и снимката с извънземните и с патката на данте са на Dedo_Morkov.
За феновете на World of warcraft само сега DaN7e превзема WoW ...
И това за жалост не се получи добре ...
тъп гъз
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2007 11:11
БААГГАХАХАХААГАХАХАХХАхахАХА
Makedonski
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2007 13:33
Fallschirmjagergewehr 42...свикнал съм на всякакви комплексари и пъпчасали пубертетчета из форумите...да си показват простотията...ама твоята малумност стана култова. Не искам да намесвам роднините ти...но по-добре да не се бяха събирали=>последсввията за нет пространството са потресаващи.Поредният ламав потребител с капацитет на интелигентност..колкото обелката на варен картоф.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения