Автор |
Съобщение |
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 17:08
Pileto написа: gonzo-9 написа: Пиле тука осещам някав страх аз или греша Ми не, просто е тъпо. Но това е мое лично мнение, никой не карам да застава зад него, просто така смятам ок?
Мда секи си има право на мнение и аз приемам твоето , а другите кво мислят аз да влезна в вашия клан чакам с нетърпение да вида кво мислите!!!
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 21:00
Естесвено аз съм съгласен, но трябва да е или гонзо или стифлер
Така че незнам напрвете някъв мач,а гонзо ти си изясни отношенията с клана на ван
Пак казвам че на ван аз съм протви да се местим в неговия и съм му обяснил причините,но ако другите саа на друго мнение ще приема общото решение.Мога да почна се занимавам с нов форум след 1 седмица понеже е доста натоварена и и почти не съм на компа
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 01:17
В крайна сметка играх с Revan мачовете там за Fifa-league, дето исках да играя с някой. Чест прави на Revan, че прие предизвикателството ми. Решихме да изиграем 2 от 3 мача, за победител.
В първия мач той поведе с 2:0, и накрая се стигна до 3:3. Във второто продължение от 107 до 120 мин Revan вкара още 3 гола и взе първият мач с 6:3.
Във втория мач излязох на терена много мобилизиран, вкарах гол още в 1вата минута, оттам мача ми потръгна и накрая завърши 5:1 за мен.
В третия РЕШАВАЩ мач за победата, Revan започна доста добре, като стигна до две 100% положения през първото полувреме, които не успя да реализира. Резултатът се запази такъв до 67мата минута, когато с далечен удар стигнах до 1:0. Оттук се разиграх, може би и Revan се отпусна и мачът завърши 4:0 за мен.
Това е, смятам, че заслужено спечелих мястото си в титулярния състав...все пак чакам и мнението на другите по въпроса
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 01:19
Абе играхме с Пилето би ме 2-1 мачовете ама нещо стила му на игра много "механичен".Избира Барса ,бяга като луд ,стреля от всякакви позиции и головете след избиване на вратаря и така влизат.Мисля ,че все още не сме професионален клан и не трябва да играем по този начин.Понеже пилето може да си помисли ,че се оправдавам ви оставям вие да решите ,но дори Пагането не ми е бягал така по фланга и вкарвал такива удари от 40 метра дето вратаря си ги избива във вратата!Вие решавайте ,обещах на момчето ,че ако ме бие ще си преотстъпя мястото ,но сърце не ми дава да го дам на такъв тип играч.
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 09:03
Аз лично не мога да си дам мнението,защото не съм играл от доста време с пилето...Имахме там 1 фр мач преди 1 седмица,няма да споменавам резултата,но ако изиграем примерно днес или утре 1-2 фр мача ще мога да си дам компетентно мнението по въпроса.
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 15:31
Сега кой ще влиза-Гонзо или аз.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 15:43
За кой път повтарям че резерва е ФЕЛИКС
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 15:49
MaRiN_007 написа: За кой път повтарям че резерва е ФЕЛИКС ок, ние говорим, че според уговорката, която имахме с Реван, би трябвало аз сега да взема титулярното място(неговото) в клана.
Поне така говорихме, ако го бия...а аз го бих вчера, така че според мен уговорката си е уговорка...незнам
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 19:07
Право е момчето.Независимо дали ми харесва или не ,си ме би и си отстъпвам мястото на него за 1 мач.Вече ,ако загуби ще го заменя и се надявам да му харесват условията!
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 19:43
Няма такова заменяне състава е окончателен, и вече са ни писали с такъв състава ще видя какво ще направя
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 22:21
Вижте сега.Там няма такива сега ще играе той,другия път аз,а по-следващия пак той.Имаме лимит на смени,който мисля,че е 1 или 2 смени и толкоз.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 22:25
Няма никъв лимит 1 резерва която я пишем , и тва неможе други икви промени
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 23:04
Ок, аз сега смятам, че си спечелих мястото честно, ако неможе...ок здраве да е
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 23:40
Pileto написа: Ок, аз сега смятам, че си спечелих мястото честно, ако неможе...ок здраве да е
Така е тиси спечели мястото честно,макар и да не трябваше да играеш със Реван,но това е поожеиео рван ко сесъгласи са щ е извън групата,какво да се прави
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 00:57
Честит Рожден Ден, на нашия капитан Марин! Желая най-вече здарве и късмет, другото ще дойде от самосебеси. Успехи и все така смело да водиш клана към победи
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 15:08
Pileto написа: Честит Рожден Ден, на нашия капитан Марин! Желая най-вече здарве и късмет, другото ще дойде от самосебеси. Успехи и все така смело да водиш клана към победи
Охооооооо рожденник си имаме.Честит рожден ден Марине да си жив и здрав и да переш все повече и повече фифа
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 16:10
Честит рожденден на колегата Марин нядавам се скоро да не сме само колеги (капитани) а и друго но тва си го знаем двамата и когато стане сигурно ще го обявим
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 20:27
Благодаря на всички ви
Ами цялата работа е че клана на ван се разпада и има вариянт ван и гонзо да дойдат при нас
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 21:47
MaRiN_007 написа: Благодаря на всички ви Ами цялата работа е че клана на ван се разпада и има вариянт ван и гонзо да дойдат при нас
Само......................
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 21:59
Ами ще станем адски много хора,ако те дойдат,но хубаво.Може да записваме 2 състава за турнири,така че всички да играят,но не повече хора,защото и 1во е безсмислено,2ро ще почнат и нас да ни се смеят като стария клан на пагане,че сме 23498234 човека.
@ Стифлер Понеже работата е ясна,но никой явно не иска да ти каже,отново аз ще се нагърбя с тая роля като в отбора ми по футбол и ест. аз ще излеза лошия и злия.Нямаме място човек.Сега помисли...теб те бие пилето,а случайно да виждаш пилето да е като титуляр в някой от отборите за клан вс клан?Или го няма или много рядко се случва,това означава,че ти и да влезеш ще седиш само за интериор(грубо казано).Говорили сме в клана за нов играч и ако има то това ще е гонзо,поне така искаме повечето от клана.Ако влязат и ван и гонзо,тогава битката за титулярните места в клана ще бъде зверска между мен,крис,танаси,гонзо,реван,ван,felix,пилето и какво ще стане с теб?Ти няма да имаш възможността да играеш докато не стигнеш ПОНЕ нивото на половината ни играчи.Съжалявам,че ти го казвам,никой не искам да обидя или засегна,нито пък да се изтъквам,но това е просто положението...Няма защо да се заблуждаваме и да бявим неизбежното..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|