3D модели
- Fallschirmjager
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Fallschirmjagergewehr 42,
Привет
Не се извинявай за разтягането на страницата, ами качи снимката в imageshack.us и постни само Thumbnail в темата.
Модела много ме кефи, БТВ
А сега още нещо от мен.
Behold my masterpiece! Annihilator Class Battleship, The UXA KUBRAT:

Без текстури:

Ранна версия:

90% готов.
Привет
Не се извинявай за разтягането на страницата, ами качи снимката в imageshack.us и постни само Thumbnail в темата.
Модела много ме кефи, БТВ
А сега още нещо от мен.
Behold my masterpiece! Annihilator Class Battleship, The UXA KUBRAT:

Без текстури:

Ранна версия:

90% готов.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Abdominal Pain
- White Emperor
- Обратна връзка:
И при мен горе-долу така.Все още си ми стои кораба,но не съм го завършил изцялоShadow' написа:Просто не всички ни бива в това. И аз се опитах, но резултатите ми бяха по-скоро смешни отколкото внушителни или поне насърчителни.Xayzer написа:Разочарован съм от вас, позволили сте темата да падне чак до четвърта страница докато ме нямаше. Цъ цъ цъ.
Go hard or go home.
- OnePageLife
Xayzer, отлична работа. Чудесни модели. Моите поздравления, справил си се прекрасно. Аз самия преди време работих над модел на робот, но нещо не се получи. Не можах да го накрам да се движи правилно. Йерархията на ставите ми дойде сложна ;]. Очаквам с нетърпение да пуснеш още твои неща.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
Abdominal Pain
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Ее, честито!Xayzer написа: Майстора бе в Истанбул да си уреди Playstation 3 на "черната борса" за европейската премиера
мен ми е мерак да си взема нещо оттам като ходя лятото и едва ли ще са сувенири.:р
това се води офф май, ма и без това няма какво да покажа
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Не бързай да ми честитиш, не съм го купил ощеNWA написа:Ее, честито!Xayzer написа: Майстора бе в Истанбул да си уреди Playstation 3 на "черната борса" за европейската премиераЯ разясни колко ти излезе и какво представлява въпросната борса, че нещо и на
мен ми е мерак да си взема нещо оттам като ходя лятото и едва ли ще са сувенири.:р
това се води офф май, ма и без това няма какво да покажа
А за черната борса - аз не напразно я написах в кавички. Това са просто магазини за видео игри (оригинални и пиратски), конзоли
и аксесоари, намиращи се в подлези и подобни скришни места, където продуктите се продават на по ниски цени (защото са внесени незаконно). Както очаквах, там ПС3 първоначално ще се продава на официалната цена за европа (599 евро, а в БГ ще струва най-малко 700-800 евро, когато се появи), а при закупуване на няколко игри и аксесоари се правят добри "пакетни намаления".

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6