Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:26
Леле "како", възбуждаш ме...
Искам да те имам "У анале", както може да се каже на руски...
Нищо лично, ама след като ти прочетох тъпотията осъзнах, че имаш нужда от сериозна помощ, изразяваща се в мощен секс... Просто ти трябва някой да те оправи, за да ти се оправи "нараненото сърчице"...
Мисля, че Омега го каза доста добре, макар че може би беше леко грубо за твоята "нежна душица"...
П.П. Защо не се научиш да се самозадоволяваш? - ще ти помогне много при любовта
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:47
Деца, стойте на страна от творческия. Не го осирайте. Имате си общ, където можете да си показвате тъпните, но не и тук.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Re: За теб... Публикувано на: 19 Фев 2007 19:49
Алминатора написа: LACRIMOSA написа: Това го е написала една моя приятелка,но тя не влиза по форуми и т.н.,и аз реших да ви го напиша.Знам,че повечето ще реагират с възмущение,но..............
ЗА ТЕБ....
Обичаш ме?! Съмнявам се... Ти незнаеш какво е любов! Това не е игра,това не е забава! Любовта е болка и същевременно радост.Ако любовта е океан,то ти стоиш само на брега му.Не влизаш на дълбоко.Защо ли? Защото те е страх.Страх те е да опознаеш нов свят,страх те е от чуждото ,защото знаеш,че ще има болка.Ще те заболи като се влюбиш истински,ще опознаеш страха,съмненията,болестта,което причинява любовта.Но това рано или късно ще се случи!Вълните ще те тласнат навътре в океана и ти ще откриеш новия свят-не чуван и не виждан от теб до сега.Ще откриеш и мен,там някъде,но аз ще те отблъсна и ще изкрещя "-Не те обичам!Мразя те,махай се!"-лъжата ще си струва...защото ще знам,че няма да те боли,че няма да те боли,че няма да бъдеш повече нараняван от любовта,че ще ме забравиш.И когато сам осъзнаеш това,ти няма повече да се задържаш на повърхността на океана,а ще се гмурнеш на дълбоко..Но това рано или късно ще се случи!Вълните ще те тласнат навътре в океана и ти ще откриеш новия свят-не чуван и не виждан от теб до сега.Ще откриеш и мен,там някъде,но аз ще те отблъсна и ще изкрещя "-Не те обичам!Мразя те,махай се!"-лъжата ще си струва...защото ще знам,че няма да те боли,че няма да те боли,че няма да бъдеш повече нараняван от любовта,че ще ме забравишЩе се влюбиш в човек,който никога няма да те обикне и ще разбереш как се чувствах аз,когато бях с теб.Накрая,когато не ти останат сили да се бориш,ти ще се предадеш!Ще я излъжеш,както аз теб,ще я прокълнеш,както аз теб и ще й напишеш всичко това,което тя никога няма да забрави.Същото ще стане и с нея.Така ще бъде до края на света. Това е кръговрат... Охоо сега го прочетох по-добре и разбрах какъв шит представлява всъщност. "Обичаш ме?! Съмнявам се... Ти незнаеш какво е любов!" Не ме ебе какво означава любов,нали си имам компютър? "Това не е игра,това не е забава! Любовта е болка и същевременно радост." Е каква е това нещо,което не е игра пък носи радост? "Ако любовта е океан,то ти стоиш само на брега му.Не влизаш на дълбоко.Защо ли? Защото те е страх." Застани пред некой дракон да видим дали теб нема да те е страх!Защото мен не ме е страх.Имам си новите сетове от Близард.Розовкото стои добре на моя Уориър . "Страх те е да опознаеш нов свят,страх те е от чуждото ,защото знаеш,че ще има болка.Ще те заболи като се влюбиш истински,ще опознаеш страха,съмненията,болестта,което причинява любовта." Знаеш ли през къде ми е дали ще има болка,любов,страх и съмнения?Пълни глупости.Имам си компютър.С него не съм имал такива проблеми. ".Но това рано или късно ще се случи!Вълните ще те тласнат навътре в океана и ти ще откриеш новия свят-не чуван и не виждан от теб до сега.Ще откриеш и мен,там някъде,но аз ще те отблъсна и ще изкрещя "-Не те обичам!Мразя те,махай се!"-лъжата ще си струва...защото ще знам,че няма да те боли,че няма да те боли,че няма да бъдеш повече нараняван от любовта,че ще ме забравиш." И аз ще ти отвърна "Ти губиш ма курво". "Когато прочетеш това ще се влюбиш" Ще се влюбя след като прочета тоя популистки шит? "Ще се влюбиш в човек,който никога няма да те обикне и ще разбереш как се чувствах аз,когато бях с теб" Нормално е да се влюбя в такъв,след като прочетох тоя шибан популистки шит. "Ще я излъжеш,както аз теб,ще я прокълнеш,както аз теб и ще й напишеш всичко това,което тя никога няма да забрави.Същото ще стане и с нея.Така ще бъде до края на света. Това е кръговрат..." Никога не бих написъл такъв популистки шит. Такова творение на изкуството,което кара нормалния четец да си изповръща червата от сладникавост(току що ми се появиха кариеси,докато го четох),не може да пробуди каквато и да е нотка на някакво чувство. Amen.
Ахахахахахахахахахахаххахахахаха!!!
В - Ъ - З - Д - У - Х !
Ахахахахаахахахахахахахахахахаха!!!
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 13:59
Оляхте се . . .
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 16:57
|
|
|
hettllo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 17:29
gospoTTT_boK написа: Леле "како", възбуждаш ме... Искам да те имам "У анале", както може да се каже на руски... Нищо лично, ама след като ти прочетох тъпотията осъзнах, че имаш нужда от сериозна помощ, изразяваща се в мощен секс... Просто ти трябва някой да те оправи, за да ти се оправи "нараненото сърчице"... Мисля, че Омега го каза доста добре, макар че може би беше леко грубо за твоята "нежна душица"... П.П. Защо не се научиш да се самозадоволяваш? - ще ти помогне много при любовта
Може ли да ти кажа нещо специално на теб и на онази част от изродите наречена "българска младеж"?
За жалост думата "любов" в днешно време загуби смисъла си. Сега всичко просто се свежда до плътското желание, до безразборния секс с поредното гадже което захвърляте след седмица. Не разбирам защо трябва да си избиваш комплексите пред нас. Зад монитора е лесно да критикуваш и да обиждаш. Предполагам че имаш приятели които са ти го казвали в очите , а ако нямаш такива - още по-зле за теб.
Жалко е че простотията наистина ходи по хората, а хората за "съжаление" се размножаваме...
Грозно е... и е жалко.
Със здраве и уважение, или грубо казано "Ай сиктир" : hettllo
___________________________________ Her eyes... lost... forever...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 19:17
Хосе, има си любов по света, проблема е че на някои не им пускат, и те изпадат в депресия.
Иначе принципно - може би.
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 19:45
Ледник написа: Хосе, има си любов по света, проблема е че на някои не им пускат, и те изпадат в депресия. Иначе принципно - може би.
Хммм...може ли да ми кажеш кои са тея някои?
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 19:57
Добър въпрос вкара детето
Ама и вий тъй малко д'съ поспрете, а? Това, което родителите и не са успели да постигнат силно ме съмнява точно вие и точно тук да го докарате.
Всъщност, има го и оптимистичния вариант да успеете да я накарате 'се метне отнякъде, но гледам да не съм прекален мечтател (:
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 20:57
Това е дублета. Провери си речника за значението.
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 21:00
hettllo написа: Може ли да ти кажа нещо специално на теб и на онази част от изродите наречена "българска младеж"?
За жалост думата "любов" в днешно време загуби смисъла си. Сега всичко просто се свежда до плътското желание, до безразборния секс с поредното гадже което захвърляте след седмица. Не разбирам защо трябва да си избиваш комплексите пред нас. Зад монитора е лесно да критикуваш и да обиждаш. Предполагам че имаш приятели които са ти го казвали в очите , а ако нямаш такива - още по-зле за теб.
Жалко е че простотията наистина ходи по хората, а хората за "съжаление" се размножаваме...
Грозно е... и е жалко.
Със здраве и уважение, или грубо казано "Ай сиктир" : hettllo
Из изповедите на една незадоволена жена...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 21:49
Ей,браво на момичето Не си падам по такъв булшит,но става.
|
|
|
|
|
hettllo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 22:01
Imoras написа: hettllo написа: Може ли да ти кажа нещо специално на теб и на онази част от изродите наречена "българска младеж"?
Грозно е... и е жалко.
Със здраве и уважение, или грубо казано "Ай сиктир" : hettllo Из изповедите на една незадоволена жена...
Интересен извод Imoras.. Няма да го коментирам
___________________________________ Her eyes... lost... forever...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 07:03
Бахахаххахах...
Ако това е любов дето е описано, аз съм еднокрак щъркел.
Да ви осведомя, че любовта във съвременния и вид и разбиране произлиза основно от фантазиите на холивудски сценаристи на 30те, 40те и 50те години на двадесети век, които от своя страна са били основно базирани на популистките интерпретация на древногръцки истории от Шекспир. Свестните и до каквато и да е степен точни писания по темата са основно откъм Кант, Ницше и компания. (които естествено, никой не чете тези дни)
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 20:21
phr34k написа: Свестните и до каквато и да е степен точни писания по темата са основно откъм Кант, Ницше и компания. (които естествено, никой не чете тези дни)
Хъ, и Айн Ранд, нали? Чак пък никой да не ги чете... Аз пък имам чувството, че ницшеанците завладяват форума.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 06:46
Firzen, в смисъл че като излезеш вън и питаш някой кой е Кант, кое е Ницше, колко отговора ще поучиш?
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 15:11
phr34k написа: Firzen, в смисъл че като излезеш вън и питаш някой кой е Кант, кое е Ницше, колко отговора ще поучиш?
Е...не много.
Онтопик: Lucifer's Angel - независимо дали разсъжденията ти са неправилни или издават малко житейски опит, повече писане и по-добро разгръщане на размислите ще дадат по-добри резултати. Досега не знам някой да е пострадал от повече практика; тя бавно разгръща хоризонтите на пишещия. Извода е лесен.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 17:50
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 20:04
UndEr WoRlD написа:
Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 20:06
Billy Spleen написа: UndEr WoRlD написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?
Трябват ти:
1. Голям бюст
2. Големи, плътни устни
3. Френски език
4. Желание да използваш горните три
Забележка: под френски език се има предвид...така де, "френски" език.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|