Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва еЛедник написа:Заповядайте пържените лайна, ще искате ли картофки с това?
ПП: Бойкот на чифутите от Макдоналдс.
П.П. 60 кила съм
Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва еЛедник написа:Заповядайте пържените лайна, ще искате ли картофки с това?
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Да се наядеш в макдоналдс == да се напиеш от портокалов сок.ReCoNNeCt написа:аз пък ям в "Макдоналдс" по 2 чиизбургера на седмица , вкусни са , но ........Henry написа:Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва еЛедник написа:Заповядайте пържените лайна, ще искате ли картофки с това?
П.П. 60 кила съм
О, не говоря за теглото.Henry написа: Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва е
П.П. 60 кила съм
To преди е имало и такъв кечист,но вече е починал....мир на праха му.А тоя...тоя е направо Рикиши(феновете на кеча ще ме разберат).†Soul Hunter† написа:Как какво - ще е новият Йокозуна!!!Dante написа:Това не страда ли от преяждане.Представям си го на 20години колко кг ще е
В превод - йокозуна означава "ненадминат майстор" в сумо.
Вярвай, повече иска нормален живот и край на унижението, което е всяка една секунда от съществуването му.WolfMAn написа:Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
От едни се взема, за да се даде на другите.Все пак не е редно да се подиграваме за сметка на момчето, и да ви кажа, много слабо ме интересува какъв ще стане след 10 годиини (като се има в предвид че може и да се оправи, никой не е казал, че ще големее цял живот).Щом е на 8 години, следователно е 2ри клас.Не му завиждам, децата са най - коварни !Ледник написа:Вярвай, повече иска нормален живот и край на унижението, което е всяка една секунда от съществуването му.WolfMAn написа:Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
Да се молим никога на нас да не се случват подобни неща. Не мога да си обясня защо Господ наказва така невинни деца, които не са сторили нищо никому.