3D модели
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Hooff_ написа:Xayzer много ти се кефя от краи време
Благодаря

Най-накрая намерих време да завърша МГ-то, Дист да извинява за закъснението

Линк към модела (гласувайте, дееба)

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Има ли някакъв начин да се копира дадено нещо от модела на друго място(копнатото да си остава на място,т.е. да се появят 2 еднакви неща),защото малко ще ми е трудно,а и ще се получат много грешки при правенето на леярите на кораба.Идеи има ли,че целия кораб ще трябва да го обиколя?А има ли начин да се софтне по-повече от 1 ъгъл,че ще ми се ебе мамата?
Go hard or go home.
-
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Dante написа:Има ли някакъв начин да се копира дадено нещо от модела на друго място(копнатото да си остава на място,т.е. да се появят 2 еднакви неща),защото малко ще ми е трудно,а и ще се получат много грешки при правенето на леярите на кораба.Идеи,че целия кораб ще трябва да го обиколя.А има ли начин да се софтнат по-повече от ч ъгъл,че пак ще ми се еба мйаката
Може да се прави Копи и Пейст в програмата. Избираш компонентите, които искаш да копираш и кликваш "Едит - Копи".
А ако искаш да софтнеш повече ъглите, първо изкарай менюто "Soften Edges" (Window - Soften Edges) и от там избираш до каква степен искаш да се загладят ъглите.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Пробвай като кликнеш 2-3 пъти върху линията, и ако стане да се отбележат всички - деиствай.А иначе може и да маркираш повече от една линия чрез задържане на shift+ляв клик.Примерно кликваш върху едната линия, после задържаш shift и кликаш върху втората линия, и после все така докато не маркираш всички линии, и даваш soften само един път и всички се променят.Dante написа:Xayzer написа:А ако искаш да софтнеш повече ъглите, първо изкарай менюто "Soften Edges" (Window - Soften Edges) и от там избираш до каква степен искаш да се загладят ъглите.
А така ще мога ли да софтна всичките наведнъж?
-
-
http://img158.imageshack.us/my.php?imag ... rmixu5.jpg
Много добро.
Усмивката му е сякаш е хванат в крачка от папараци.
Много добро.
Усмивката му е сякаш е хванат в крачка от папараци.

-